Billige Hund Agility udstyr

Billige Hund Agility udstyr


Hvis du mener, at din hund har hvad det kræver at få succes i agility forsøg, er det en god idé at investere lidt penge i nogle billige hund agility udstyr og se, om din fornemmelse er rigtig. Deltager i agility træning kan være sjovt for dig og din hund, og du vil aldrig vide, hvor talentfuld din følgesvend kan være, medmindre du giver det en chance.

Hvilken slags udstyr er der behov for?

Der er mange forskellige typer af hunde agility udstyr. Hvis du forsøger at købe en komplet agility kursus på én gang, vil du finde dig selv at bruge en betydelig sum penge. Når du er bare at komme i gang, er det en bedre idé at købe et par grundlæggende stykker, der bruges i de fleste konkurrencer.

Når du se, hvordan din hund tilpasser sig agility øvelser og aktiviteter, kan du vurdere, om at investere i mere avanceret træningsudstyr eller ikke er en klog beslutning. I begyndelsen, holde sig til det grundlæggende og shoppe rundt efter de bedste priser på udstyr, du beslutter dig for at købe.

Grundlæggende Hund Agility udstyr

Bar Jump

Næsten hver agility konkurrence udnytter en bar hoppe af nogle type. Når du er lige begyndt at arbejde med din hund, det bedste valg er en billig justerbar bar, som du kan bruge til forskellige uddannelsesaktiviteter.

Tire Jump

Når din hund mestrer bar hoppe, kan du flytte op til et dæk hoppe. Stort set alle agility forsøg omfatter et dæk hoppe, så mastering dette apparat er nødvendige for succes i hunde agility træning.

USA Hund Agility Forening (USDAA) anvender 19 "dæk springer i konkurrence, mens den amerikanske Kennel Klub bruger 24" dæk. Ligegyldigt hvor konkurrencen du planlægger at deltage i eventuelle, er det bedst at begynde at træne din hund med den større mulighed. Hvis du planlægger at indtaste USDAA forsøg, kan du altid flytte til en mindre dæk senere i uddannelsesprocessen.

Tunneler

Tunneler er også en vigtig bestanddel af en hund agility træningsprogram. Når du begynder at shoppe rundt, vil du bemærke, at detailhandlerne bære både praksis og konkurrence tunneler. Når du leder efter en billig hund agility udstyr, er det bedst at holde sig til praksis tunneler. Det er ikke så robust som den konkurrencemodel, men fungerer fint til rekreative uddannelsesformål.

Avanceret Hund Agility udstyr

Når din hund mestre det grundlæggende hund agility udstyr og du beslutter, at fremskridt med uddannelse er en god idé, kan du begynde at investere i mere avanceret udstyr.

Weave polakker

Hvis du nogensinde har set en hund agility forsøg på tv eller personligt, har du været vidne skønheden af ​​en kvalificeret og veluddannet hvalp vævning ind og ud af polerne. Så sjovt som det er at se hunde, der har mestret denne bedrift, er det vigtigt at huske på, at det er en vanskelig færdighed for hunde at mestre. Du kan starte ud ved at købe seks poler, men som din hund bliver mere avanceret, vil han eller hun har brug for at øve med i alt tolv.

Kontakter Kategori Udstyr

Agility konkurrencer omfatter også flere forskellige typer af hindringer udstyr, såsom:

 • A Frame
 • Hund Walk Bases
 • Pause Tabeller
 • Teeter-Totters (også kaldet vipper)

Ressourcer for Billige Hund Agility udstyr

Med så mange forskellige typer af udstyr til omfattende hund agility træning, er det nemt at se, hvorfor det er vigtigt at træffe kloge beslutninger, når det kommer til køb af de elementer, du har brug for. Hvis du handler med omtanke og kun købe et par elementer ad gangen, vil du være i stand til at finde billige hund agility udstyr, der opfylder din hunds uddannelsesbehov.

Lav din egen Agility Udstyr

Hvis du er handy, kan du være i stand til at spare en betydelig sum penge ved at gøre dine egne forsyninger. Ressourcer til gør-det-selv typer omfatter:

 • Agility Kits
 • Homebuilt agility udstyr
 • Mountain View Hunde Træning
 • mange ekstra ressourcer

Hvor om indkøb af udstyr

Nogle online ressourcer til at købe rimeligt prissat agility undervisningsmidler omfatter:

 • Affordable Agility
 • Agility by Carlson
 • Agility for mindre
 • Clean Run
 • Northwest Agility
 • Over Rover
 • mange ekstra e-handelsvirksomheder

Kom godt i gang

Hvis du er klar til at starte agility træning med din hund, alt du behøver at gøre er at købe eller bygge et par grundlæggende stykker af træningsudstyr, og du vil være klar til at starte. Du vil måske ønsker at leje eller købe en hund uddannelse video til at hjælpe dig med at få dig i gang. På ingen tid overhovedet vil du og din hvalp være udgifter kvalitet tid sammen, nyder agility uddannelsesaktiviteter hjælp af udstyr, der ikke koster en formue at sætte sammen.