Billige, Dekorative Small Wall Spejle

Billige, Dekorative Small Wall Spejle


Spejle er en nem måde at dekorere bare vægge og åbne op for en plads på samme tid. De behøver ikke at være dyrt, hvis du shoppe rundt efter simple, billige spejle. Uanset om din bolig er vintage eller moderne, kigge efter væg spejle, der supplerer rummet og giver et sammenhængende udseende til din stue.

Årgang

En vintage eller antikke væg spejl henleder opmærksomheden og tilføjer karakter til et rum. Vintage finder på sparsommelighed butikker eller antikke markeder kommer i former og størrelser til at matche hver trend og mode fra fortiden, fra overdimensioneret og udsmykkede victorianske messing til kitchsy retro-stil spejle. Vintage spejle tendens til at tilføje et strejf af klasse, charme og god smag, samt stolthed falder over en stor finde på nettet eller i en genbrugsbutik.

Shopping Vintage

  • Trocadero: Trocadero, en online antikviteter Emporium, tilbyder en bred vifte af vintage og antikke spejle til gennemlæsning, fra guldrammerne Regency spejle, spejle prydet med blomster design og spejle med håndskårne trærammer.
  • Vintage Retro: Denne UK-baserede websted tilbyder vintage spejle fra den nyere fortid. De fleste stilarter stammer fra det 20. århundrede, især 60'erne eller 70'erne. De fleste væg spejle her har enkle men elegante trærammer fremstillet af teak eller palisander.

Rustik

Hvis du ønsker at tilføje et landligt, prærie æstetisk til et rum, kigge efter noget som en Diligencen hjul spejl med et bedrøvet træ eller log-stil ramme. Enhver spejl ramme med ufærdige træ kan tilføje en rustikke føler til et værelse. Rustikke spejle tilføje den rigtige flair til en træpaneler hule eller et land-stil kabine hjem, men selv i en lille urban lejlighed, kan en rustik spejl bringe lidt af pionerånd.

At finde den rustikke charme

  • Barnwood Rammer: Denne lille online forhandler tilbyder one-of-a-kind design og tager brugerdefinerede ordrer for rammer og spejle med enkle design og rustikke materialer. Deres færdige spejle omfatter rammer i regenereret træ, stel prydet med gevir og kviste, og endda rammer lavet med ru træ bark.
  • Carolina Cabin Store: For lidt mere fornemme rustik indretning, Carolina Cabin Store tilbyder spejle, der er lidt mere poleret. Mirror stilarter her spænder fra Adirondack-stil til bjælkehytte stil. Mens valget af spejle kan være på den dyre side, jo enklere væg spejle her såsom dem prydet med prægninger af dyreliv, er godt inden en overkommelig prisklasse.

Moderne Spejle

Moderne spejle kan få et rum til at føle slank og strømlinet, mens du tilføjer masser af lys og åbne rum. Moderne spejle kan være minimalistisk eller eklektisk, og de simpleste designs er ofte billige. Nogle gange enklere moderne spejle kan udgøre en mere alsidig indretning ordningen. En moderne tendens er at hænge mange tydelige eller minimalistiske spejle på samme væg for at skabe en "mur af spejle."

Sådan finder du din Modern Mojo

  • Pier 1 Imports: Pier 1 annoncerer sig selv som den butikskæde for unikke og uventede fund. De tilbyder en række overkommelige væg spejle med opfindsomme designs, fra klynger af små cirkulære spejle grupperet til prægede spejle med en farverig patchwork ramme design.
  • Bed Bath and Beyond: Da spejle er en fælles armatur af både værelser og badeværelser, Bed Bath & Beyond tilbyder et bredt udvalg af væg spejle i moderne design, såsom runde spejle med rammer af overlappende wire cirkler eller spejle fremstillet af usædvanlige moderne materialer såsom genanvendt aviser og blade.

Hængende for maksimums Effect

Lidt kreativitet i hvordan du hænge din spejle kan gå en lang vej. Tænk over, hvad de vil afspejle, når du hænger dem. Undgå hængende spejle tværs private eller kedelige rum ligesom et vaskerum. I stedet hænger dem, så de vil afspejle et smukt maleri eller en klynge af træer udenfor. Tænk over hvad du hænge din væg spejle ved siden af ​​så godt, så arrangementet er harmonisk. Hvis du køber et sortiment af små væg spejle, kan du vælge at hænge dem alle på en enkelt væg til at give et samlerobjekt luft.