Billetter: NASCAR Billetter Tips

Køb NASCAR billetter gennem billet mæglere

Elsker du at høre lyden af ​​motorer brølende og føle adrenalinen pumpe alle omkring dig? I så fald vil de NASCAR løb tilfredsstille dig. For at komme ind på den sag og være en del af spændingen, du kan købe billetter online til nogen af ​​løbene for året. Søg med forskellige online billet mæglere til at sammenligne de bedste tilbud.

Hvis du ønsker at sælge NASCAR billetter, der er online billet mæglere og online markedspladser og auktionssider, der vil give den enkelte til listen billetter. Tjek websites såsom buyselltix.com, eBay.com og stubhub.com (for nylig købt af eBay).

NASCAR Pre-Race Pit Passes

Duften af ​​høj-oktan brændstof. Ingeniører udføre komplekse beregninger. Nej, du er ikke i Boeing testlaboratorier, er du i pit på Atlanta Motor Speedway eller Orange County Speedway. Hvordan får man pit? Køb et tre-dages løb pit pass. Ikke bringe din fremtid Rusty Wallaces selv, medmindre dine børn er ældre end 14. Med en pre-race pit pass NASCAR Nextel Cup-serien billet, får du til tour pit og garagen, mødes pit crew, og måske mænge med Dale Earnhardt Jr.

Wow, du tror, ​​du kan få alt dette med dine almindelige Motorløb billetter. Forkert. Pre-race pit passerer er adskilt fra din almindelige NASCAR race billetter, medmindre du køber suite gennemløb, som koster $ 300 $ 550 på Atlanta Motor Speedway. Hvis du ikke lever suite liv, kan du stadig købe pre-race gennemløb, men for en stor pris. De genier i pit nødt til at koncentrere!

Stadig, hvis du tjekke med din NASCAR billet mægler, kan du få en aftale om en pre-race pit pass, siger bare til om eftermiddagen. Tænk pit passerer er, godt, pitten? Sats på NASCAR race billetter nær start / målstregen, spyd nogle motorolie på dit ansigt og nyde en pseudo-version af "Days of Thunder".

Ventetiden for Nextel Cup Billetter

NASCAR har en tung og loyal fan efter - ligesom Harleys, har NASCAR gået mainstream. Billedet af mænd og kvinder mangler flere tænder (og gener) med biler på mursten i deres gård er stereotype (og offensiv).

Fans fra alle samfundslag ligesom hurtige biler - i Michigan, "kvinder elsker Racing" startede mindre end et årti siden, da denne skribent arbejdede for en lokal avis. Hvis du tror, ​​at du ikke vil have et problem at købe Motorløb billetter, fordi du konkurrerer med hillbillies, mener igen.

Den ledende tid for Daytona 500 NASCAR race billetter er ti måneder, så hvis du har Dilly-dallied, vil du ikke være i stand til at få gode NASCAR race billetter. Undtagelsen er at købe fra en billet mægler. Et velrenommeret mægler kan tilbyde dig en Nextel Cup Series billet i ellevte time før navnet på mesterskabet ændringer i Sprint Cup i 2007. betaler prisen over pålydende værdi for din NASCAR billet.

Løftet ikke at lade stereotyper sort-flag du næste gang, som du tilmelder dig din Niles Crane-ish bror-in-law og din blå-krave kvindelige makker på Talladega med tusindvis af andre fans.

Dyre Golden Corral 500 billetter

"Fiddle-de-dee! Atlanta Speedway Golden Corral 500 billetter NASCAR sælger for $ 300 for de bedste pladser. Oh Rhett, uanset skal jeg gøre? Hvor skal jeg gå til at købe billigere billetter?"

"Helt ærligt, min kære, jeg ikke en døjt. Jeg har allerede min NASCAR Nextel Cup Series billet. Atlanta Motor Speedway er en af ​​de hurtigste spor i racing. $ 300 Motorløb billetter er til Dale Earnhardt Grandstand."

"Men Rhett, fans siger, at den bedste NASCAR billet er at være havde i sæderne på bagsiden stretch Desuden behøver du ikke at gå fem historier højt i tribune at se hele Atlanta Speedway -. Der er ingen sådan noget som dårlig NASCAR race billetter i Atlanta. Oh Rhett, købe billetter på Weaver Grandstand for $ 80. "

"Okay. Men helt ærligt, min kære, jeg stadig ikke give en damn."

Bedste pladser på Talladega

Hvis du tror, ​​at Talladega 500 er et aktieindeks. tro om igen. Stock bilspil fans ved, at det er en varm NASCAR Nextel Cup Series billet. Men hvor vil du sidde ved Talladega mens du tjekker din Pennzoil lager? Talladega Superspeedway er den største ovale spor på NASCAR billet kredsløb, så der er masser af siddepladser til at vælge fra. Insidere køber Motorløb billetter sige, at du bør vælge pladserne i Tri Oval, Oval Hill South og Oval Hill North Towers sektioner.

Køb NASCAR billetter til disse pladser vil give dig et nærbillede kig på pit og en ekspansiv udsigt over sporet. Hvis du ønsker at se start / målstregen, købe NASCAR race billetter på Moss Thronton Tower, Moss Thornton Grandstand eller Birmingham Tower. Den bedste handel i den bedste siddepladser har ry for at være den Anniston Tower. Mistet penge på dit lager? Køb billetter til Gadsden og Lincoln Towers NASCAR, så du stadig kan få en god, men ikke panoramaudsigt, visning af sporet. Billetter til marts 2006 kan køre $ 60,00 for Tri-Oval Tower når du køber fra en billet mægler. Det er ikke en uhyrlig pris for fremragende sæder. Nu, hvis din bil bestand bare ville gå op til $ 60 eller højere, ville du være glad.

