Billige kister

Billige kister


Det kan være vanskeligt at forestille, men hvis du er på et budget, kan billige skrin være en bekymring, når man planlægger en begravelse. Kister kan være en af ​​de dyreste dele af en begravelse; Heldigvis er der muligheder for nedgravning, der vil spare dig penge.

Planlægning og forberedelse

Når en elsket en dør, kan planlægning og forberedelse til begravelsen være en forvirrende og følelsesmæssig proces. Hvis du er på et stramt budget, kan det være endnu mere smerteligt. Vær sikker på, at en enkelt begravelse, med en billig kiste, om end selv en billig kiste, vil blive forstået og værdsat af alle, der er involveret. Husk, at minderne om din elskede liv er det vigtigste aspekt af begravelsen - ikke et dyrt produktion. Da kister er den dyreste del af en begravelse, at dette et godt sted begynde at skære omkostninger. Planlægning er altid en god idé, så hvis du har konkrete planer for din egen passerer, skal du sørge angive dette i din sidste vilje og testamente eller gøre det kendt for din familie, at du foretrækker en meget billig begravelse, herunder en billig kiste.

Formålet med kister

Bare så vi kan sætte tingene i perspektiv, kister er egentlig ikke nødvendigt for begravelse. Kister er en tradition, der giver os mulighed for at transportere kroppen lettere, men de har ikke beskytte kroppen mod biologisk nedbrydning. Nogle kister vil forlænge den biologiske nedbrydning proces, men disse kister bliver dyrere og i sidste ende, kroppen tilbage til jorden. Der er meget få love vedrørende kister. I mange stater, er du i stand til at begrave et organ direkte ned i jorden. Hvis du vil vide mere om regler for nedgravning, begravelser og kister, gennemgå Federal Trade Commissions '' Funeral Regel 'hjemmeside. Afsnittet 'fakta for Forbrugerorganisationer forklarer, at du får lov til at begrave din elskede i enhver type kiste du anser korrekt. Faktisk kan en begravelse hjem ikke debitere dig ekstra for at få din kiste fra en anden kilde end begravelse hjem.

Fordel af billigere kister

Ud over det faktum, at billige kister koster færre penge, kan de faktisk være bedre for miljøet, fordi de kan nedbrydes hurtigere. Kister, der er lavet med metalspænder eller kemisk behandlet træ kan faktisk være dårligt for miljøet. En billigere, bionedbrydeligt pap eller fyr kiste vil være mindre invasive i jorden. Ved begravelsen, hvis du føler akavet på grund af den anderledes og billige udseendet af en billig kiste, du kan altid fortælle familie og venner, at det er en øko venlige kiste på grundlag af de afdødes ønsker.

Finansiel bistand

Hvis finanser er en bekymring, kan der være finansiel støtte til rådighed gennem din tilstand eller amt til at hjælpe med nedgravning omkostninger. Begravelse hjem er en god ressource i at hjælpe dig med at finde økonomisk støtte i dit område. I USA, Social Security Act tillader en 225 $ død fordel til den efterlevende modtageren og dette beløb kan gå i retning af en billig kiste evt. Andre steder at tjekke for finansiel bistand med at begrave en elsket en er:

 • Institut for Veterans Affairs
 • Department of Social Security
 • American Legion
 • Veterans of Foreign War

Billige kister Online

Laver nogle forskning på nettet vil hjælpe dig med at finde mange virksomheder, der tilbyder billige og billige kister. En billig kiste vil sandsynligvis koste mindre end $ 1.000, men der er billigere muligheder end at hvis du gør nogle forskning. Mange af de billige kister betragtes også »øko kister« eller »grøn« og er godt for miljøet. Materialer, der anvendes til en billig og biologisk nedbrydeligt kiste er:

 • Pap
 • Wicker
 • Hamp
 • Pine
 • Klud

Følgende er nogle selskaber, der tilbyder billige kister online:

 • eEternity kister er pap kister, der koster mellem $ 100 og $ 400. Nogle af disse kister er ikke foret med polstring, mens nogle er. De bærer også pine kister, der kører ca $ 300
 • Walmart Caskets- fra ca $ 900 og op
 • Hurtig Caskets- $ 695 og op
 • Ferrell Caskets- $ 495 og op

Home Made Billige kister

Gør dit eget kiste, eller bestille en ven til at gøre det, er også en meget billig løsning i at gøre en billig kiste. Du kan selv ønsker at lave din egen, før du passerer væk. Den kiste behøver ikke at være fancy, bare en simpel rektangel lavet af fyrretræ er acceptabel. Generelt dimensioner en voksen kiste er 84 inches i længden, 28 inches brede og 23 inches i højden.

Træffe det rigtige valg

I sidste ende, skal du sørge for at træffe kloge beslutninger vedrørende begravelse og kiste. Making finansielle beslutninger, der ikke er baseret på følelser er altid en god idé, når nogen går væk, men det er lettere sagt end gjort. Gør forskning, før det faktum, kan gøre tingene lettere for dig og dine kære.