Bilforsikring: Student bilforsikring Tips

Student bilforsikring

De fleste forældre vil enig, unge bilister er svære at forsikre! Statistisk unge bilister har flest ulykker og mest bevægende krænkelser på grund af deres manglende erfaring. Der er nogle ting unge bilister kan gøre for at få overkommelige studerende bilforsikring.

Gode ​​karakterer noget. De fleste forsikringsselskaber tilbyder, hvad der kaldes en "god elev rabat". Den tankeproces er, at studerende, der får gode karakterer er ofte mere ansvarlige og omhyggelige om deres daglige aktiviteter. Den typiske GPA kræves for en god elev rabat er en 3,0 eller B gennemsnit.

Virksomheder typisk give en rabat for en ung chauffør, der har gennemført en chauffør uddannelse kursus eller en defensiv kørsel kursus. Mange offentlige skoler tilbyder driver uddannelser og mange private køreskoler tilbyder defensiv kørsel kurser samt. Vær sikker på at vælge en privat skole, der er DMV godkendt. Efter en vellykket afslutning et bevis gives til den studerende føreren og det kan sendes til forsikringsselskabet for rabat.

Det vigtigste en ung chauffør kan gøre, er at opretholde en god kørsel rekord. Resterende ulykke og Færdselsbøde fri er meget vigtigt at opnå og holde overkommelige studerende bilforsikring.

Bilforsikring for teenagere

Når shopping for bilforsikring for teenagere, er det en god idé at shoppe rundt på nettet for at sammenligne priser og finde den mest overkommelige.

Højere forsikring satser for teenagere er på grund af deres manglende erfaring og undertiden hensynsløs adfærd når bag rattet. Men, er det vigtigt at huske bil forsikringsselskaber belønning for god kørsel optegnelser. Så at være en sikker chauffør vil hjælpe med at nedsætte din satser.

Som et nyligt licenseret driver, bør teenagere vide et par ting for at hjælpe deres bilforsikring satser lav.

Først biler vurderet til at bestemme forsikring satser. For eksempel: en korvet vil have en højere præmie end en pick-up truck. Tilføj i en teenager chauffør, forsikringspræmien svæver endnu mere. Så det er bedst for en teenage driver at bo med en bil, der vil være lavere på præmier, som en 4 dørs sedan.

De fleste stater kræver kun auto ansvarsforsikring for biler, der er betalt for. Så holde dette i tankerne, er det en god ide at købe noget billigere som en første bil.

Andre ting, der påvirker din satser er hastigheden billetter eller ulykker. Det er vigtigt at være opmærksom på vejen, skal du følge fartgrænsen og taler ikke om celle eller tekst for at undgå ulykker. At gøre disse ting vil holde din forsikring satser ned.

Bilforsikring for unge bilister

Forsikring en teenager chauffør er dyrt. Teen drivere er involveret i mere livsfarlige eller alvorlige skader kollisioner at nogen anden aldersgruppe, og det kører op bekostning af forsikring dem. Men der er måder at sænke omkostningerne ved bilforsikring for unge bilister.

Den slags bil gives til unge bilister vil have en direkte indvirkning på forsikringsomkostningerne. De fleste unge bilister vil have en lille, hurtig og sporty bil. Kombinationen af ​​de tre kan imidlertid skabe en væsentlig forsikringspræmie. jo hurtigere bilen, jo højere forsikringspræmien være. Også sportsvogne har en højere tyveri sats, hvilket også gør dem dyrere at forsikre. For at sænke forsikringsomkostninger, bør unge bilister har en større, ældre model bil. Større biler er tungere, og dermed forhindre unge bilister fra hastighedsoverskridelser og kørsel hensynsløst. Desuden vil en ældre bil, der er betalt for kun brug ansvarsforsikring i stedet for sammenstød og kaskoforsikring. Endelig vil en ældre bil har en lavere blå bogførte værdi, derfor vil det koste mindre at forsikre.