Bingo: Bingo Trends Tips

Bingo Blogs og Tags

En interessant ny trend i spillet af bingo, især i online spil Bingo, folk blogge om Bingo og forbinder blog med tags. Lige hvad er et tag, spørger du?

Blogging er en ny, varm form af skrivning, der finder sted på internettet. Millioner af mennesker blog hver dag online i håb om, at andre mennesker vil læse disse blogs. En del af blogging er noget der hedder en "tag". Et tag er hovedsagelig et ord, der er fremhævet med et link til en anden blog, website, eller andre væsentlige oplysninger på internettet. Denne fremhævede ord er en "tag". Disse tags er relevante oplysninger om bloggen personen skriver.

Bingo Kælenavne

Forestil dig dette, du er en første gang Bingo spiller på en lokal Bingo hal når pludselig alle starter råben til den, der ringer nogle meget mærkelige sætninger. Lige hvad laver de? De bruger Bingo kaldenavne, som er udviklet som en sjov måde at kommunikere med andre spillere, for at gentage til den, der ringer, som nummer blev kaldt, eller for at bekræfte nummeret generelt uden at bruge de faktiske ord den, der ringer, der anvendes.

Hvad er nogle Bingo kælenavne du kan støde, hvis du besøger en lokal Bingo Hall:

One Little Duck: Formen ligner lidt en svane i dette mønster.

One Little Flea: Formen ligner lidt en loppe.

One Fat Lady: Formen ligner de to halvdele af en big-udbenet kvinde.

Disse er blot nogle af de øgenavne, der bruges i Bingo, når spillerne kommunikere. Kender du nogen?

Crazy Bingo Mønster Card

Med Bingo stadig mere populære, så er viden om de mest populære typer af Bingo mønster kort. En af de mest populære Bingo mønster kort er en, der henvises til som en Crazy Bingo mønster kort.

Hvad er en Crazy Bingo mønster kort? Denne type mønster, når det er udfyldt på din Bingo-kort, der er pre-mærket med dette mønster giver mulighed for kort, der skal roteres hver 90 grader i en vindende Bingo match på opskriften.

Special Bingo Puder

Ja, du læste det korrekt. Du kan købe tilpassede Bingo hynder til din Bingo stol. Selvfølgelig hvis du sidder på en hård, metal klapstol i to timer eller mere din bag kan gøre ondt. Tænk, hvis du er en die-hard Bingo spiller, der spiller flere gange om ugen, hvordan ville din bageste føler? Det ville nok være screaming for nogle tiltrængte polstring.

Bingo puder bliver alle de vrede. Hvad mere er, at folk tilpasser eller specialisere deres individuelle puder til deres smag. Mange mennesker vælger at have puder lavet med dollartegn over det så held og lykke, eller bingo kort eller tegneseriefigurer spille bingo på puden.

Ikke alene er folks bagende få en tiltrængt polstring, gør de det med stil!

Wild Bingo Mønster Cards

Svarende til Crazy Bingo mønster kort, Wild Bingo mønster kort er en anden populær trend i Bingo. Disse kort er præ-mærket med et bestemt mønster på hvert kort. Forskellen i disse kort er, at mønsteret er spredt over hele kortet snarere end i et bestemt område. Mønstret vilde Bingo på kortet forbliver i det samme sted hele; men kan være placeret et vilkårligt sted på kortet.

Bingo Trivia

Næste gang du hovedet ud til din lokale Bingo hal eller klub, så prøv at imponere dem omkring dig med din viden om Bingo. Eller måske gøre det til et spil, og se, om alle andre kender så meget som du gør om spillet.

En fantastisk Bingo trivia følger:

Hvad var den største Bingo spil nogensinde? Den største bingospil havde 60.000 spillere og 10.000 mere nægtet adgang til spillet.

Hvor mange Bingo spillere er under en alder af 35? 30 procent af Bingo spillere er under 35 år.

Hvilken procent af Bingo spillere har vundet penge? 95 procent af Bingo spillere har vundet en vis mængde af penge.

Hvor mange unikke bingo kort variationer er der? Der er 1.474.200 unikke bingo kort variationer.

Hvor mange penge har folk i USA bruger på Bingo-kort hver uge? 90 mio er brugt hver uge i USA.

Næste gang du spiller et spil Bingo, så prøv at smide i nogle af disse imponerende fakta!

Bingo Fashion

Så du ønsker at udtrykke din kærlighed til Bingo i din mode? Hvis ja, er der flere Bingo modens derude for dig at vælge imellem!

Hvad med at lave din egen Bingo skjorte udtrykke din kærlighed til spillet? Noget så simpelt som "I Love Bingo" på forsiden af ​​en tee-shirt til noget så ekstravagant som "Jeg vandt Big Bucks med masser af held" til forsiden af ​​din trøje. Den store ting er, kan du tilpasse din skjorte til noget, du ønsker.

Er dine huller i ørene? Hvis ja, hvorfor ikke købe nogle sjove Bingo øreringe? Det er ikke usædvanligt at gå ind i en Bingo hal og se die-hard Bingo spillere sportslige Bingo tilbehør på deres krop. Tilbehør såsom Bingo bold øreringe med deres heldige tal på dem.

Hvad er så sjovt om Bingo og de mennesker, der spiller spillet er, at ingen er bange for at udtrykke sig i form af mode!

Standard Bingo Mønstre

Standard Bingo mønster kort er en smule anderledes end de vilde og skøre slags mønster kort. I en standard Bingo mønster kort, kan mønsteret ikke flyttes eller forskydes på kortet, og spillet er kun vundet når alle pre-mærket kvadrat er afmærket eller fremhævet på den specifikke kort.