Craftsman Truck Billetter

Der er mere i NASCAR end at få det bedste NASCAR Nextel Cup Series billet. Ægte NASCAR fans ved, at Craftsman Truck Series giver Chevy Silverados og Toyota Tundras til hertug det ud.

Hvordan du køber Craftsman Truck Motorløb billetter? Et par NASCAR billetter til Silverado 500 på Texas Motor Speedway kan sætte dig tilbage $ 175 for en Victory Lane Club suite, når du køber fra en mægler på det sekundære marked. Kig efter en $ 160 to-dages pass til Oktober 06-08 i 2006 Talladega for lørdag NASCAR Craftsman Truck Series løb og søndag UAW-Ford 500 NASCAR Nextel Cup Series løb i Talladega Tower.

Tilbage til disse pladser på Texas Motor Speedway. Insidere siger, det er værd at bruge de ekstra penge for at komme ind i de bedre tribune pladser. Du har et godt overblik over de ikke-helt-monster trucks, da de river rundt på banen. Spørg din mægler for hans eller hendes NASCAR billet anbefalinger, hvis du ønsker at se de krøller af støv fra en Toyota Tundra brølende rundt. Du kan stadig være en bil snob og købe en Nextel NASCAR billet, men du vil have gået glip af båden, er, lastbil på nogle store racer.

Køb Nextel Cup Billetter

Forvirret om forskellen mellem den berømte Winston Cup og Nextel Cup? Så er vi. Men så er vi forvirrede om, hvordan du købe NASCAR race billetter. Nogle NASCAR fans siger, du skal købe dine Motorløb billetter direkte fra Talladega eller Daytona før Nextel Cup serien starter den 11. februar 2006. Steve McCormick, About.com 's NASCAR guide, bemærkninger "Ved at være venlig, vil du få den bedste tilgængelige billetter og den bedste service. Være uhøfligt og modbydelige på telefonen, og du kan finde dig selv sidder bag et indlæg. " Eller du kan ende spændes på kølerhjelmen af ​​Jeff Gordon bil.

Hvis du ikke kan få NASCAR billetter direkte fra kontoret, pas på at købe en NASCAR billet fra en NASCAR fan online. Dette er ikke et slag mod NASCAR fans - we're generelt forsigtige med at købe billetter fra en individuel sælger online. Hvis det NASCAR Nextel Cup Series billet er udsolgt på speedway, din bedste chance er en velrenommeret billet mægler. Du kan få en fantastisk aftale, der ikke vil koste dig så meget som det høj-oktan brændstof til Kurt Buschs bil. Må ikke blive forvirret over NASCAR. Selv med virksomhedernes navne, løbene er stadig store muligheder for fans til at gå sammen og juble - bare sørg for at have din NASCAR billet.

Særlige Kid priser på Talladega

Har dine børn elsker løbene? Tage dem til NASCAR løb i Talladega og nyde særlige kid satser.

Ifølge talladegasuperspeedway.com er børn 11 og yngre indlagt gratis med en voksen ledsager på fan favorit dag. Og mens du er online, skal du vælge den visning, du vil nyde med dine Talladega NASCAR billetter ved hjælp af 3-D diagram af løbebanen. Og glem ikke at tjekke særlige NASCAR billet pakker til rådighed, hvis du rejser fra ud af staten med din familie.

NASCAR-løb i Dover

NASCAR holder løb på Dover Speedway i Delaware, hvor du vil se stjerner i Craftsman Truck, Busch og Nextel Cup Series. Billetter kan købes via doverspeedway.com

Du kan købe premium plus siddepladser, særlige gruppe satser, tre-dages weekend pakke rabatter og andre pakkeløsninger.

Udnyt særlige familie siddepladser, hvilket betyder, at din afdeling er alkohol og tobak gratis. Du vil sidde i afsnit 187.

Fristen for at købe billetter til juni løb er i maj. Ordrer kan placeres online, via fax eller telefon. Gå til hjemmesiden for mere information.

Nyd løbene i Phoenix

Ønsker du at tage i et løb på Phoenix International Raceway? Phoenix NASCAR billetter kan købes gennem everyticket.com.

Dette selskab har et stort udvalg af billetter på Desert mødested. Det tilbyder premium plads til en større pris. Tjek en siddeplads diagram til at beslutte, hvor du gerne vil se løbet fra. Hvis betalt fuldt ud, er alle billetter garanteres og reserveret til dig og leveret rettidigt via FedEx.

Køb NASCAR billetter

Hvis du ønsker at tjekke en NASCAR løb i år, kan du købe billetter online på racetickets.com.

Her er noget af det, du finder på sitet:

  • Køb pakkerejser, som omfatter løb billetter, hotelophold, transport til og fra speedway og store pladser
  • Alle billetter har en "officiel leverandør segl", som garanterer de er officielle billetter købt direkte fra sporet billetkontor med ingen yderligere priser mark-up.
  • Du kan vælge dine pladser på et diagram, når du bestiller dine billetter.
  • De har multi-dages og race dag aktiviteter billetter, samt pakkeløsninger, der passer til din smag.
  • Billetter kan købes lang tid i forvejen, da de har ledige pladser frem til udgangen af ​​2007.

Daytona Begrænsninger

Hvis du har billetter og er på vej til Daytona 500 løb, er der nogle regler, du skal følge, efter daytonainternationalspeedway.com.

De er:

  • Det er imod loven at bringe skydevåben eller fyrværkeri
  • Ingen hårde sidet kølere, termokande eller isolerede kopper af enhver størrelse
  • Ingen klapvogne eller paraplyer tilladt
  • Dine tasker, rygsække og andre beholdere skal være en vis størrelse