Billige Sunroom Windows

Billige Sunroom Windows


Hvis du bygger din egen udestue, kan du blive fristet til at overveje billige udestue vinduer for at holde omkostningerne nede. Når det kommer til udestue vinduer, du virkelig får hvad du betaler for; fordi vinduer udgør størstedelen af ​​rummets struktur, købe billige vinduer er måske ikke det smarteste træk. Men det betyder ikke, at der ikke er stadig et par måder, du kan finde billigere udestue vinduer, så du kan holde dine byggeomkostninger håndterbar.

Farerne ved Billige Sunroom Windows

Husejere bør være på vagt, når en producent giver dem en pris for sunroom materialer, der synes for godt til at være sandt. Kvalitet materialer som god indramning og vinduer ikke kommer billige. Low-grade vinduer eller byggematerialer kan spare dig nogle penge på dine byggeomkostninger, men de vil afvikle koste dig tonsvis mere gennem øget opvarmning og afkøling omkostninger.

Budget Sunroom Windows

Nogle mindre end velrenommerede bygherrer vil forsøge at vinde jobbet ved at erstatte billige udestue vinduer og svajende boligejer at aftale ved at hævde, at et vindue er blot et vindue. Andre kan bruge konventionelle single-sprossede vinduer i stedet for udestue vinduer, samtidig med at dette lyder som en perfekt farbar. I begge tilfælde, bygherren er forkert.

Hvordan vælger Quality Sunroom Windows

Sunrooms er normalt består af 50 procent glas eller mere. Derfor sætte din investering i den bedste glas mulige er altid den smarteste træk. Ideelt set skal du vælge høj kvalitet, selektiv transmission glas for værelset. Denne type glas er effektiv til at reducere varme gevinster med op til 30 BTUs langs tag og 79 BTUs langs glasvægge. Andre ting at kigge efter i en kvalitet udestue vindue omfatter:

  • To eller tre sprossede glas
  • U-faktor på under 0,3
  • Argon fyldt ruder, ikke luft
  • Low-E belægning
  • Lav E2 glas
  • Lav synlig transmission (VT) vurdering

Andre ting at overveje omfatte slagfast glas, tonet glas og en hydrofil ydre coating på glasset for at reducere hyppigheden af ​​rengøring af vinduer. Disse er alle muligheder, som vil øge prisen på din udestue vinduer, så hvis du forsøger at holde dine priser ned, kun vælge de funktioner, du har brug for i løbet af dem, du gerne vil have.

Tips til at finde mindre Dyrt Sunroom Windows

Selvom du ikke ønsker at nøjes med billige udestue vinduer, billigere udestue vinduer er en anden ting helt. Der er måder, du kan få god kvalitet udestue vinduer for færre penge. En af de bedste måder at finde billige udestue vinduer er at se online på websteder som Craigslist eller eBay. Ofte vil husejere sælge udestue materialer indkøbt til en udestue, der kan have fået skrottet, især i hårde økonomiske tider. I mellemtiden kan andre husejere ønsker at gøre op med deres eksisterende udestue og kan tilbyde vinduerne gratis til nogen villige til at skille deres udestue for dem. Det er et stort arbejde, men du kan spare dig selv tusindvis, hvis du får heldig.

Hvis du ikke ønsker at gå den brugte rute, vent din lokale udestue forhandler at have en særlig salg, ligesom en tidlig-bird forår salg. Under disse typer af tilbud, vil dealeren ofte smide i et vist antal gratis vinduer for et vist antal købt.

Endelig ikke komme ind i udstillingslokalet, uden først at forske i de igangværende for sunroom vinduer. Købe en udestue kit eller udestue vinduer generelt er en meget gerne købe en bil; det bedre forberedt du er, jo mere sandsynligt er det sælger ikke forsøge at trække en hurtig en på dig. Har dine oplysninger klar og være parat til at forhandle, og du vil gå ud at vide, at du fik det bedst mulige for de bedste udestue vinduer i dit budget rækkevidde pris.