Billige Wedding Cakes

Billige Wedding Cakes


Forsøger at lande en billig bryllup kage til din bryllup er ikke noget, der bør gøre dig skamme. Udgifterne til mange bryllupper er astronomiske, og par er klogt at forsøge at spare bryllup penge på nogen måde de kan. Den prisseddel på en professionel bryllupskage normalt kører fra hundredvis til tusindvis af dollars, men det behøver ikke at. Ved at bruge nogle få centrale besparelse strategier og være åben over for kompromis, kan du rack op besparelser på en kage i stedet for reoler op ekstra gæld.

Budget-Friendly Wedding Cake Idéer

Før du forsøger at skære hjørner på en kage, være ærlig over for dig selv om, hvad du virkelig ønsker i desserten. Hvis du ikke vil være tilfreds med noget mindre end en udførlige, professionelt tema kage med masser af brugerdefinerede detaljer, kan det være klogt at søge andre områder for besparelser og spendere på kagen af ​​dine drømme. Men hvis du er tilfreds med at gå med noget enklere, har du en masse muligheder for at spare.

Hjemmebagt kage

A "hjemmelavede" kage er normalt lavet af en ven eller et familiemedlem til bruden eller gommen og ydes i stedet for en bryllupsgave. Hjemmelavede kager kan være risikabel forretning medmindre bageren er en professionel dekoratør, men du kan ikke slå prisen for en gratis kage. Mængden af ​​design og smag input har du med en hjemmelavet kage kan variere meget. Nogle bagere kan kun love succes med visse parametre på plads, men andre kan være åben for forslag og udfordringer fra bruden og gommen.

For at beskytte mod sidste-øjebliks kage-bagning katastrofer, har en backup dessert option klar til at gå om nødvendigt og bede om at smage prøver af kagen og frosting opskrifter før tid.

DIY

Hvis du tror du er op for at gøre dit eget bryllup kage, give det en chance. Den ekstra ansvar at sammensætte og dekorere en kage lige før den store begivenhed rent faktisk hjælper nogle mennesker bevare roen og fokusere på opgaven ved hånden i stedet for at føle stress på grund af alt det andet, der er happening.An endnu nemmere DIY mulighed er at købe en pre-made bryllupskage fra en big-box forhandler eller stor købmand og forskønne kagen selv. Tilføj kugler af hvid buttercream frosting, rosenblade, spiselige blomster, hjemmelavede græsklippere, eller frisk frugt.

Simple kage dekorationer

Billige Wedding Cakes
Mere enkel Wedding Cakes

Heraf følger, at de mere specielle ønsker og detaljer en kage har, jo dyrere at kagen vil være. Derfor kan holde dekorationer simple barbere hundredvis af dollars fra en kage endelige pris. Generelt buttercream koster mindre end fondant eller ganache, og grundlæggende varianter såsom vanilje og chokolade koster mindre end mere avanceret muligheder. En differentieret kage med vanille buttercream og friske blomster eller simpel frosting accenter og grænser vil ikke tage en dekoratør næsten lige så meget tid til at færdiggøre en brugerdefineret design, så det vil være langt mere overkommelig.

Sheet Cake

Multi-level differentieret kager næsten altid koste mere end flad plade kager. Selv om de måske ikke er så smukt at se på, kan ark kager foder lige så mange mennesker som højere kager, og de kan også mange af de samme dekorationer til en brøkdel af prisen. Hvis du har et stort bryllup og kan ikke udholde tanken om at vise et ark kage på din modtagelse, overveje at bestille en lille, enkel differentieret kage med henblik på fremvisning og til brylluppet part. For resten af ​​gæsterne, bede bageren for at gøre et ark kage eller to fra den samme opskrift. De fleste gæster vil ikke passe, at de ikke spiser den differentieret kage, så længe deres skive smager det samme.

Cupcakes eller små kager

Mens prisen for en stor kage kan være overvældende, citatet for cupcakes eller en gruppe af små kager er normalt meget mere brugervenlige. Brug små, billige bryllup kager ved en reception kan faktisk være mere fordelagtig end betjener skiver af en kæmpe bryllupskage, fordi det giver par en chance for at eksperimentere med flere varianter og dekoration stilarter. Cupcakes har også et ben op over konkurrencen, fordi de er self-serve, hvilket eliminerer enhver potentiel plating, skærer eller servering gebyrer.

Billig Wedding Cakes kan stadig være smuk

Skæring kage omkostninger kan hjælpe med at holde det samlede bryllupsbudget på linje mens det stadig giver en traditionel dessert til brude fest og gæster. Med lidt fantasi kan du få en dejlig kage og stadig holde sig inden for dit bryllup budget.