Billetter: Theater Billetter Tips

Billige billetter til Se "Spamalot"

Hvis du vil have "Spamalot" billetter på Broadway, det kommer til at koste dig. Det er fordi Monty Pythons "Spamalot" vinder af 2005 Tony, Outer Critics og Drama Desk Awards Best Musical er et hit show. For dem der ikke kender, showet fortæller historien om Kong Arthur og Ridderne af det runde bord og deres søgen efter den hellige gral.

Hvis showet er udsolgt, kan du stadig have en chance for at komme ind. Teatret tilbyder stående værelse kun pladser på dagen for forestillingen. De koster en simpel $ 21,25, og der er en grænse på to billetter per person. Showet skal sælges ud for disse til at blive solgt.

For nedsatte billetter, vil det koste dig mellem $ 36 og $ 112 for at se "Spamalot", afhængigt af hvor du sidder. De bageste rækker på balkonen er de billigste og orkestret sæder er de dyreste. Du kan dog også købe premium siddepladser, de bedste pladser i huset, for mellem $ 251 og $ 302.

Ring (212) 239-6200 eller (800) 432-7250 for individuelle billetter

For at finde ud af om gruppe rabatter til 20 personer eller flere, call (212) 239-6262 eller (800) 432-7780

For at finde ud af om premium siddepladser, opkald (212) 239-6270

Se "Blue Man Group" i New York

At få "Blue Man Group" billetter i New York, kan du gøre en af ​​tre ting:

 • Bestil dem via telefon ved at ringe (212) 254-4370 eller (212) 307-4100
 • Gå online for at Ticketmaster.com
 • Få dem personligt på Astor Place Theatre box office på 434 Lafayette Street.

Billetter koster mellem $ 69 og $ 90.

Andre byer hvor du kan se "Blue Man Group" er Boston, Chicago, Las Vegas, Berlin, London, Amsterdam og Orlando. Gå til blueman.com for detaljer om at få "Blue Man Group" billetter i hver by.

Odd Couple vs Producenter

Nazister og den værste musical i historien versus pæn vs sjusket bofæller. Svært at vælge! De har begge Nathan Lane og Matthew Broderick i fælles selv. Broadway billetter til Neil Simons "The Odd Couple" teater synes at være i rigelig forsyning - hvis du går til "The Producers" i januar 2006, kan du gøre en dobbelt funktion (slags) med 2:00 "producenter" matinéforestilling teaterbilletter og Broadway Vis billetter til 20:00 "The Producers" samme dag.

Vær sikker på at give dig selv masser af tid til at rejse mellem St. James Theatre og Brooks Atkinson Theatre. Bare beder til, at Lane og Broderick aldrig gøre et show om sjusket vs. pæne Storm Troopers, der drev hinanden til vanvid. Vi vil give dem teaterbilletter et pass og købe "The Lion King" teaterbilletter.

Off-Broadway Sæder

Så du har besluttet at være eventyrlystne i wilds af teaterbilletter New York. Du tænker du får gode pladser billig, ikke? Forkert. Selv off-Broadway Vis billetter er ikke billige mere.

New York Times rapporterer gode sæder med en klar opfattelse af scenen kan koste et minimum på $ 50 på spillesteder såsom Dodger Stages. Kritikerne har sagt, at off-Broadway teaterbilletter købte du mulighed for at se det bedste arbejde i år, og produktionsværdier fra februar i år var gået op mio $ 1 for off-Broadway-shows. Hvad vil de stejlere billetpriser jord du?

Playbill.com har siddepladser diagrammer for hver teater i NYC, på og off-Broadway. Når du har de siddepladser diagrammer kan du kontrollere din online-billet mægler for gode tilbud. Så surfe over til Playbill, kortlægge din NYC besøg, købe dine teaterbilletter, og udforske vildmarken uden selv overfalder for "The Lion King" billetter.

The Lion King Seating

Mufasa kan have en gennemgribende visning fra Pride Rock, men når du køber "The Lion King" billetter, vil du ende med hyæner?

