Billetter: Tips Om Spillesteder Tips

Knicks Spil Seating

Jerry Seinfeld kan have accepteret en modbydelige ven i Seinfeld episoden "Male Unbonding," alt af hensyn til Knicks billetter. Men hvis Jerry ikke fik store pladser, ville han have kastet sin barndomsven forbi frispark linje. Hvis du leder efter den berømte "blå sæder," de er historie - hovedsagelig fordi de blå sæder blev synonym med over-ivrige fans (som Jerry?)

Court-side siddepladser kan være dyrt ($ 400 til $ 1.000), men det bedste sted at være bag bænkene, især med de "dybe bænke" i år. Start lineup siges at være imponerende - du ikke ønsker at gå glip at se spillerne op tæt og personligt fra sæder 14-19! Hvis du ikke kan pop til Primo pladser, vil to ting ske:

  1. Jerry vil dumpe dig (kan han alligevel, selvom du har Courtside sæder).
  2. Du bliver nødt til at nøjes med den `3th eller 14. række fra retten bag Knicks bænken.

De er stadig store pladser med en fuld visning af handlingen. Må ikke bekymre dig om yada yada yada med Jerry - bare få dig det bedste tilbud på siddepladserne diagrammer for den nye Knicks sæson.

Radio City Music Hall Seating

Du kommer til at se en ydeevne af Radio City Music Hall Rockettes i Madison Square Garden, de langbenede lovelies der er en levende reklame for Hanes og højhælede sko fabrikanter. Du ønsker at sidde tæt nok til at nyde synet, men ikke så tæt du ved et uheld bliver ramt af en vildfaren sko! Og du troede flyve bolde i Yankee Stadium var et problem.

Radio City Music Hall Seating diagrammer viser tre mezzanin niveauer og orkestergraven. Bemærk, at den forreste række, AA, er ikke den nærmeste rækken tilgængelig, når orkestergraven siddepladser er tilgængelig - men når du overvejer pit siddepladser versus AA siddepladser, huske de flyvende høje hæle.

Vær forsigtig, når booking online - nogle online billet agent sites som den der anvendes til Madison Square Garden vil give dig en klar diagram over dine pladser, men vil ikke fortælle dig, hvis visningen er blokeret.

Insidere siger dog, at hvert sæde på Radio City Music Hall er en god plads, og at der ikke er nogen kolonner der spærrer for udsynet. De mezzaniner ikke væven over orkestret bag, så hvis du er i ryggen, vil du ikke have svært ved at se de høje spark. De venstre og højre side af orkestergraven tættere på scenen, du skal kran din nakke - men det gør disse fabelagtig ben ser endnu længere.

Du må ikke tage vores joshing om at flyve sko alvorligt. Rockettes er sikrere end en Yankee Stadium optøjer eller en Gallagher præstation.

Yankee Stadium High Sæder

Du kan få vertigo fra de seneste baseball scorede ... eller er det fra Yankees Tier Box sæder? Fans med en frygt for højder har haft svært ved at sidde i de skraverede loft aeries af Yankee Stadium. Men på omkring $ 50, §§ 201-288 er et godt køb.

Du vil ikke være i stand til at se handlingen op tæt, men du vil være i skygge, samt læ for regnen. New York Yankees billetter er ikke værdifuldt nu, så du har masser af tid til at erobre din frygt for højder og juble Yankees på til sejr næste år.

Get Ready at vrikke

Bange for at få frugtsalat på dit ansigt, når du køber billetter til at se barnligt version af The Beatles, The Wiggles, i Madison Square Garden i løbet af dagen? Bekymret disse 202-sektion sæder, som du har købt på eBay uden at se på siddepladser diagrammer? Bare rolig, makker. De 202 sektion har en fantastisk udsigt. Du behøver ikke Captain Feathersword s kikkert for at se gutterne fra down under sang og dans - du selv mærke Jeff Wiggle sove! Selvom priserne er tættere på $ 69 (du får en gratis varm kartoffel gavepose), det er det værd for prime siddepladser.

Mens du måske slippe afsted med blot at se din favorit rock band fra en afstand, de Wiggles 'energikrav opleves på tæt hold. Plus, kan du få gruppe rabatter og babyer kræver ikke billetter. Du får en bedre chance for at få de pladser, du ønsker i løbet af en 10:30 matinéforestilling, og børnene vandt; t være faldet i søvn under udførelsen (du håber de vil være napping efter!) Så du skal ikke bekymre dig. Vær glad, spiser masser af frugt salat, og gør dig klar til at vrikke med din lille Wiggle!

Solskoldning og Sport Seating

Øl, hotdogs, flyve bolde og (desværre) optøjer kan være en del af bleacher eller almindelig siddepladser, men solskoldning behøver ikke at være. Som regel undgå bestemte sektioner på siddepladser diagrammer - her er vores guide til de solskoldning zoner:

Fenway Park slather på masser af solcreme, hvis du er i §§ 34-43 (højre felt bleachers), samt 86, 87 og 92 (Højre Field Box) - de er lige i nærheden af ​​1st basislinie. Plus, højre felt boksen pladser ikke tillade dig at se, at dias til først - de peger mod udmarken.

