Bingo: Virtual Bingo Tips

75-ball Virtual Bingo

75-ball Bingo er den typiske spil Bingo spilles på tværs af USA i bingohaller overalt. Oftest spilles på et kort, der er fem gange fem. 75-ball Bingo er tilgængelig i virtuelle Bingo også.

For at spille virtuel 75-ball Bingo i en virtuel indstilling er meget det samme som at spille det i en Bingo hal. Dit mål er at opnå det mønster, der er udpeget, og markere det mønster som du går, eller computeren gør det for dig. Når du har den udpegede mønster, du har Bingo. Der vil være 75 bolde, der potentielt kan kaldes ud, således at udtrykket "75-Ball Bingo".

Downloadable Bingo

Mange virtuelle Bingo websteder giver dig mulighed for at downloade Bingo til din personlige computer. Der vil være konkrete anvisninger på hvert websted, der fortæller dig, hvor man kan gå om at hente virtuelle Bingo. Når du har downloadet din virtuelle Bingo krav, vil din computer vise konkrete anvisninger på, hvad der bliver det næste. Du kan også blive bedt om at gøre noget lignende register på dette specifikke virtuelle Bingo websted, mens du venter på de spil til download.

Normalt når du henter er færdig, vil du blive bedt om at sætte i din adgangskode og kaldenavn, du allerede har oprettet. En pop-up bør komme på skærmen forklarer, at du nu er klar til at spille virtuel Bingo din computer, alle takket være en simpel download.

90-ball Virtual Bingo

90-ball virtuel Bingo er en variation af 75-ball virtuel Bingo. 90-ball Bingo spilles i hele Storbritannien, dele af Europa, Sydamerika og Australien. Dette spil spilles med 90 bolde på en 9 x 3 kort, og er nu populære i den virtuelle, online-verden.

90-ball virtuel Bingo er normalt spilles i tre faser: en linje, to linjer, og fuldt hus. For en enkelt linie spil skal du markere ud én udpeget linje på kortet, det samme med to linjer, undtagen du ville markere to linjer af, og et fuldt hus er alle de numre, der er markeret fra kortet for at vinde. The Full House jackpot ville være større end de andre.

Dette spil bliver mere og mere populære online, især for spillere, der ikke er fortrolige med det og dem, der ønsker lidt mere af en udfordring end den typiske 75-boldspil.

Ulemper til virtuelle Bingo

Er der ulemper ved at virtuelle Bingo? For nogle af de mennesker, der elsker at spille på Bingo haller, kan de fortælle dig, at der mangler noget: bingo hal atmosfære.

Hvad du vil ikke få med virtuel Bingo:

Ingen opkalds råben numre eller instruktioner med dig.

Ingen ansigt-til-ansigt interaktion med de mennesker, der sidder ved siden af ​​dig.

Ingen frie snacks, såsom cookies eller juice.

Du kan gå glip af folk råben ud Bingo når de har faktisk ikke vundet endnu. Mange bingo hal spillere elsker dette!

Hvis du elsker atmosfæren i bingo hal, kan derefter virtuel Bingo ikke være for dig. Giv det en chance og se om du kan lide det, du bare aldrig vide.

Interaktiv Virtual Bingo

Bingo er kommet en lang vej, skat. Du kan spille bingo online fra en virtuel bingo site og stadig kommunikere med andre.

Der er steder på internettet, der giver dig mulighed for at spille virtuel Bingo i en virkelighed Bingo verden, såsom den følelse, du sidder i en kop kaffe at spille bingo med venner butik. Du kan endda lave en virtuel Bingo spille udgave af dig selv gennem din avatar eller persona.

Med denne type interaktive virkelighed du er i stand til at ændre din avatar udseende, er du i stand til at ændre, hvad din persona siger i din favorit ordsprog og ændre dit tøj ved at klikke på din avatar.

Hvad er sjovt om denne type virtuelle Bingo? Du faktisk kommer til at spille det spil, du elsker og vinde penge, alle ved at se dig selv i Bingo indstillingen gennem din avatar, og du kan chatte med andre spillere, mens du spiller! Lyder som noget, du kan nyde? Husk, er der som regel et gebyr for at tilmelde dig noget som dette, og kort behøver koste penge at spille dem.

Bingo Software til klasseværelset

Ja, klasseværelser går mere high tech disse dage, og Bingo kommer med på turen. I dagens samfund bør det være nogen overraskelse, at lærerne bruger Bingo software i klasseværelset for at gøre læring sjovt.

Hvordan denne software, der anvendes i klasseværelset, og hvad bruges det til? Lærere kan bruge software til Bingo ved at skabe Bingo kort, der er specifikke for den lektie, der undervises, kan bruges til hjemmeopgaver eller quizzer til klasseværelset eller du kan spille online som et interaktivt spil for de studerende.

Bingo software til et klasseværelse vil tydeligst blive brugt i klasseværelser, der har computere til studerende brug og som en måde at lære noget, samtidig med at det en sund, sjov konkurrence.

Frynsegoder ved Virtual Bingo

Hvad er de frynsegoder til at spille en virtuel spil Bingo? Lad os se, om du synes, det er bedre end på vej ud til en bingo hal:

Virtual Bingo virkelig giver dig mulighed for at spille uden at skulle markere dine egne kort eller følge med en hurtig talende opkalds. I stedet er de kort markeret til dig på computeren, som du går.

Du behøver ikke at bekymre sig om det mønster, hvis du spiller et mønster spil. I stedet computeren tager sig af dette for dig; markerer det mønster, så du ikke behøver at.

Ingen råben "Bingo" nødvendig, medmindre du ønsker det. Det er ikke nødvendigt i virtuelle Bingo. Computeren fortæller dig, når du vinder.

Spil er hurtigere end på bingo haller, fordi virkelig har du meget lidt arbejde at gøre.

Du kan ændre dine kort til at passe til din personlighed, hvilket betyder at du kan tilføje en farve eller en figur.

Kan du lide disse frynsegoder af virtuelle Bingo? Hvis ja, kan det være den vej at gå, når man spiller spillet.