Billig biludlejning Repo Sales

Billig biludlejning Repo Sales

Det er muligt for bil shoppere at finde billige salg repo bil på mange steder. Hvis det er penge, du ønsker at gemme, måske billige repo biler være lige ret for dig.

Hvad er Repo Biler?

Repo står for beslaglæggelse. Repo biler er biler, der er i besiddelse igen af ​​banker, finansielle institutioner og auto udlån selskaber hvis en køber misligholder et lån. Det er helt lovligt for finansieringsselskaber at generobre biler, hvor køber har misligholdt og finansieringsselskabet er lienholder. Når køberen underskrevet at finansiere aftalen om køb af køretøjet, de lovede at gøre lige store månedlige betalinger til långiveren og bruge bilen som deres sikkerhed for lånet. Husk, at repo biler er anderledes end biler, der er beslaglagt af politiet eller offentlige enheder.

Hvor finder billig Repo Sales

Repo biler er normalt sælges gennem offentlige auktioner, der er udstationeret i avisen. Andre repo biler kan ved findes ved at kalde långivere, finansielle institutioner eller auto lån selskaber og spørger om de har nogen repo biler til salg til offentligheden. Hvis du planlægger at købe en repo bil på denne måde, er det bedst at købe lokalt eller i en by tæt på dig. Køb en billig repo bil vil give dig mulighed for rent faktisk, se, føle, og muligvis prøvekøre bilen, før du køber.

Du kan også søge på internettet for repo bil auktioner. Mange virksomheder har online auktioner eller en kombination af online og i-personers auktioner. Disse auktioner er åbne for alle, men nogle vil opkræve et mindre gebyr for dig at byde, normalt mellem tredive og tres dollars. Her er nogle online auktioner du kan udforske:

  • Repos4sale - Dette selskab er ejet af Schultz Auto Brokers og ikke opkræve et gebyr for at byde på deres repo biler til salg. Når du er på webstedet, skal du klikke på den type bil, du leder efter, bil, lastbil, MPV eller SUV, og lister vises. Hver liste har en fast pris baseret på Kelley Blue Book værdi. Køretøjerne er beliggende i Michigan og de advarer at kontakte dem så hurtigt som du kan, som køretøjer bevæger sig hurtigt.
  • RepoFinder - Dette selskab tilbyder en unik måde at finde og købe billige repo biler. Ingen registrering er påkrævet, og alt du skal gøre er at klikke på den tilstand, du er interesseret i, og en liste over banker og kreditforeninger vises. Dernæst gennemse køretøjer og kontakte kredit union eller bank direkte at give et tilbud.

Tips til køb Repo Biler

Husk på disse tip i tankerne, hvis du overvejer at købe en repo bil:

  1. Pris - Find ud af hvad bogført værdi egentlig er på egen hånd. Besøg NADA eller Kelley Blue Book. Få så mange oplysninger, herunder antallet køretøjsidentifikation eller VIN før du søger en værdi.
  2. Opkøb Guides - Læs købe guider til repo biler, ligesom du ville enhver brugt bil. Udskriv den købe en brugt bil tjekliste til at hjælpe dig i dit køb.
  3. CarFax - Spørg auktionshuset eller finansieringsselskab, hvis de har en rapport CarFax om repo bil. En rapport CarFax vil fortælle dig om tidligere ejere, ulykker og garantireparation historie. Hvis de ikke har en rapport CarFax, får VIN-nummer og køre en på din egen.
  4. Transportomkostningerne - Hvis du køber en repo bil fra et sted langt fra hvor du bor, og vil kræve transport, finde et velrenommeret transportfirma. Opnå mere end et tilbud.
  5. Forsikring - Find ud af, hvor meget det vil koste at forsikre en repo bil, du er interesseret i at købe. Ofte kan du få en lav pris på køretøjet, men forsikringen er mere end du vil betale.

Finde billige salg repo bil er let, hvis du foretage nogle telefonopkald, læse avisen juridiske afdelinger, eller surfe på internettet. Brug smarte mening, når de køber en repo bil og stille så mange spørgsmål om køretøjet, som du kan, før du køber. .