Bilforsikring: Filing bilforsikring Tilgodehavender Tips

Om Auto Insurance Tilgodehavender

Når du har været i en ulykke, skal du ringe til din forsikring agent og indsende en klage. Din agent kan give dig Bilforsikring krav råd til at gøre processen lettere og hurtigere. Sørg også for, at du altid følge din bilforsikring krav procedure som forklaret af din virksomhed, hvilket giver den mest præcise forklaring på den situation, der skete.

Her er nogle andre svar på spørgsmål og tips om afregning Bilforsikring fordringer:

  1. Må auto forsikringspræmier stige efter et krav? Ikke altid, men nogle gange. Hvis du er med en virksomhed, der tilbyder første uheld tilgivelse du kan finde din sats øges ikke på alle efter en ulykke. Hvis du ikke har første ulykke tilgivelse din præmie kan gå op til den rente en person med en ulykke ville betale.
  2. Sådan at indgive krav med Bilforsikring efter ulykke? En simpel telefonopkald er alt det der kræves for at indgive en klage. Nogle virksomheder har endda en online krav indsendelse proces. Foretage et Bilforsikring krav tilbud så hurtigt som muligt efter ulykken er afgørende for at få din bil repareret hurtigt.
  3. Skal jeg indgive en Bilforsikring krav til min bil? Det afhænger af, hvor meget skade der er. Hvis der er omfattende skader, eller du føler din bil skal måske udskiftes (og du har fuld dækning forsikring), så et krav er en god idé, men hvis det er en lille bule eller reparationer, der måske kun en lille smule dyrere end din fradragsberettigede du måske ønsker at tage sig af det og ikke risikere at have en højere forsikringspræmie, når din politik fornyes.

Bilforsikring Krav kan påvirke din bilforsikring

Afhængig af den politiske typen, kan din bil forsikringsdækning skal fornyes hvert 6 til 12 måneder. I løbet af denne fornyelse evaluering kan din bil forsikringsselskab vælge at annullere din forsikring i stedet forny din politik. De vigtigste faktorer, der bidrager til din fornyelse evaluering er:
* Kørsel rekord for den sidste periode af dækning for alle på politikken
* Kredit problemer (herunder konkurs)
Antallet en faktor, der kan påvirke din fornyelse er frekvensen af ​​indgivet krav. Når det besluttes at indgive krav dette er én ting, du bør tage under alvorlig overvejelse. Forsikringsselskaber vurdere, hvorvidt en kunde er en acceptabel risiko, og derfor en kandidat til politisk fornyelse.

Når du ikke at indgive en Bilforsikring krav

Bare fordi du har Bilforsikring på din bil betyder ikke, du bør altid indgive en påstand.

* Hvis problemet med din bil er vedligeholdelsesmæssig, ikke indgive en klage.
* Hvis udgifterne til reparation er mindre end din bilforsikring fradragsberettigede, ikke indgive en klage. (Du er nødt til at betale alligevel;? Hvorfor risiko for næsten sikker stigning i din månedlige præmie)

Der er nogen tegn på, at blot spørger om indgive et krav kan regne imod dig, når din bilforsikring er revideret, så fremsætte krav med omhu.

Filing en bilforsikring Påstand: Trin-for-trin

Ligegyldigt hvad der sker med din bil - en ulykke, brand, oversvømmelse, tyveri, eller hærværk - du skal ringe til din bilforsikring agent straks, selvom du er ude af staten. Find ud af hvad papirarbejde, han eller hun kræver og sende dem kopier snarest muligt, holde originalerne. Også holde styr på alle udgifter, du pådrager under Bilforsikring krav proces. Hvis du ikke er være skyld i ulykken, kan dine omkostninger dækkes af bilens forsikringsselskab af partiet skyld.

Hvor kan jeg gå for at få en skade Skøn On My Gemt Bilforsikring krav?

Du kan have en skade skøn foretaget af et organ butik certificeret til at gøre det. The Body Shop, der gør estimatet bliver brug for alle din forsikring oplysninger til at behandle din påstand. Din agent vil have en liste over foretrukne krop butikker, der giver skøn. De udføres af foretrukne organ butikker skøn er gratis og proces elektronisk med dit forsikringsselskab om betaling. Dette vil fremskynde den samlede tid på din Bilforsikring påstand.

Indsende en Bilforsikring krav om stjålne genstande fra dit køretøj

Tid er afgørende, om at reagere på en ulykke eller tyveri. Ring til politiet til filen en rapport og derefter ringe til din agent straks. Detaljer er meget vigtigt, når man taler om arten af ​​tyveri. Være så grundig som muligt, når man taler med din agent. Hvis du har kvitteringer for emnerne i spørgsmålene du sørge for at gøre dem tilgængelige med din påstand. En lille advarsel, kan din bilforsikring ikke dækker nogle af de emner meldt stjålet.

