Biologisk nedbrydelige Shipping Supplies

Biologisk nedbrydelige Shipping Supplies


Hvis du tager skridt til at reducere din påvirkning af miljøet, skal du sørge for, at du bruger bionedbrydelige skibsfart leverancer samt. Uanset om shipping en pakke er noget, du gør på en regelmæssig basis eller en gang imellem, så sørg for, at hver pakke du sender gør en indvirkning på modtageren og ikke på deres omgivelser.

Traditionelle Shipping Supplies

Mere end sandsynligt, har du sikkert sendt en pakke eller to før eller du har modtaget en, og du er fortrolig med de fleste typer emballage. Styrofoam jordnødder, bobleplast, papkasser og endda sammenkrøllet papir er alle forholdsvis almindelige materialer.

Formålet med disse materialer er at hjælpe med at beskytte, hvad du sender. I lang tid var ingen tanke givet til, hvilken virkning disse materialer vil få på miljøet; selskaber var mere optaget af at få pakker til deres destinationer i ét stykke.

Problemer med traditionelle Shipping Supplies

Problemet med nogle af de mere traditionelle leverancer er deres utrolig lang levetid. Styrofoam jordnødder kan forblive i deponeringsanlæg for 10 - 20 år, før de endelig begynder at bryde ned, forgiftning dyrelivet omkring dem. Plastic bobleplast og oppustede plastikposer også tage år at bryde ned i komponenter, der er farlige for deres omgivelser.

De første bestræbelser på mere miljøvenlig emballage, kom i form af papirprodukter. Papkasser med rumdelere, pap ærmer til wrap omkring objekter og adskille dem fra hinanden og krøllede avispapir, som kunne dæmpe objekter, mens opløsning i vand var svaret.

Mens papkasser og sammenkrøllet papir er mere miljøvenlige, de ikke altid er tilstrækkeligt til at beskytte indholdet af en pakke. Så når du sender breakables og du gerne vil reducere din miljøpåvirkning, du nødt til at se ud over de traditionelle skibsfart forsyninger.

Biologisk nedbrydelige Shipping Supplies

Ud over avispapir og pap sleeving, er der nogle nye produkter på markedet designet til både at beskytte din pakke under forsendelse, og beskytte miljøet efter deres job er udført. Overvej nogle af følgende, næste gang du sender en pakke.

  • Jordnødder fremstillet af majsstivelse, som opløses med vand
  • Bionedbrydelig plast indpakning
  • Bio-boble, 100% biologisk nedbrydelige bobleplast
  • Biologisk nedbrydelige mailing poser
  • Biologisk nedbrydelige forsendelse konvolutter, der begynder at opløse kun 2 - 3 i måneder efter at være blevet udsat for sollys

Potentielle bekymringer med biologisk nedbrydelige produkter

Mens produkter såsom jordnødder lavet af majsstivelse vil nedbryde let og efterlader ingen spor bag, er der nogle bekymringer omkring biologisk nedbrydelig plast. Mens nutidens biologisk nedbrydelig plast indeholder langt færre kemikalier, der kan udvaskes i miljøet end dem, der produceres bare ti år siden, nogle materialer indeholder stadig nok kemikalier at være farligt.

Dette er fordi plast stadig vil indeholde polymerer eller polymælkesyre, selv når det er kombineret med stivelse til at hjælpe produktet nedbrydes fuldstændigt. Nogle bekymringer omkring dette er mængden af ​​ilt er nødvendig for at nedbryde stivelse og sporstoffer kemikalier disse polymerer vil efterlade.

Hvis du skal bruge plastik skibsfart materialer, biologisk nedbrydelige skibsfart leverancer er stadig den bedste løsning. Hvis du har et valg af materialer til brug, kan naturlige materialer som jordnødder lavet af majsstivelse være et bedre valg.

Hvor de vil købe bionedbrydelige produkter

Efterhånden som flere virksomheder begynder at tilbyde biologisk nedbrydelige produkter, vil disse leverancer findes lettere. I mellemtiden har de fleste rederier tilbyder bionedbrydelige skibsfart produkter sammen traditionelle produkter. Derudover er der forsyning huse udelukkende har til formål at producere og sælge miljøvenlige skibsfart produkter. En delvis liste over online forhandlere kan nævnes:

  • Emballage Supplies.com
  • Forsendelse Supplies Inc.
  • ThomasNet.com
  • Eco Box

Næste gang du har brug for at sende en pakke, overveje brugen af ​​biologisk nedbrydelige skibsfart forsyninger, foruden bionedbrydeligt emballage. Du kan føle sikker på, at dine materialer vil ankomme godt beskyttet, mens du med til at beskytte miljøet på samme tid.