Billetter: Koncert Billetter Tips

Brug Forsigtig købe koncertbilletter på eBay

Hvis du ønsker at købe koncertbilletter online på eBay, kan du være i stand til at få en hel del. Men det er en god ide at kontrollere baggrunden for sælgeren. Stedet har en stor funktion, der gør det muligt at kontrollere historien om sælgeren at sikre sig mod svindel. Hvis du er nervøs for at drive forretning på denne måde, vige tilbage fra at købe fra en ny sælger og holde med veteran sælgere, der har en lang historie af succesfulde salg bag dem. En anden god måde at føle sig bedre om at gøre forretninger med en sælger er at læse anmeldelser af folk, der allerede har købt ting fra ham eller hende.

Brug Concierge Services for billetter

Hvis du vil have de bedste billetter til en begivenhed og er villige til at betale, hvad det tager, brug concierge-tjenester både i hoteller og online.

Der er hjemmesider, der lover at ikke kun levere svære at få begivenheden og koncertbilletter, men for at få dig de bedste pladser i huset. Men du bliver nødt til at betale for en sådan tjeneste. Eller, hvis du opholder sig i et hotel, så glem ikke at gøre brug af hotellets concierge, som ofte kan hjælpe dig med svære at få billetter til en begivenhed. Dette vil også koste dig, fordi du bliver nødt til at tippe concierge for hans eller hendes tjeneste. Men i det mindste vil du være front og center, med de bedste Rascal Flatts koncertbilletter ud af alle dine venner!

Deltag i en Fan Club for første Dibs på billetter

Nogle kunstnere er så populært, at billetter til deres show sælge ud i timer, endda minutter. Hvis du er bange for at gå glip af, siger, Rolling Stones billetter eller Madonna billetter, kan det gavne dig at slutte sig til deres fanklub online. Det er fordi mange fanklubber for kunstnere og bands gør billetter til forskellige arrangementer til rådighed for medlemmer af klubben, før offentligheden.

For eksempel medlemmer af Madonnas fanklub havde adgang til hendes sidste tour-billetter før offentligheden i en særlig fanklub pre-sale. Og med en kunstner som Madonna, hvis ture har været kendt for at sælge ud på bare 10 minutter, det er en stor fordel.

Finde Koncertbilletter

Har du brug for nye ideer til hvor man kan finde udsolgte koncertbilletter? Hvad med at vende sig til din hjemby avis eller til andre fans online?

Det klassificerede del af dit avis bare kan være hvor du finder dine Kenny Chesney billetter eller Radiohead billetter. Sommetider folk har købt koncertbilletter og derefter kan ikke deltage i showet for en eller anden grund. Også, tjek websites såsom craigslist.com, buyselltix.com og stubhub.com (for nylig købt af eBay), alle steder, hvor fans sælge billetter. Du har en bedre chance for at betale pålydende værdi for en billet fra en kollega fan end en billet mægler.

Concert Billetpriser

Spekulerer hvis du få flået, når du køber en billet til et af de hotteste ture i år? Sammenlign, hvad du har betalt for det, Pollstar, industrien fagblad, siger, er, hvad amerikanerne betalt i gennemsnit for de 100 ture sidste år.

Den gennemsnitlige billetpris for de 100 bedste ture i 2006 blev 61,45 dollar (op 8 procent fra den gennemsnitlige billetpris på 56,88 dollar i 2005).

Desuden Nordamerikanske koncert billetpriser udgjorde 3600 millioner dollar i 2006, ifølge Pollstar. Det er en stigning på 16 procent i løbet af 2005 salg.

Køb billetter online fra billet mæglere

Købe koncertbilletter online er blevet meget populære. Hvis du ønsker at købe billetter online via en billet mægler, er der mange online virksomheder derude at vælge imellem. Når du forsøger at beslutte, hvem der skal gøre forretninger med, vil det hjælpe dig til at holde følgende i tankerne:

 • Vid, at du vil betale mere for dine billetter, fordi billet mæglere opmærke billetpriserne for at dække deres udgifter og opnå en fortjeneste.
 • Hvis du er på vagt over for at gøre forretninger med en mægler, se efter Better Business Bureau Online Pålidelighed Program sæl på en virksomheds hjemmeside for at lette dit sind.

