Billig Good Luck Gaver

Billig Good Luck Gaver

Billig held og lykke gaver gøre store feng shui gaver til venner og familiemedlemmer.

Feng Shui, held og gaver

Kineserne mener, at når du gave nogen, du bør gøre det i par. Jo flere gaver, jo mere held du skænke til modtageren af ​​dine gaver. Husk at give i par. Hvis du ønsker at give mere end to gaver, så sørg for du giver i multipla af par, såsom fire, otte, seksten eller mere.

Valg Billig Good Luck Gaver

Du kan finde de fleste held og lykke feng shui symboler og elementer i forskellige grader af kvalitet og omkostninger. Det første du skal gøre er at beslutte, hvilken form for lykke, du ønsker for din modtager.

Kinesiske Mønter

Når man ser for en billig vare til at give som gave, kinesiske mønter bundet med et rødt bånd eller inde i en rød kuvert er to af de mest billige og heldigste gaver du kan give til nogen. En ekstra fordel ved at give mønter som en gave er, at det skænker også rigdom til dig. Nogle mønter er mere lovende end andre, fordi de blev slået i løbet af en positiv dynasti. Nogle butikker er meget forsigtige med ikke at sælge mønter fra dystre dynastier og nævner dette på selskabets hjemmeside.

Ching Mønter

Slået under Ching-dynastiet, Ching mønt er ligesom andre mønter, fremstillet af bronze med et firkantet hul i midten. I oldtiden folk havde Ching mønter som amuletter mod negativ energi, ondskab og sygdom.

Mønter bundet med røde bånd

Symbolikken er velstand, rigdom og selvfølgelig held og lykke. Det røde bånd er bundet i en knude. Farven på båndet symboliserer lykke, da kineserne tror farven rød er en meget lovende farve. Den bundne røde bånd sikrer ejeren af ​​mønterne har uendelig lykke, rigdom og velstand. Du kan købe tre eller seks mønter bundet sammen.

Hængende Prosperity Coin Balls

En anden praksis er at trække ledninger mønterne sammen til en bold med de kinesiske tegn udad. Mønt kugler har en knudret dekorative bånd og har ofte en rød kvast hængende fra bunden. Andre gange er klokker ophængt fra bolden til at trække ekstra lykke.

Coin i rød kuvert

Mønten i en rød kuvert er en anden symbol på velstand, rigdom og lykke. Disse er en populær gave til bryllupper, jubilæer, fødselsdage og andre milepæle i et menneskes liv.

Andre billige gaver

Der er mange andre gaver, du kan købe, der ikke vil koste en masse penge, men vil bringe lykke.

Lille Metal Bells

Placering af klokker udenfor et hjem ved døren er en måde at ringe nyheden om lykke ind i dit hjem. Sørg blot du kender retningen dit hjem ansigter og hvor din heldige flyvende stjerner øjeblikket er før du placerer. Metal tiltrækker elementet vand, så ville du ikke have en metal klokke i den sydlige retning af dit hjem, da det tiltrækker gavnlige brand. Du kan også placere en klokke inde i dit hjem.

Trebenede Frog

Denne frø har altid en mønt i munden (sørg for at have den kinesiske tegn opad). Du kan placere dette symbol på lykke og rigdom i din personlige formue sektor. Dette ikon repræsenterer også levetiden, som betyder, at din lykke og rigdom vil have nogen ende.

Billig Good Luck Gaver

Foo Dogs

The Foo hund (også stavet fu eller FO) er en lang tid symbol på beskyttelse. Du har sikkert set disse statuer uden mange restauranter på en lignende måde til dem, der findes uden for kinesiske paladser. Foo Hunde er altid sælges og anvendes i par. Der er en mandlig og kvindelig Foo hund, selv om det i virkeligheden de to er stiliserede løver, men er altid kaldt hunde. Dette par fungerer som vogtere af husstanden. I autentiske skildringer er denne symbolik måske kontrast af hver hund fanget i en legende handling. Den mandlige hund leger med en bold og er klar med det under hans højre pote. Den kvindelige spiller med en cub under hendes venstre pote. Mange af de moderne fortolkninger har en bold under hver Foo hunds pote. Nogle versioner af parret har kun hanhund med bolden under hans pote. Den misvisende er tilsigtet. De første billedhuggere mønstrede deres idé om en løve, efter at Chow Chow hund racen. Fordi Foo hund er en mytisk væsen, dens magt rækker ud over den normale verden i det overnaturlige. Synet af en ukendt væsen bevogtning slottet indpodet stor frygt og ærefrygt for alle, der så det.

Lucky Bamboo

Mange believeLucky bambus planter tiltrækker chi i deres hjem for at energize det, især den sektor, hvor anlægget er placeret. Der er betydninger, der er knyttet til antallet af stilke. Sørg for at du aldrig give en plante med kun fire stilke da kineserne undgå dette nummer, fordi udtalen lyder som det kinesiske ord for døden.

Guldfisk

Fisk er især til gavn for virksomhederne. Du har måske set et akvarium inden for indgangen af ​​kinesiske restauranter. Dette er en af ​​de mest billige gaver du kan give. Man mener, at syv guld farvede fisk og en sort vil bringe enorme held og lykke til ejeren. Du kan også bruge syv sort og en rød, hvis du foretrækker det. Koi karper er også en favorit, men kræver en speciel dam og er dyrere. Koi har været kendt for at leve godt over 100 år. Guldfisk er en fjern fætter og tjener samme formål at trække lykke chi.

Browsing for Feng Shui Gaver

Du kan finde mange online butikker, der sælger billige held og lykke gaver, som du kan købe til en, du ønsker at have lykke.