Billeder af stjerner natten

Billeder af stjerner natten


Tager billeder af stjerner om natten kan ske, hvis du har det rigtige udstyr.

Nødvendige udstyr til at tage billeder af stjerner om natten

Digital og film kameraer er begge i stand til at tage billeder af stjerner om natten. For film kameraer, kamerahuset er mindre vigtig end selve filmen. Du skal bruge høj ISO film. Dette giver mere lys at blive fanget i en kortere eksponering. Høj ISO film reducerer også mængden af ​​motion blur skyldes flytning af stjernerne. Digitale kameraer til natten fotografering bør tillade brugeren at ændre ISO og lukkertid i kontrollerne.

Beliggenhed

Alle stjerneklare Skyskrabere er ikke skabt lige. For en sprød, klart billede af stjernerne, er en placering væk fra lysforurening og uden lyskilder behov. Jo mere omgivende lys, der omgiver kameraet, jo længere din eksponering skal være for at fange stjerner. Sørg for, at placeringen er udstyret med en flad overflade til din stativ til at hvile på uden indblanding.

Linser

Kameralinsen bestemmer synsfeltet, eller hvor meget af himlen shows. Objektivet bestemmer også hvor bred åbning kan indstilles, hvilket giver mere eller mindre lys afhængigt af størrelsen af ​​lukkeren åbning. For tætte billeder af en enkelt stjerne eller himmellegeme, vil et objektiv med en lang brændvidde passer billedet bedre end en med en kort brændvidde. Vidvinkelobjektiver kan også bruges til panoramaudsigt over himlen.

Filtre

Da filtre tilføjer et ekstra lag af glas til stjernerne 'lys at passere igennem, bør de vælges med omhu. UV-filtre, farvefiltre og polariserende filtre kan anvendes, men kan også øge eksponeringstiden, forlader billedet åben for motion blur.

Stativ

Dette er et vigtigt stykke udstyr til eksponering fotografering længe. Det stativ vil være i stand til steady kameraet, mens billedet tages, faldende motion blur under lange lukkertid aktiveringer. Vælg et stativ robust nok til at balancere både dit kamera og dit objektiv, og gøre sire, at det er på en plan overflade, før du sætter dit kamera.

Kabel frigivelse eller fjernbetjening

Et kabel udløseren eller digital fjernbetjening er valgfri, men meget nyttigt, når det kommer til eksponering fotografering lang. Kablet release tillægger kameraet og giver dig mulighed for at aktivere lukkeren uden at røre kameraet. Dette reducerer motion blur. En digital fjernbetjening kan købes for mange moderne digitale kameraer til at udføre den samme funktion. Mere avancerede modeller kan omfatte yderligere funktioner, såsom evnen til at ændre lukkertid og blænde.

Tager billedet

Vælg en høj ISO eller høj hastighed film til dit kamera og sørg for at indstillingen er korrekt. En bred blændeåbning vil reducere den tid lukkeren skal være åben, men også vil mindske dybdeskarpheden af ​​billedet, så balance mellem disse to indstillinger omhyggeligt. Begynd med lavere lukkerhastigheder, såsom 1/100 af et sekund, begrænse den hastighed som du teste din eksponering. Eksponering for stjerner vil blive påvirket af måneskin, så husk at tage højde for dette. For stjerne stier og meteorer, indstille eksponering til længere tid, såsom 30 minutter.