Tony Bennett, Unplugged

Hvis du tænker på den tidløse Tony Bennett som en old-timer, der er den lille spørgsmål om at "MTV Unplugged" koncert han gjorde. Tag ikke fejl, Tony Bennett er også trådløst. Du kan downloade "Fly Me To The Moon" ringetoner til din Blackberry. Og Bennett promotorer er ikke arbejder gennem snail mail. Du kan købe koncertbilletter til Tony Bennett via Ticketmaster eller en billet mægler sælge koncertbilletter online. Det er nemt at finde koncertbilletter.

Selvom billet mægler ikke kan vise Tony Bennett på hjemmesiden med Gwen Stefani og Black Eyed Peas, kan du typisk søge på webstedet og finde begivenheder. Vi tror, ​​der er ikke noget bedre sted at se Tony Bennett end i Vegas, hvor Frank også fløj til månen. Hans december 2005 koncertbilletter på Golden Nugget Hotel i Fremont Street vil tage dig tilbage til gamle Vegas glamour hvis du husker en ung Tony Bennett. Plus, under-fifty tilskuerne, der så ham på MTV tror, ​​han er cool. Så tag dig selv fra den tanke, at det ikke længere "cool" at lytte til Tony Bennett. Teknologiske ændringer, men talent og klasse er altid i stil.

Udsolgt? Ikke ud af held

Dine teenagere vil se Hilary Duff, men hun er udsolgt. Ikke overraskende. Denne Disney Channel favorit (som tager tid ud til at sætte pris på amerikanske tropper) er sundt forhold til mellemgulv-blottelse bubblegum dronninger. Hvordan finder du koncertbilletter til en udsolgt show?

Hvis du ikke kan finde Hilary Duff koncertbilletter online i staterne, så prøv en mægler med canadiske billetter. I 2006 Ms Duff ture Quebec og British Columbia. Hvis du bor i Seattle, er det værd at turen nord - tage toget og gøre en familie ferie ud af det. Ældre børn kan campere uden for stadion i de stater i håb om at købe fra en billet scalper stedet ses med dig, men én gang fanget bag en pæl vil gøre teenagere værdsætte familie bonding.

Mange billet mæglere vil give dig mulighed for at købe koncertbilletter til SRO forestillinger i sidste øjeblik, så arbejde med en online-mægler, hvis du ikke kan gøre turen til Canada. Efter alt, sunde underholdning for dine børn, som du kan nyde er værd bekostning.

Udsolgte billetter, stå i kø

Du ønsker at se en udsolgt Madonna koncert bare for at se, hvordan Material Girl har genopfundet sig selv denne gang. Desværre ser det ud som om, du bliver nødt til at søge visdom Kabbalah at få dine hænder på udsolgte koncertbilletter. Eller du kan bare stå på linje med de andre hengivne og dele Madonna minder. Det er muligt, at din favorit Madonna øjeblik vil sætte din front og center med Dronningen af ​​Pop, men du vil stadig nødt til at vente i linje.

Lejlighedsvis, vil nogen glemmer at afhente billetterne, og du bare kan få heldige nok til at finde koncertbilletter en slags fremmede venstre for dig. Hvis du ikke ønsker at tage del i skalpering, din alternativ er at købe koncertbilletter online via en velrenommeret mægler. Du kan betale lidt mere, men din pladser kan faktisk være anstændigt, og så skal du måske være i stand til at udtrykke dig selv med den eneste ene.

Det er en online-billet Jungle

Priceline og Travelocity skåret i rejsebureauvirksomhed, hvilket gør at finde flyvninger både lettere og sværere. Tilsvarende, hvis du leder efter Rolling Stones koncertbilletter fem minutter efter at de går på salg, kan dine chancer være så svag som Keith Richards 'puls. Online koncertbilletter har gjort konkurrencen om at købe billetter hårdere. Mens så mange muligheder, fra eBay til online mæglere til Ticketmaster, betyder flere valgmuligheder, du også står over for en større risiko.

