Billetter: biografbilletter Tips

Den IMAX Experience

Så din ven spørger dig, om du ønsker at tjekke ud en IMAX film denne weekend, men du har ingen idé om, hvad en IMAX-film er. Her er den nedslidte på IMAX-film til at holde dig i den besked:

 • IMAX (som står for Billede Maximum) film tilbyde den ultimative film TV-oplevelse
 • Filmen vises i krystalklare billeder og skærmene er typisk omkring 72 meter lang og 52 meter bred.
 • Fordi skærmen er så stor, vil du ikke se andre biografgængere, sæder, eller væggene i teatret. Når du stirrer fremad vil du sandsynligvis se noget, men skærmen. Det vil føles som om du er inde i filmen.
 • Du vil høre filmen på wrap-around digital surround sound.
 • Forvent at finde høj action, natur og rum-film specielt til IMAX teatre på grund af de rige erfaringer, de vil give dig med IMAX-teknologi
 • Selvom nogle IMAX teatre har evnen til at vise traditionelle Hollywood 35 mm film, IMAX advarer de vil ikke blive vist i IMAX kvalitet, fordi filmene ikke var oprindeligt lavet med IMAX-teknologi og IMAX-skærme.

IMAX biografbilletter vil normalt koste dig mellem $ 6,50 og $ 11.

Baby venligt Biografer

Hvis du er en ny forælder, der troede, du aldrig ville se en anden film, har de nationale Forlystelser komme til din redning. Selskabet, der driver 1.500 film skærme i USA, UK, Latinamerika og Rusland, har skabt et program kaldet "Baby Pictures", som gør det muligt for nye forældre til at købe biografbilletter igen, fordi de kan se film med babyer på slæb.

Teatret normalt tager en langsom dag i ugen og film vises i løbet af dagen. Her er, hvordan biografen er baby venlige:

 • Dim belysning i teatret, så du kan har tendens til at barnet
 • Movie volumen er lavere for spædbørn følsomme ører
 • Baby skiftende stationer
 • Klapvogn kontrol uden film indgangen
 • Mad vogn for forældre

Tjen Free Movie Billetter at Regal Teatre

Du kommer i biografen hver weekend alligevel. Så hvorfor ikke optjene kreditter mod gratis film, mens du gør det?

Køb Regal biografbilletter og optjene point til gratis film og forfriskninger. Alt du skal gøre er at blive medlem af Regal Crown Club og sørg for at gå i biografen på en Regal Theater. Det er sådan her det virker:

 1. Bliv medlem på ethvert Regal Entertainment Group Theater eller online. Du skal være 13 år eller ældre.
 2. Du vil modtage en kredit per dollar brugt på billetter til en Regal box office. Du vil tjene to ekstra point, når du køber noget fra koncession bevoksning.
 3. For at tjene dine kreditter, skal du præsentere dit medlemskort, når du køber billetter eller mad.
 4. Du kan tjene op til 12 point per kort per dag
 5. Når du optjener 40 point, kan du indløse dem til en lille popcorn; 120 point får du en gratis Regal biografbillet
 6. Når du tjener 120 point, vil du have "stjernestatus" og kan drage fordel af ekstra kredit torsdage, der vil give dig fem point bare for at gå til en film på en torsdag. samt andre særlige bonusser.

Dine point vil aldrig slette eller udløber. Men der er en ulempe. Du kan ikke bruge din Regal medlemskab for online billet køb. Der er nogle andre restriktioner, så tjek den Regal hjemmeside, så du er fortrolig med alle de regler og restriktioner før der ansøges om medlemskab.

Film Rabatter for selskaber

Hvis du er en virksomhed, der ønsker at belønne sine medarbejdere med biografbilletter, gå til workingadvantage.com. Virksomheden, der giver rabat biografbilletter til ansatte i virksomheder, der melder sig, blev grundlagt i 1995 som et Corporate Movie Club. I 2001 er det tilføjet flere former for underholdning til sit repertoire.

