Billetter: Videresalg Love Tips

Hvad er en Ticket Scalper?

Du har set og hørt dem som du gå ind i en koncert eller sportsbegivenhed: billet scalpers. En billet scalper er nogen, der køber billetter til en underholdning eller sportsbegivenhed, og derefter vender rundt og sælger disse billetter på gaden til en højere pris. Selv om det er nogle gange imod loven at hovedbunden billetter, er det normalt ikke ulovligt for nogen til at købe billetter fra en scalper. Men du tager en risiko ved at drive forretning bruge kontanter, på gaden, med en person, du ikke kender. Det er svært at beskytte dig mod svindel, når din beskæftiger sig med en tilfældig gade scalper.

Virksomheder, der videresælger billetter kaldes billet mæglere. Nogle vil hævde, at de er scalpers, så godt. Men velrenommerede billet mæglere følge, love, registrere med Better Business Bureau og National Association of billet mæglere, gør du betaler med et kreditkort og tage skridt til at beskytte mod svindel. Så der er en forskel mellem at købe fra en gade scalper og en online "scalper", selv hvis den rammer din pengepung på samme måde.

Eksperter siger, når de køber billetter fra en gade scalper, så prøv at være bekendt med, hvad billetten ligner, så du kan få øje på en svindel, selv om du er nødt til at høfligt bede en kollega fan at se deres billet.

Det ligner både scalpers og billet mæglere er kommet for at blive, fordi hverken viser tegn på afmatning. Omkring 30 procent af koncertbilletter sælges på brugtmarkedet, ifølge USA Today, der siger scalpers og billet mæglere tager i mere end 1500 millioner dollars om året videresalg koncertbilletter. Så gør uddannede beslutninger, når der beskæftiger sig med scalpers og billet mæglere.

Billet Mobilt love varierer fra stat til stat

Mens billet skalpering sker næsten overalt er dette et mødested, hvor billetter kan sælges, lovene omkring praksis varierer. Omkring 20 stater forbyder billet videresalg eller kræver mægler licenser. For eksempel i Mississippi, der kun restriktioner på statsejede ejendom og college sportsbegivenheder; Texas har ingen restriktioner; og Massachusetts siger beboerne kan ikke sælge billetter til højere end pålydende værdi, herunder gebyrer plus $ 2 for billetter til arrangementer i Massachusetts. Men billet mæglere licenseret af staten er i stand til at opkræve et gebyr til dækning bekostning af at få billetten.

Men uanset hvilken tilstand skalpering finder sted i henhold til nyhedsindslag, anti-skalpering love er for det meste forbrydelse lovovertrædelser og er ofte let håndhæves.

Betydningen af ​​Face Value

Når vi taler om at købe og sælge billetter og billet videresalg lov, vil du hører ordet "pålydende værdi" en masse.

Her er en oversigt over, hvordan de oprindelige sælgere beregne prisen på pålydende værdi billetter: Face value billetter er prisen på billetten, plus eventuelle gebyr plus skat. Dette er alt trykt tydeligt på billetten. Pålydende værdi billetter sælges af den oprindelige billet udbyder. Når du køber billetter fra en billet mægler eller scalper, vil du sandsynligvis være at købe dem i mere end pålydende værdi, så de kan opnå en fortjeneste.

Sælger billetter på eBay

eBay.com, et websted, der tilbyder auktionen stil handel med forskellige poster, er blevet en populær måde for folk at købe billetter til forskellige arrangementer. Faktisk ifølge USA Today, billet auktioner på eBay vokser mere end 50 procent om året. Inden for de sidste to år har eBay haft 100.000 billetter opført på et tidspunkt, 90 procent af dem til sportsbegivenheder og koncerter.

Køb og videresælger billetter på eBay er lovligt. Men stedet tager umage for at sikre sine brugere holde sig inden for loven. Da billet videresalg love er komplicerede og varierer så meget fra stat til stat, eBay har en regnemaskine, der giver dig mulighed for at tilslutte den tilstand du bor i, og staten begivenheden er i at finde ud af, hvis du opererer inden for loven.

eBay påpeger, at det er vigtigt at huske, at loven vedrører dig kun, hvis du bor i den samme stat, hvor begivenheden finder sted. Hvis du bor i en anden stat end den, hvor begivenheden finder sted, så du ikke er begrænset som en køber eller en sælger.