Auto Ulykker: Hvad du behøver at vide at indgive en bilforsikring låse

Auto ulykker kan være skræmmende og kan forlade dig rystet, men du må ikke glemme at tage de rigtige skridt til at sikre, at din ulykke er dækket af din bilforsikring.

Først skal en politibetjent besøge ulykkesstedet og indgive en politianmeldelse. Så anmelde din Bilforsikring selskab med det samme.

De vil kræve følgende dokumenter til at behandle din forsikringskrav:
* Anmodningsformularen
* En kopi af politirapporten
* En kopi af dit kørekort og registrering
* Den endelige regning for beskadigede dele.

Foretage et Bilforsikring krav, når den anden chauffør er uforsikret

Stress og frustration både beskriver, hvordan du kan føle under en bilulykke. Dette er en prøve tid og kan være fuld af forvirring og høj følelser. Hvad gør du, hvis du skal lave en Bilforsikring påstand og den anden chauffør er uforsikret? Først og fremmest, skal du ikke gå i panik. Dette er ikke en tid til at bekymre sig om priser eller skader ansvar. Sørg for, at du laver en liste af enhver og alle tab af begge køretøjer samt enhver fysisk eller materiel skade.
En simpel engangs kamera transporteres i handskerummet kan tjene som et uigendriveligt bevis for omfanget af ulykken. Saml enhver og alle oplysninger, du kan samle på den anden chauffør; dette omfatter deres kørekort, nummerplade nummer, VIN-nummer og kontaktoplysninger.
Ring til din forsikring agent hurtigst muligt og forklare, at du indgive et krav, og at den anden chauffør er forsikret. Din agent vil være i stand til at informere dig om alle de tiltag din virksomhed vil tage for at vurdere situationen. De fleste stater kræver ansvarsforsikring, som beskytter dig i en sådan situation. Ring til din agent i dag og sørg for, at du har ansvar dækning tilføjet til din politik.

Sådan kontrollere status for en Bilforsikring krav

De fleste forsikringsselskaber frigiver krav information gennem e-mails eller officielle rapporter status ved snail-mail. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan din påstand kommer langs en venlig telefonopkald til din agent skader aldrig. På det tidspunkt kan du stille yderligere spørgsmål, du måtte have om dit krav, såsom skøn tvister. Fastholdelse af en god rapport med din forsikring agent vil holde situationen bevæger sig jævnt fra vurdering at anslå.

Forberedelse til fil en bilforsikring låse

Før du indsender et krav mod din bilforsikring, skal du vide svarene på følgende spørgsmål:

* Hvor meget ansvar dækning skal jeg i øjeblikket?
* Skal jeg bor i en no-fejl forsikring stat?
* Og hvad er min kollision og omfattende dækning fradragsberettiget?
* Kendskab til disse stykker af oplysninger vil afgøre, om du i sidste ende indgive kravet.

Hvis prisen på din bilforsikring fradragsberettigede er højere end prisen på kravet, for eksempel, skal du ikke indsende kravet, som automatisk hæver din bilforsikring præmie omkostninger.

Hvor hurtigt efter jeg Fil My Bilforsikring krav kan jeg tage min bil til reparation?

Du kan sende din bil til reparation, så snart du indsende dit krav. Tilgængelighed af reservedele og arbejdskraft er den eneste afgørende faktor med hensyn til, hvor hurtigt du kan få arbejde i vores køretøj. Dit forsikringsselskab skal have en liste over foretrukne liste af kroppens butikker, der kan være i stand til at lette dine reparationer i tide.

Hvor hurtigt er Bilforsikring Tilgodehavender Forarbejdet?

Auto forsikringskrav behandles i overensstemmelse med den enkelte virksomheds prærogativ. En virksomhed kan have en række af kravene til på ethvert givet tidspunkt. Hvert middel vil have en liste af krav til at behandle i tid. De fleste fordringer behandles inden for en uge, registreres. Formildende omstændigheder såsom udvidede undersøgelse eller tvister estimater. Hvert selskab bestræber sig på at behandle hvert enkelt krav på den mest effektive måde.

Rolle en taksator In The Bilforsikring låse Process

Bedømmere afsendes på en efter behov grundlag. Normalt en taksator kan vurdere skader gennem politirapporter og bevis for, at kunden, såsom fotos. Sommetider krop butikker er ansat til at vurdere de indtrufne skader fra en bilulykke. Den taksator kan konstatere oplysninger fra deres konklusion. Hvorvidt taksator er personligt på stedet for en revision eller vurderer på anden måde dit krav vil blive behandlet med det samme niveau af effektivitet og professionalisme.

