Billige Plain Dame Cardigan

Billige Plain Dame Cardigan


Du vil måske føler du har brug for at bruge en formue for at tilføje et skud af luksus til din koldt vejr garderobe, men i sandhed en billig, plain kvinders cardigan gør jobbet ganske godt. Det er vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter i din trøje, selv om. Husk, at billige virkelig kan betyde "af dårlig kvalitet" på lejlighed, men det kan også svare til et godt tilbud på veldesignede tøj, hvis du handler smart.

Billig og Chic

Ordet "billige" er en tricky en. Det kan narre selv de savviest shoppere. Det er ofte forbundet med dårligt konstrueret beklædningsgenstande fremstillet med lavpris materialer, ofte af ukendte designere. Ud fra dette synspunkt synes det rimeligt at sige, at "billige" faktisk får helt en dårlig rap. Billige kan være stor, selv om, især når det sparer forbrugeren nogle kontanter og bringer noget moderne at hendes garderobe på samme tid.

Det er netop den slags "billige" forbrugerne bør stræbe efter at finde, når skure stativerne til billige cardigans. Faktisk kommer på tværs billige, smarte fund, der er lige så godt lavet som noget dyrere er altid grund til at fejre!

Den Billige, Plain Dame Cardigan

Der er flere detaljer at fokusere på, når du køber en billig, plain kvinders cardigan. Hold disse i tankerne, når du begynder at fylde dine arme med de mange valg, du er sikker på at komme på tværs, mens shopping:

  • Pris: Hvis omkostningerne er din største bekymring, så prisen er helt sikkert det første punkt på dagsordenen. Tage hensyn til prisklasse og sammenligne det med dit budget. Hvis det er blot et par dollars over din bestemt investering, overveje, om det kunne være det værd. Måske du betaler ekstra for et par dekorative knapper eller et blødere materiale.
  • Detaljer: "Almindelig" er typisk en eufemisme for fast. Stærkt dekoreret cardigans tendens til at være dyrere, især hvis indretning er i beaded, sequined eller på anden måde dekorerede slags. Du er mere tilbøjelige til at finde mønstre på den billigere ende af spektret, og mange kan betragtes helt klart. For eksempel tynde striber og tonale prints er både lav nøgle og enkel.
  • Materiale: De fleste af billige stilarter er lavet med materialer som rayon, bomuld (eller en bomuld blanding), jersey strik og kabel strik.
  • Kvalitet: Det første tegn på en dårligt konstrueret cardigan er synlig i sin håndværk, ofte (men ikke altid) for det blotte øje. Undersøg sømmene for at sikre, at de er korrekt syet i lige, lige linjer. Sørg for, at knapperne er syet sikkert og har ikke nogen hængende tråde bag stolpe. Undersøg farve på indersiden og ydersiden af ​​cardigan. Det bør være ensartede i hele, uden synlige tegn på falmning. Cardiganen skal også hænge jævnt på alle sider.

Hvor de vil købe

Selvom det kan virke lidt oplagt at inspicere en beklædningsgenstand for indlysende dårlig håndværk, kan det ikke komme som en ganske ubehagelig overraskelse at ankomme hjem og opdage en snagged afsnit af stof eller et dårligt syet søm. Det er værd at få minutter det tager at undersøge stykket. Når det er sagt, disse butikker er ekstremt pålidelige i deres valg af overkommelige, enkle cardigans, der er så elegant som de er alsidige:

  • Forever 21: Enorme begynder ikke selv at beskrive udvalg af billige cardigans på Forever 21, alle rimeligt prissat under 25 dollar. Kyndige shoppere kan ofte spore enkle stilarter for så lidt som $ 10. Hvis du er på jagt efter almindelig cardigans, vil du finde masser i mange farver og stykker her.
  • Macy er: Hvis du foretrækker at have et stort udvalg af mærker til din rådighed, betale et besøg i Macy er. Den berømte stormagasin bærer mange cardigans til rimelige priser, ofte mellem $ 18 og $ 25. Det er nyttigt at shoppe i løbet af salg, når selv mellemklassen etiketter er ofte dybt diskonteret. Kig efter smarte, enkle cardigans fra mærker som Charter Club, DKNY Jeans og Karen Scott, for at nævne et par stykker.
  • Mål: Man kan næsten aldrig gå galt med det enorme udvalg af glatte cardigans på Target. Selskabets egen Merona linje er fyldt med utallige stilarter, næsten altid prissat under 25 dollar. Kig efter klassiske, microfleece cardigans, der ser godt ud med matchende skaller og sprøde bukser til kontor slid. Du vil også finde trendy udseende, ligesom sjalskrave stilarter, kæreste nedskæringer, pailletter og mere.

Når du har købt et par billige cardigans, vil du opdage, at de passer problemfrit ind i din eksisterende garderobe. Cardigans er næsten synonymt med alsidighed; de er ideelle til arbejde og leg ens, og ser godt ud med slanke bukser, jeans, nederdele og kjoler. Eksperimentere med forskellige udseender og farvekombinationer, og du vil altid have noget stilfuldt og billigt at have på.