Ifølge TLK fans, vil du føle kærlighed i aften i den nye Amsterdam-teater, hvis du køber Broadway billetter til orkestret niveau omkring ti rækker fra fronten. Midtergang sæder anbefales som er første række mezzanin "The Lion King" billetter.

Insidere siger teatret er lille, men du kan se Scar raseri op luk den måde. Hvis du ikke kan få gode Broadway show billetter gennem din mægler, overveje at købe nogle af de 22 stående værelse kun billetter hvert show. Grib din kikkert og lade som om du er en giraf! Du må ikke perch på Pride Rock, men det er umuligt ikke at blive fejet op af Elton John og Tim Rice score uanset hvor du angribe.

At være på Broadway Uden Blues

I sangen "On Broadway," guitar-spiller vordende stjerne klagesange hvor dyrt alt er. Det er dyrt for teatergængere også. For big-navn fungerer som "Wicked", "Dirty Rotten Scoundrels", "Mamma Mia" og "The Odd Couple," du kan ende med at betale flere hundrede store New York teater tickers. Du må ikke spille den guitar blues dårlig mig sang, før du lytter til vores tips om Broadway Vis billetter.

 • Balkonen eller mezzanin er bedre sæder, hvis du køber "The Lion King" billetter, "Phantom of the Opera" billetter, "Spamalot" billetter, eller "Miss Saigon" billetter. Du kan se mere om skuespillet i en stor teater fra balkonen.
 • Broadway babyer siger, at "Rush billetter" er en fantastisk måde at få gode billetter til Broadway. Blot få der i tre timer foran forhænget, især da biografejere anbefaler du linje op to timer før showet tid.
 • SoYouWanna.com siger også, at det TKTS Booth på Broadway og 47th sælge halv pris Broadway Vis billetter, men med en times ventetid - bringe den nyeste playbill at læse på linje.
 • Billet mæglere kan også få dig store pladser uden dig ty til barmhjertighed de scalpers.
 • Du er mere tilbøjelige til at få gode teaterbilletter til en rimelig pris, når du vælger en langvarig show. Put væk, at guitar og ændre disse Broadway blues til Broadway yahoos!

Off-Broadway Play Anbefalinger

Hvis du er en "Ma Rainey Black Bottom" fan, har vi foruroligende nyheder: NYC underskrift Theater vil ikke tage ordrer på billetter til New York teater for August Wilson fest i 2006.

Hvilke andre off-Broadway spiller kan du nu se, at dit humør er sort ligesom Ma Rainey bund? Vi anbefaler John Guare s "Landskab af kroppen" i signatur Theater for udskiftning off-Broadway teaterbilletter.

Guare skrev "nogle få Stout Personer" hovedrollen "Die Hard 2" skurk William Sadler som Mark Twain. Vi hører også, at "Doubt" i Walter Kerr Theatre har tendens til at sælge ud med sin udforskning af religiøse moral, så købe din off-Broadway show billetter til januar 2006. I mellemtiden læse "The Piano Lesson" igen og værdsætte geni August Wilson mens du venter på dine teaterbilletter skal leveres.

Chitty Chitty Bang Bang Billetter

Glem The Lion King billetter - de "furries," som TLK fans kalder sig, kan ikke konkurrere med de Chittys. Hvordan kunne du ikke elske en musical udtænkt af Ian Fleming og filmen med Dick Van Dyke? Den afdøde Howard Keel var rygter om at være i betragtning til London-versionen. Du bliver nødt til at få Broadway Vis billetter, mens du købe dine teaterbilletter New York.

Desværre nyheden ud af Broadway, er, at billetter til "Chitty Chitty Bang Bang" Broadway vil være væk efter den 31. december, fordi den flyvende bil vil svæve ud af New York (lad os håbe det ikke overtræder nogen-fly lister). Bestil dit Broadway Vis billetter nu. Nogle billet mæglere stadig listen datoer for januar 2006 så tjek med din mægler. Efter alt, hvis en excentrisk professor kan bygge en flyvende bil, måske musicalen vil blive på Broadway! Længe leve de Chittys!

