Bilmotor fejlfinding

Bilmotor fejlfinding

Alle har haft en tid, hvor deres bil motoren ikke vil starte, gør sjove lyde eller bare lukker ned. Motorproblemer er sørgeligt, især når du har brug for at komme til arbejde, skole eller en aftale. Næste gang dette sker for dig, være klar med disse tips om fejlfinding bilmotor.

Top Fem tips om bilens motor fejlfinding

  1. Motoren vil ikke starte - Hvis din motor ikke vil starte, første kontrol og sørg for, at du ikke er ude af gas. Du kan blive overrasket over, hvor ofte det sker. Hvis du hører nogen lyd når du drejer tændingsnøglen på, tjek dit batteri. Du kan se, om dit batteri er ved at være lav, hvis dine lygter er usædvanligt dim, kan du næppe høre dit horn, eller dine vinduesviskerne bevæger langsomt. Hvis det ikke er batteriet, kan det være din starter. Hvis det er tændingen starter, skal du have at udskiftes før din motor vil vende.
  2. Overophedningen Engine - En motor, der konstant overophedet kunne have en termostat problem. Termostaten er med til at regulere motorens temperatur og er en nem fix på auto center, hvis dette er dit problem. Tjek din motor kølevæske så godt. Hvis det er lavt, kan dette være en anden grund din motor er overophedet. Motor overophedning er også forårsaget af toppakning fiasko og drivremme, der er brudt, eller dem, der skal strammes eller udskiftes.
  3. Den Backfire Engine - Hvis din motor lyder som fyrværkeri på den fjerde af juli, har du en motor tilbageslag problem. Motoren slår tilbage kan være til skade for motoren. Årsager kan være knastakslen eller kan have behov for din tændingen skal justeres. Det kunne også være timingen kæde eller et bælte, eller ledninger dine tændrør er muligvis ikke korrekt.
  4. Den Slow-Hurtigere Engine - Hvis dit køretøj ikke revving op som den plejer, kold det skyldes beskidt luft eller brændstof filtre. Der kunne også være vand i din gas tank eller din katalysator skal udskiftes.
  5. The No-Go Engine - Hvis din bil starter, men når man trykker på speederen, du går ingen steder, det kunne være transmissionen. Tjek din transmission væske først, og hvis det ikke er problemet, se din mekaniker.

Hvor finder jeg hjælp på Engine fejlfinding

  • 2CarPros - Denne hjemmeside kræver, at du registrerer, men det er gratis at sende et spørgsmål og få et svar. Du kan også gennemse spørgsmål og emner, der allerede er indgivet af andre medlemmer.
  • Gratis Online Bil reparation - Dette websted tilbyder gratis tips og svar på almindelige problemer, herunder bil motor tip til fejlfinding.
  • Bil Junky - Her finder du et forum-relateret hjemmeside, hvor indlæg besvares af teknikere. Du kan søge efter et emne eller starte en ny tråd indlæg.
  • Bare Svar Bil - Denne hjemmeside giver dig mulighed for at skrive et spørgsmål og sætte en pris, og har en af deres online teknikere besvare. Mens der er et gebyr for denne tjeneste, kan du navngive din egen pris.

Husk på, at det ofte er svært for online hjemmesider til at diagnosticere din bils problem. Hvis du ikke er en gør-det-selv mekaniker, er det bedst at tage din bil til en tjeneste butik for at få det kigget på og repareret professionelt.

Motorer er komplicerede og ofte edb-maskiner, der kræver en smule viden til at fastsætte og diagnosticere. Hvis du oplever problemer, kan bilens motor fejlfinding hjælpe dig med at afgøre, hvad der kan være galt med din motor i nogle tilfælde. Hvis din motor har et alvorligt problem, kan du brug for en person med erfaring til at hjælpe dig med at finde årsagen til problemet og reparere den.