Virksomheder kan tilmelde dig gratis og spar op til 43 procent off box office priser ved at købe biografbilletter på forhånd. Billetter er gode til enhver teater landsdækkende, herunder AMC og Regal teatre, og i et år. Visse begrænsninger kan være gældende. Billetter er sendt inden for en til to dage, og det samme kan bruges ved modtagelsen.

Mere end 5.500 virksomheder og 2 millioner ansatte udnytter Arbejde Fordele rabat tjenester. Det er værd at tale med din arbejdsgiver for at se, om din virksomhed kan tilmelde dig rabatter, også.

Køb billetter gennem Fandango

Fandango er nationens største film billetservice. Det sælger billetter til omkring 1.300 teatre og 15.000 skærme.

Fandango biografbilletter er nemt og bekvemt at købe. De tre bekvemmeligheder Fandango tilbyder dig som en film goer er: forhånd biografbilletter, billet afhentning i kiosker og hjem trykning af din biografbillet.

Her er mere om disse specielle Fandango privilegier, høflighed af fandango.com:

 • Advance billettering: købe billetter op til 45 dage i forvejen på fandango.com eller mobile.fandango.com. Køb billetter op til 72 timer i forvejen ved at ringe (800) FANDANGO.
 • Billet afhente kiosker: ikke mere at vente i kø ved box office, hvis du går til en Fandango-kablet teater. Bare gå til Fandango kiosk placeret på teatret og afhente dine billetter.
 • Print-at-home billettering: til rådighed for 175 teatre i 100 byer landsdækkende. Print din stregkode billet hjemme eller på arbejde og præsentere den direkte til billetten-taker i teatret. Igen, det gør det muligt at omgå box office linjer.

Underholdning Book tilbyder rabat biografbilletter

Hvis du investerer i en underholdning bog, vil du have kuponer ved hånden til tilbagediskonterede billetter filmen såvel som tilbagediskonterede restauranter, shopping og rejser billetter.

De populære "Entertainment Book" koster mellem $ 25 og $ 45, afhængigt af byen er bogen for. Inde er sider og sider af diskonterede poster og 2-for-1 tilbud. Der er 156 udgaver til at rumme forskellige byer. For eksempel New York City "underholdning" koster $ 32 og har $ 19,100 i besparelser på forskellige arrangementer, varer og tjenesteydelser. San Diego "underholdning" koster $ 47 og har 20900 dollars i besparelser indeni. Se dine yndlingsfilm i nogen af ​​de byer, hvor bogen sælges ved at rippe de kuponer, der kan få dig ind i din lokale teatre for så lidt som $ 5,50. Bogen vil få dig AMC biografbilletter for kun $ 6,00, hvilket er mindre end den almindelige pris af film i dag (op til $ 9 eller mere, afhængigt af teatret).

Hvis du er en hyppig film goer, vil denne bog betale for sig selv meget hurtigt. Gå til entertainment.com at se, om der er en bog til rådighed for den by, du bor i, eller en by, du besøger at drage fordel af biografbillet rabatter.

Forældre Overvågning Kids på film

Hvis din teenager er at købe biografbilletter hver weekend og du er bekymret over indholdet af de film, han eller hun er at se, kan det hjælpe dig til at refamiliarize dig selv med filmen ratingsystem. Du skal vide, at der er bekymring blandt eksperter, at PG-13 bedømte film i dag er for krati for børn.

Ifølge The Christian Science Monitor, PG-13 film i dag har indhold i dem, der blev vurderet R for ti år siden. Så hvis forældre ønsker at holde dig opdateret om deres børns film-ser vaner, bør de børste op på rating system og gøre et punkt for at spørge deres børn, hvad de vil se.

Her er et resumé af filmen rating system, venligst udlånt af National Association of Theatre Owners.

