Billige Nedsatte Calling Cards

Billige Nedsatte Calling Cards
Et telefonkort gør langdistance mere overkommelig.

Den bekvemmelighed af billige diskonteret telefonkort gør dem til et perfekt valg for internationale opkald, tjekker hjem under rejser, eller når som helst du har brug for at foretage et opkald fra et hotel eller betale telefon.

Hvorfor det er belejligt

Billige genopladelige telekort forenkler ringe væk hjemmefra. Hvis du har en fastnet, kan det være forbundet med et telefonkort, og hvis de anvendes, er afgifter tilføjet til din månedlige opgørelse. Men, vil du betale en heftig brugsafgift hver gang, ud over prisen på opkaldet. Regnskabsmæssig et forudbetalt telefonkort i tilfælde af nødsituationer er en smart løsning.

En advarsel: læse det med småt på telefonkort / mønttelefon kompatibilitet. Telefon virksomheder ofte ikke tillader en konkurrents kort til at arbejde med en anden konkurrent telefon.

Hvis du forsøger at spare på lang afstand, et telefonkort er et godt alternativ til mange traditionelle planer. Du er i mere kontrol over dine omkostninger købe et kort i intervaller gang du har brug for, og der vil ikke være et månedligt gebyr bare for at være vært for lang afstand, ligesom mange telefonselskaber spørgsmål.

Mange mennesker foretrækker også at bruge et kort til langdistance opkald i stedet for en mobiltelefon. Ingen bekymre sig om opkald zoner, faldt opkald, diskonteret tidsvinduer, eller roaming gebyrer, hvis du er ude af cellen planen opfordring radius. Der er heller ikke en månedlig betaling eller serviceaftale til at kæmpe med, både nødvendige gener ved at eje en celle, selv om langdistance opkald kan være fri.

For en person forsøger at spare på telefonregninger, billige diskonteret telefonkort er et godt valg til at hjælpe med at forvalte et budget.

Mobiltelefoner Arbejde med Calling Cards, Too

Men telekort til mobiltelefoner stigende i popularitet, især på forudbetalte telefoner. Stadig ingen månedlige regning, fordi du køber telefonen direkte på en stor kasse detailhandler, men med den smarte mobilitet en celle ved hjælp af et forudbetalt SIM-kort til at håndtere både lokale og internationale opkald. Dette er en god mulighed for teenagere at lære dem at spare penge, eller seniorer, der ønsker en mobiltelefon til nødsituationer.

Hvor at finde billige Discounted Calling Cards

Retail Options

Hvis du hurtigt har brug for en billig diskonteret telefonkort, gå ind i nogen rabat butikskæde, købmand, apotek, tankstation, og endda nogle posthuse. Du kan finde en bred vifte af billige genopladelige telekort og forudbetalte kort med intervaller helt ned til 30 minutter og så højt som 1200 minutter gang. Nogle kort er kun til internationale opkald, og satserne er forskellige fra almindelig brug forudbetalte kort. Et par bemærkelsesværdige forhandlere inkluderer:

  • Sams Club og Wal-Mart bære en bred vifte af AT & T kort, som gennemsnit omkring $ 0,05 per minut for indenlandsk opkald. Internationale kort varierer fra land til land.
  • CVS / Rite-Aid har både Sprint og MCI-kort, samt internationale kort for Mexico, Cuba, og Central-og Sydamerika. Priser varierer betydeligt baseret på den indenlandske vs. internationale kort, og tidsintervaller.
  • Walgreens har en række rabat telekort, herunder en svingende forfremmelse til to 340-minutters-kort for $ 20.

Online

Hvis du leder efter de bedste tilbud på billige genopladelige telekort eller tilbagediskonterede telekort, der er mange clearinghouse sites, der giver muligheder.

  • Militær Exchange Prepaid Calling Cards er udviklet i samarbejde med AT & T til at levere militært personel, der er udstationeret i Kuwait, Irak og Afghanistan gode tilbud på opkald til USA fra disse områder. Internationale opkald satser gennemsnit $ 0,19 per minut.
  • LDPost tilbyder telefonkort, forudbetalte langdistance samt forudbetalte mobiltjenester. Brug denne hjemmeside til at sammenligne kort til et bestemt land ved blot at indtaste dit kald destination. Sitet bruger en matrix til at nedbryde de bedste takster og restriktioner for hver mulighed.
  • Penny Talk annoncerer en billig genopladeligt telefonkort med indenlandske priser så lavt som $ 0,01 per minut og internationale på gennemsnitlig 0,02 $ per minut.

Prøv også OneSuite, et internationalt telefonkort og forudbetalt kort, der fungerer fra en lokal adgang nummer og tillader opkald på din computer.