Gift broadway billetter

Du har set hvert show fra "700 søndage" til "The 25th Annual Putnam County Spelling Bee". Alligevel har du ingen idé om, hvad Broadway vise billetter til at komme til din Tradewinds tante. Tjek din online-billet mægler site for en interaktiv gave vejledning. Input din tante alder, præferencer, i anledning (er "venligst ikke skære mig ud af viljen" en mulighed?), Og indtaste de datoer, din tante Kiwanis Club kommer til at New York.

Den interaktive gave guide siger "The Odd Couple". Hun elskede tv-serien. Hun kan også godt lide "Chicago". Spring til Broadway Vis billetter til begge! Hvis hun ikke kan lide en af ​​dem, ja, man kunne altid gå se "Chicago" for femte gang. Tillykke - you're tilbage i viljen!

Off-Broadway-shows

Off Broadway-shows, der anvendes til at være som Rodney Dangerfield. Men med hits som "Tony 'n Tinas bryllup" og "Jeg elsker dig, Du er perfekt, nu ændre", behøver du ikke at bekymre sig om at være i et andenrangs teater og få dårlige New York teaterbilletter.

Hvis du ikke er i stand til at få, eller foretrækker ikke at købe, Broadway Vis billetter, off-Broadway teatre såsom Westside Teater er gode steder at se en vis. Bare sørg for, at når du bestiller dine teaterbilletter, du gøre det via velrenommeret mægler, box office, eller Ticketmaster - ikke fra scalpers på 56th Street. Bare respektere de optrædende, og off-Broadway-shows vil respektere dig.

Billetter til Jewtopia?

Tænk på det som den hebraiske version af "My Big Fat Greek Wedding". "Jewtopia" New York billetter teater på Westside Theater i New York er stadig tilgængelige - du kan købe billetter april 2006. Skal vi ikke være mere følsomme? Ah, ikke når du kan købe Broadway vise billetter til "700 søndage", hvor Billy Crystal serverer sine slægtninge med en side af lox og syrnet fløde og vitser, "jiddisch er tysk med slim!"

Og hvis du stadig er i tvivl, "The Producers" spyd alt, herunder nazismen. Vi anbefaler midtersektionen teaterbilletter (109-101) for "Jewtopia." Hvis du får nervøs politisk korrekthed, så husk den berømte linje fra "My Big Fat Greek Wedding" - "Vi er alle frugt!"

$ 25 Lotteri for "Wicked" Billetter

Billige billetter broadway er svære at finde. Men det sker, og undertiden i meget kreative måder.

Tag for eksempel den Broadway musicalen "Wicked". De folk der vil placere dig på forreste række til en brøkdel af prisen for en billet ved at tegne dit navn fra en hat under et dagligt ritual på Broadways Gershwin Theatre kaldet $ 25 lotteri.

Så hvis de $ 50 og $ 110 prisklasse af "Wicked" billetter slår dig ud, eller du er simpelthen udelukket fra en udsolgt show, er der håb endnu. Det er sådan her det virker:

"Wicked" folk på Broadways Gershwin Theatre vil placere dit navn i en hat 2,5 time før hvert show. Du skal fysisk være i teatret for at placere dit navn i hatten på det tidspunkt. To timer før showet starter, teater arbejdere trækker 28 navne op af hatten, der skal gives 25 dollar front-sæderække til dagens show. Der er en grænse på to lottokuponer per person og du skal betale kontant.

"Wicked" er en musical om, hvordan onde heks fra Vesten og Glinda den gode heks mødte og blev venner længe før Dorothy ned over Oz.