For at give dig en idé om, hvor meget de stater, er forskellige i deres lovgivning, her er et eksempel på, hvad Florida og New York tilladelse, når det kommer til salg af billetter, ifølge eBay. I Florida kan du ikke sælge eller købe en billet til højere end pålydende værdi, herunder gebyrer plus $ 1 for billetter til begivenheder, der finder sted i Sunshine State. I New York, kan du ikke sælge eller købe billetter, der er mere end pålydende værdi, inklusive gebyrer plus 45 procent af billetprisen for spillesteder, der siddeplads for mere end 6.000 personer og pålydende værdi inklusive gebyrer, plus 20 procent for mindre spillesteder.

Køb billetter på eBay

Når du køber billetter i ebay, er der mange ting, man skal holde øje med. Alle kan køre en ebay auktion, men hvis du vil købe billetter, såsom en koncert billet, på ebay, så bliver du nødt til at sørge for, at det er fra et velrenommeret sælger. Den måde at gøre dette på er at tjekke deres medlemsprofil rating. Dette vil give dig mulighed for at se, hvor mange gode billet transaktioner, de har haft, samt om nogen antyder, at sælgeren rippet dem fra. Hvis en sælger har mere end et års expereince sælge mindst 100 billetter på eBay og har haft nogen klager af nogen at være falske, så skal du føle comfortble købe billetter gennem dem.

Spotting Falske billetter

Spotting falske billetter kan være svært, især hvis den falske billet udskrives på det samme materiale som det, der reelt billetter. Dette kan ske, når materialet er stjålet fra det firma, der udskriver de reelle billetter. Den bedste måde at sikre, at en billet er reel, er at købe det selv fra en legitim billet agentur, såsom Ticketmaster, eller til at tage det til det sted før begivenheden og spørge personale til at scanne det for at se om det er ægte. Ud over dette, kan der ikke være en god måde at fortælle, indtil du får udstødes fra begivenheden. Hvis du har modtaget en mistænkelig leder billet, er det bedst at tjekke ind i det før natten til begivenheden.

Køb udsolgte billetter

Hvis dit mål er at købe udsolgte billetter til de hotteste begivenhed i byen, der er online billet mæglere og sekundære markedspladser, der lover at levere. Men du vil betale dyrt for det.

For eksempel den populære online markedsplads Stubhub.com (for nylig købt af eBay) halser på en 25 procent tillæg - 15 procent til sælgere og 10 procent til køberne - at opnå en fortjeneste.

Billet mæglere vil opkræve dig overalt fra hundredvis til tusindvis af dollars for de hotteste pladser i landet. Så hvis du ønsker udsolgte billetter til Super Bowl, World Series, The Lion King eller The Final Four, være parat til at dykke ned i din bankkonto betydeligt.

Her er nogle eksempler:

  • Tickco.com sælger billetter til Final Four for mellem $ 200 og $ 5000, afhængigt af hvor du vil sidde.
  • Hos Ticketsnow.com vil du betale mere end $ 300 for pladser på The Lion King på Broadway. Billetter normalt koste mellem $ 50 og $ 112.
  • Billetter placeret på 50 yard linjen for at se New England Patriots spille Indianapolis Colts i playoffs for nylig gik for mellem $ 625 og $ 910 på Boston billet mægler agenturer, ifølge The Boston Globe. Den pålydende værdi af disse pladser? Bare 125 dollar.

Alle tre agenturer, der solgte disse playoff pladser til Patriots spil fortalte The Boston Globe de opkræves så meget, fordi de skal betale en stejl præmie for at få de billetter, de videresælger og ville blive tvunget ud af markedet, eller ud af staten, hvis de ikke kunne videregive deres erhvervelsesomkostninger sammen til kunderne.