At finde gode pladser til top-dollar udsolgt koncertbilletter er sværere end at genoplive Michael Jacksons karriere. Betyder det, at du ikke kan finde billetter til de hotteste handlinger? Ikke nødvendigvis. Online auktioner og billetter sælges i kommission kan hjælpe dig med at finde de pladser, du ønsker.

Besøg en række forskellige mæglere, og bo i, hvis du skal til pladser i, siger, mezzanin, så længe du ikke har en modvirket visning. Du kan byde på eBay billetter, men hvis du vinder auktionen og en online-billet mægler pludselig har prime udsolgt koncertbilletter til salg, vil du står over for et udfordrende valg - faktisk, det er den bedst mulige dilemma, du kunne have. Hvis billetterne er at varmt, selv om, chancer er du vil få overbyde og være tilbage ved udgangspunktet - men mægleren kom bare ringer! Online koncertbilletter kan pumpe op i konkurrencen, men det betyder, at du som koncert-goer, kan bøje din magt og beslutte, hvad billetter du ønsker.

Sælg Out retsakter

Du kan kalde en alternativ musiker et "sælge ud", fordi hun pludselig begynder at gøre sappy kærlighedssange. Hun vil ikke blive solgt, hvis hun inkarnerede fanskare ørkener hende. Men der er nogle handlinger, du kan regne med for udsolgte koncertbilletter. Den korte liste:

 • Madonna
 • The Rolling Stones
 • Coldplay
 • U2
 • Paul McCartney
 • Toby Keith
 • Cher
 • Janet Jackson (garderobe funktionsfejl trods)
 • Motley Crue

For disse super-Sellout koncertbilletter, fedt din mægler håndflade og få dem online koncertbilletter før de går på salg. Med mindre navne og kvindelige handlinger (undskyld, Avril Lavigne, Norah Jones og Missy Elliott), har du en bedre chance, når du køber koncertbilletter simpelthen fordi efterspørgslen ikke er der. Hverken er scalpers - selvom de er der i Margaritaville sælge Jimmy Buffett billetter til mere end prisen på en cheeseburger i Paradis.

Når det er sagt, Norah Jones har scalpers også, fordi hendes koncertbilletter sælger ud hurtigere. Vær ikke doven vælge dine koncertbilletter online bare fordi du ikke køber Rolling Stones billetter. Men hvis Norah Jones forlader sin blide lummer stil og begynder gyrating ligesom Britney Spears, kan vi kalde hende et brandudsalg sikker.

Bedste Online Tilbud

 • Kan du tillid til, at eBay lejlighedskøb på Black Crowes koncertbilletter?
 • Skal du købe koncertbilletter til U2 online via Ticketmaster?

Madison Square Garden sælger koncertbilletter online via Ticketmaster. Man skal huske, at Ticketmaster hjælper dig købe koncertbilletter til pålydende værdi.

Antag imidlertid, at den bedste løsning for dig er ikke den billigste? Hvad hvis du vil have de AA pladser? Svaret, min ven, er venligst udlånt af Priceline: Shop og sammenligne koncertbilletter online - ikke nødvendigvis gennem eBay. Hvis du shoppe eBay, sammenligne flere forskellige Black Crowes sæde tilbud. Sørg for at forske i teatret eller stadion. Du ønsker ikke at være i top bleachers mens de faktiske sorte krager aborre på dig.

Alternative fungerer som Black Crowes kræver tættere pladser. For en skrigende jammer heavy metal koncert, du har brug for dem Madison Square Garden tredje mezzanin koncertbilletter. Du siger du har købt dem på eBay? Stol på dine instinkter - men tro og kontrollere.

Køb flere billetter efter koncerten er udsolgt

Alle har at en ven, der altid insisterede på at bringe flere venner. Du køber U2 eller Motown koncertbilletter online, men din ven dukker op på koncert aften med fem flere venner, herunder hendes vigtigste squeeze. Hvad gør du? Simpelt - du bare købe flere billetter. Men når du kommer til box office, hører du dooming ord: »Udsolgt koncertbilletter Undskyld.".

Før du overveje at ramme din ven med en elektrisk guitar, placere et opkald til din billet mægler. Din billet mægler bare kan være i stand til at hjælpe dig med at finde koncertbilletter i sidste øjeblik. Det sandsynligvis ikke vil arbejde, når du er ved koncerten. Heldigvis din pakke indeholder fem stående værelse kun koncertbilletter, du glemte at tage fordel af.