Yankee Stadium Hvis du er en bleacher væsen, du bliver en - you're adskilt fra resten af ​​parken, hvilket betyder, at ligesom en ørken firben med ingen skygge, du er ude af lykke, hvis du ønsker at holde sig ude af solen i §§ 37-59. Venstre felt siddepladser vil også gøre dig bage og skrige for Gatorade.

Wrigley Field §§ 246-249 og 143-153 kan forårsage bleacher skabninger til at ligne Ben Grimm, alias The Thing af Fantastic Four berømmelse. Ligeledes vil Terrasse Reserveret Infield og udmarken (afsnit 201-242), som det vil ekstreme højre felt Boxes (afsnit 131-142) gør du koge hurtigere og hårdere end en Dodger Dog.

Hvis du kan, undgå optøjer, fangst flyve bolde, og chow ned på øl og hotdogs i skyggen. Hvis du sidder fast i solen, bringe masser af sunblock, springe øl og salt mad (de dehydrere dig hurtigere), og bære en hat større end en Yankees Cap. Køb "hals kølere", og prøv ikke at miste dem, når det solskoldet mob vokser rastløs!

Home Plate Seating

Crack af bat. Den whish boldbesiddelse. Der er noget om at sidde i nærheden af ​​eller bag hjem plade, der indfanger essensen af ​​baseball. Mens Yankee Stadium insidere sige at købe bleacher pladser i udmarken for en hel del, måling siddepladser diagrammer ved dollarens værdi er ikke nødvendigvis den måde at få store pladser. Her er nogle hjem plade hjemmelavet run rundowns på at sidde bag hjem plade.

Yankee Stadium midterpladserne lige bag home plate er 8, 12, 208 og 212. home plate billetter sælges ud for 2005, så køb tidligt - billetpriser for 2006 vil blive frigivet snart.

Wrigley Field Sam Snead engang ramte en golfbold fra Home Plate i hjemmet af Chicago Cubbies. Club kasser 17-24 på indmarken er lige bag denne historiske hjem plade og koster $ 30 for valørdatoer, $ 50 for Regelmæssige Datoer og $ 60 for Prime datoer. Club Boxes er imidlertid vurderet de bedste pladser i huset.
Fenway Park De dyreste billetter i baseball vil få dig i at se mester Red Sox. Home Plate box pladser i 2005 sætte dig tilbage $ 85 og fans er ikke så larmende som bleacher skabninger. Du kan prøve grønne monster Sæder til stor visning og en chance for at fange en grand slam. The Green Monster Sæder varierer fra $ 25- $ 130 og er formentlig $ 130 bag hjem plade.

Alligevel er det værd at se home run af dette vindende hold. Uanset hvad du betaler for det privilegium at sidde bag hjem plade, det er alt sammen en del af magien i området drømme.

Alicia Keys koncertsteder

Mens Grammy vinder Alicia Keys kan bælte ud "Unbreakable" i Madison Square Garden, Yankee Stadium, Fenway Park eller Wrigley Field, hendes fans gerne vil se hende i mere intime spillesteder. Når du kigger over siddepladser diagrammer for stadions og store arenaer, glem ikke de handelssystemer, der sæde 5.000 eller færre er, hvor du kommer til at se Ms Keys tæt.

Ms Keys har spillet den 5.000-sæde Auditoriet på Colorado Convention Center og skaleret ned til et publikum på godt 1.000 mennesker på Lincoln Center. Mens nogle sangere kan være nødvendigt at skrige og fylde Superdome vil Ms Keys 'kraftfulde stemme passer til akustikken i tættere kvartaler. Så tror ikke du skal købe dyre pladser i udsolgte koncertsteder for at lytte til uddrag fra Ms Keys 'musikalske dagbog.

George Carlin Venues

Han er vild. Han kritiserede Vietnamkrigen, og han har været punktere det engelske sprog samt politik siden hans 1960'erne optrædener på Tonight Show. George Carlin er stor nok til at fylde siddepladser diagrammer på Fenway Park, Madison Square Garden, Yankee Stadium og Wrigley Field. Men den største siddepladser du kan opleve denne side af Vegas er New York Beacon Theater, hvor George Carlin bånd en levende HBO særlige 4. november.

Du kan få 2 billetter på AA rækken af ​​orkestret for $ 300, eventuelle mange billet mæglere vil tilbyde en rabat. Et orkester center pick på Cæsars Palace kan køre dig $ 300- $ 350, og du sandsynligvis ikke vil få spændingen ved at være i kameraets øje. Mens Carlin s vrede levering passer de fleste akustik, har han en tendens til nogle gange falde volumen på sine komedie albums, så du er nødt til at stamme til ham diskurs om alt fra politik til grammatik. Få pladser op tæt på rant.