Bedømmelse G: generelle publikum. Alle aldre optaget. Der er ikke nogen dårlige sprog eller nøgenhed eller noget at give forældre bekymring

Nominel PG: forældrenes vejledning foreslået. Noget materiale kan ikke være egnet til børn.

Vurderet PG-13: forældre kraftigt advarede. Materialet kan være upassende for børn under 13.

Rated R: begrænset. Børn under 17 skal være med en forælder eller værge til at komme i. Film kan omfatte dårligt sprog, vold, stofmisbrug og nøgenhed.

Bedømmelse NC-17: Ingen børn under 17 skal optages. Kan indeholde eksplicitte sexscener og overdreven vold.

Filmen rating system er et frivilligt system sponsoreret af Motion Picture Association of America og National Association of Theatre Owners. Det er op til forældrene at bo på toppen af, hvad deres børn ser, fordi biografer kan eller ikke kan håndhæve systemet, når det kommer til at lade mindreårige børn inde.

Eksperter siger forældre bør oplyses om nutidens film ved at læse filmanmeldelser, så de ved, hvad indholdet deres børn kommer til at se.

Køb film billetter online på MovieTickets.com

Et af de hotteste steder at købe biografbilletter online er MovieTickets.com. Stedet har haft 3,5 millioner besøgende om måneden, ifølge Forbes. Det er et sted, der byder på meget mere end biografbilletter. Det gør filmen oplevelse mere bekvemt og sjovt. Og her er hvorfor:

 • Brugere kan købe biografbilletter, adgang lokal show tid og teater information, se trailere, læse anmeldelser, lytte til podcasts og mere
 • Køb biografbilletter online for mere end 80 teater tog på tværs af USA
 • Du skal blot logge på, skal du vælge et teater, film og tid og købe billetter med dit kreditkort
 • Du kan e-maile billetter til venner og familiemedlemmer
 • Nyd salgsfremmende og konkurrencer tilbud
 • Modtag en ugentlig MovieTickets.com nyhedsbrev
 • Bliv inviteret til gratis film screeninger
 • Print dine biografbilletter derhjemme

Opkøb biografbilletter for Billige

Prisen på biografbilletter eller biografbilletter har klatret støt i det seneste århundrede. For eksempel i 1910, det koster kun 7 cent for at se en film; i 1970, 1,55 dollar; i 1990 4,23 $ og i 2007 vil koste et gennemsnit på $ 6,58 for at se dine foretrukne stjerner på den store skærm, ifølge boxofficemojo.com, en online film offentliggørelse og box office rapportering service.

Derfor er det ingen overraskelse, at folk er altid på udkig efter en rabat. Her er hvordan man får biografbilletter til billigere ifølge consumersavvytips.com, en hjemmeside dedikeret til at finde forbrugerne gode tilbud:

 • Gå til en matinéforestilling. Ved at gå til en film før 17:00, kan du få op til halvdelen off din billet pris.
 • Se om den virksomhed, du arbejder for har en corporate program med en af ​​de store biograf selskaber, så du kan få en corporate sats.
 • Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, se på at få diskonteret biografbilletter gennem National Association for selvstændige
 • Sommetider institutioner som kreditforeninger, erhvervsorganisationer og skoler vil tilbyde dig biografbilletter til en nedsat pris, hvis du hører til dem

Senior Citizen Rabatter på film

Hvis du er en senior borger, der nyder at gå i biografen, så sørg for du drage fordel af ældreboliger rabatter på biografer. Senior rabatter i almindelighed ofte underadvertised. En nem måde at se, hvor meget du kan spare, er ved at gå til seniordiscounts.com og tilslutte din by og stat eller postnummer. Find den biograf, du vil gå til, og det vil liste alder nødvendig for at få en senior borger rabat og hvor mange dollars fra en almindelig biografbillet du vil modtage.

Hvis du ikke har adgang til en computer og er over 55 år, forespørge på biografen om ældreboliger rabatter. Der er sikker på at være en aftale venter på dig.