Din ven bliver reddet fra at blive en af ​​de bizarre rockkoncert legender. Men næste gang, henkastet spørge hende hvem hun planlægger at bringe. Ikke alle billet mæglere er forståelse - måske fordi de har venner, også, der beder dem for "bare endnu en billet til min gamle kollegium værelseskammerat."

Køb International Koncertbilletter

Du er fra Kyoto eller Kensington, og du ønsker Celine Dion koncertbilletter i Vegas. Eller du har altid drømt om at se Springsteen udføre i Rusland - så 80'er! Har du køber billetter til en udenlandsk affære? Din indlysende mulighed er at købe koncertbilletter online. Vores tip er dit pas til succesrige destination koncerter:

 1. Altid være opmærksom på valutakurser, euroen forhold til den amerikanske dollar, euro versus yen, yen versus den amerikanske dollar, og så videre. Når du finder koncertbilletter gennem en international webbaseret billet mægler, skal du kontrollere, at sælgerens markup af billetter kan sammenlignes med i dit eget land.
 2. Betale ekstra for Global Priority Mail eller FedEx - eller har Cæsars Palace holde dem for dig, indtil koncerten dato Ellers kan international post være en vanskelig opgave.
 3. Husk at faktor i den lokale omsætningsafgift (GST i Canada, Storbritannien, Australien og New Zealand.)
 4. Sørg din billet mægler er medlem af uanset faglig billet mægler forening eksisterer i mæglerens hjemland. Dette vil sikre, at du ikke få rippet, og du har retsmidler.
 5. Læs omhyggeligt restitutionerne, returnerede og ombyttede politik, og især kender billet mægler regler for aflysninger og udsættelser. Ellers kan du ende med at fryse i Rusland venter på Boss at komme tilbage.
 6. Forskning den by, du skal rejse til.

Alle ved Vegas dog! Tag et øjeblik til at lære nogle sætninger på værtslandets sprog. Musik kan skrumpe verden og bringe os tættere på hinanden. Ved at købe koncertbilletter online, vil du ikke ender verdens konflikter, men du vil have en uforglemmelig aften med nye venner.

Tjek Concert Turnédatoer Online

Er du dø for at købe Red Hot Chili Peppers koncertbilletter til din kæreste eller Hannah Montana koncertbilletter til din datter, men ved ikke, hvornår de kommer til dit område? Der er hjemmesider, står der koncert tour datoer for dig, når du tilslutter hvem du gerne vil se.

Tjek websites såsom pollstar.com, billboard.com og concertgroove.com at finde ud af koncert begivenheder.

Madison Square Garden Shows og Rabatter

At være i den besked er så let som tilmelding til en online nyhedsbrev. Dette er tilfældet med New Yorks Madison Square Garden. Ved at tilmelde dig sin online nyhedsbrev, "Backstage Access," vil du finde ud af om Madison Square Garden viser før offentligheden og dermed hoppe på billetsalget straks. Du vil også finde ud af om særlige rabatter før alle andre.

Print dine billetter på Home

Billet udskrivningen er blevet en anden bekvemmelighed for dem, der køber billetter til begivenheder i computeren alder. Mange online billet selskaber, såsom Ticketmaster.com, nu tilbyde billet trykning tjenester, hvor du kan udskrive din billet ud i komfort i dit eget hjem.

Ticketmaster.com vil emaile dine billetter, så du kan printe dem ud. Så bare bringe dem til begivenheden, hvor stregkoden på din billet vil blive scannet, før du kan komme ind i spillestedet.

Vælg din foretrukne View med lethed

Internettet har gjort koncert billet køber nemt, når det kommer til at vælge den bedste udsigt. Mange steder tilbyder event siddepladser diagrammer på deres hjemmesider for din bekvemmelighed.

For eksempel, hvis du køber billetter Madison Square Garden, kan du gå til "siddeplads" på stedets hjemmeside og gennemse de forskellige sektioner. Ved at klikke på hvert afsnit, vises en virkelige liv visning af fase fra dette udsigtspunkt.