New York billet mæglere Specialiserer sig i New York Shows

Nogle billet mæglere specialiserer sig i visse områder af landet, selv om de kan få dig billetter til arrangementer på landsplan. Hvis dit hjerte er indstillet på at komme ind i en varm Broadway show, er det en god ide at tjekke med en New York billet mægler, der har specialiseret sig i New York arrangementer. Dette skyldes, at disse billet mæglere kan have en bedre chance for at få dig præcis, hvad du ønsker gennem deres enorme kreds af indvendige kontakter i en bestemt by. Mange New York billet mæglere hævder, at de kan få dig "Spamalot" billetter, "The Lion King" billetter og "Wicked" billetter på kort varsel - alle super hot Broadway shows, der er vanskelige at komme ind.

Kontroller de gule sider i New York eller online for at finde New York billet mæglere.

Sådan Få Billige Theater Tickets

En måde at få billige teaterbilletter er at købe dem dagen af ​​showet. Mange teatre sælger diskonteret billetter timer og minutter før en vis at slippe af med eventuelle ekstra, de måtte have. Disse er ofte omtalt som "stand by" eller "sidste minut" pladser. Ring til teatret for at finde ud af, om de gør det. Mange teatre vil hellere sælge disse billetter til nedsatte priser end tabe penge på sæderne.

Også kontrollere, om din by har en halv pris billet stikkontakt, hvor du kan købe billetter samme dag som et show til halv off. Las Vegas har en, som hjælper en masse, når du søger at se en pebret show der. Men du vil sandsynligvis ikke finde billet til sådanne varme shows som "Blue Man Group" ved disse forretninger, fordi disse shows sælge ud hver aften.

Når "The Lion King" Billetter er udsolgt

Når "The Lion King" billetter er udsolgt, har du stadig nogle muligheder for at komme ind i smukke Minskoff Theatre på Broadway. Her er to muligheder:

 • Stå i kø to timer før showet, og du kan være i stand til at købe en aflysning eller ståpladser billet. Husk, at kun en aflysning eller ståpladser billet kan købes per person.
 • Betale en billet mægler, men være rede til at betale væsentligt mere for din plads, fordi mæglere skal opkræve mere end pålydende værdi for billetter at dække deres omkostninger og også gøre en fortjeneste. For eksempel Razorgator.com øjeblikket Lion King billetter for $ 180 og $ 255 og Coasttocoasttickets.com har billetter til mellem $ 130 og 300 dollar.

New York Teater og Kids

Din seks-årig tigger om "The Lion King" billetter, men dit budget er off-Broadway. Før du går traipsing rundt på jagt efter rimelige New York teaterbilletter, observere nogle børnevenlige regler.

 • Off-Broadway Vis billetter vil undertiden lade dine børn i at mere risque materiale end de ville se på MTV. Sag i punkt: "Naked Boys Singing."
 • Check Playbill.com og New York Times for børnevenlige teater guider. "Leje", for eksempel, vil være stor, når din engel slår fjorten.
 • Husk på, at Broadway show billetter til touring shows kommer til din by kan koste mindre end det normale $ 10 til $ 100 New York.

Så hvis du kan holde ud at gå glip af Big Apple jungle, se om "The Lion King" vil komme til dit savanne. Nu kan du dele magien i levende teater med din lille én - fordi hun er sikker på at være velopdragen. Right?

Billetter til The Lion King

Billetter til den prisbelønnede The Lion King på Broadway vil koste dig mellem $ 51 og $ 112. Du har de bedste chancer for at hænge fast pladser til denne populære show ved at gå midt på ugen - tirsdag, onsdag eller torsdag. Hvis du planlægger en særlig begivenhed, og ønsker en gruppe sats for The Lion King billetter, skal du have en gruppe på mindst 15, og du kan forvente at betale mellem $ 41 og $ 92. Hvis du køber 20 billetter, vil du få en gratis billet. Husk, når du planlægger at der ikke er gruppe rabatter til weekend-shows og ferie uge shows.

Ring (212) 307-4747 eller (800) 755-4000 for individuelle billetter

Call (212) 703-1040 eller (800) 439-9000 for gruppe billetter