Filing en bilforsikring krav på din stjålne køretøj

Hvis din bil bliver stjålet, skal din første reaktion ligne enhver bilulykke. Først skal en politibetjent besøge scenen og indgive en politianmeldelse. Så anmelde din bil forsikringsselskab med det samme. De vil kræve følgende dokumenter: anmodningsformularen, en kopi af politirapporten, og en kopi af din licens og registrering. Auto forsikringskrav for stjålne køretøjer altid tage længere tid at behandle, fordi politiet får en rimelig tid til at finde den stjålne bil.

Agenter kan hjælpe, når du er arkivering en Bilforsikring krav

Underskrivelse med en bilforsikring agent kan hjælpe dig under fordringer processen. Der er to hovedtyper af midler: fangenskab agenter, der repræsenterer en type af forsikring (ex: Allstate eller AAA) og uafhængige agenter, der repræsenterer flere virksomheder. Independent midler kan også blive omtalt som mæglere. Når du logger på med en agent, vil du generelt have en fordel i forbindelse med fordringer processen. Agenten ønsker at gøre dig tilfreds med bilforsikring, at han eller hun foreslog, og vil arbejde hårdt for at få din Bilforsikring krav løst. Midlet eller mægler har også kendskab i forbindelse med kravet processen og kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Indgivelse af en Bilforsikring krav om Hærværk

Husk, at det vigtigste er at lade de skader intakt for retshåndhævelse at lave en rapport. Sørg for at tale med den officer på scenen for at finde ud af, hvor at få en kopi af rapporten som din agent skal bruge disse oplysninger i fremtiden. Det er også en god ide at tage ned dit egen dokumentation, der dækker, hvad du føler er skader relateret. Dit forsikringsselskab s taksator vil også ønsker at inspicere skaden, så eventuelle ekstra oplysninger, du kan give, vil være af værdi. Ring til din agent hurtigst muligt at indgive en klage.

Indgivelse af en Bilforsikring låse Online

De fleste forsikringsselskaber nu tillade deres kunder at indgive auto forsikringskrav online. Mens den generelle regel i fortiden har været at "kalde straks" efter en beslutning om at indgive en klage er gjort, er der nogle ting at overveje. Vurdering af skader på din bil kan være en nerve wracking oplevelse. Større skader er let synlig, men hvad med de usete problemer en ulykke kan forårsage? Skridning, tilpasning, selv motor eller transmission skade er ting, der ikke mærkbar ved første øjekast. Udveksling forsikring oplysninger og derefter går hjem kan give dig en chance for at se nærmere. Det kan også give dig nogle meget nødvendige tid til at tænke over, om du ønsker at indgive en Bilforsikring påstand.

Processen til at indgive en Bilforsikring krav online er nemt. De interaktive online-formularer er nemme at udfylde, med klart definerede områder for at skrive din bilforsikring oplysninger. Forvent et opkald fra din forsikring agent inden for de næste par hverdage at gennemgå Bilforsikring krav.

Filing en bilforsikring krav, når bilen er et samlet tab

Hvis du er involveret i en alvorlig bilulykke, og din bil anses et samlet tab, skal du slå over bilen, registrering, og alle dublerede nøgler til din bil forsikringsselskab under bil forsikringskrav proces.

Du skal også overføre ejerskabet af bilen til auto forsikringsselskab og indsende et brev skadesløsbrev og subrogation.

Vidner er nøglen til udstationering en Bilforsikring krav.

Så du har lavet en Bilforsikring krav, hvad nu? Efter justeringsanordninger, bedømmere, og eksaminatorer har kigget over din påstand og gjort deres vurderinger et forsikringskrav investigator vil blive anvendt til at indhente yderligere oplysninger, hvis det er nødvendigt. Disse forskere vil udføre interviews med disse proklama når det er nødvendigt, og også interviewe eventuelle vidner til rådighed. Under vidner på et ulykkessted er ikke nok, der skal være dokumentation fra lokale retshåndhævende som vil blive brugt af investigator til at kontakte alle involverede parter. På ulykkesstedet er det vigtigt at sørge for, at vidnerne forblive indtil retshåndhævelse ankommer. Tal med vidnerne; bede dem om at vente til retshåndhævelsen kan tage deres udsagn i rekord. Deres regnskaber ulykken er afgørende for at bestemme udfaldet af Bilforsikring krav.

Opløsning uenighed om din Bilforsikring krav

Hvis dit skøn er ikke, hvad du havde forventet, kan en venlig opfordring til din forsikring agent afbøde eventuelle problemer, du har. Normalt en første fejlkommunikation er årsagen til disse uenigheder og efter yderligere gennemgang af problemet kan undgås. Husk, at din påstand grundigt behandles for at sikre den højeste grad af nøjagtighed.
Hvis estimatet er stadig pågældende kan vedtage klausulen vurdering. Hovedsagelig er det en klausul, enten du eller forsikringsselskabet kan bruge til at bringe i en uafhængig taksator til at træffe afgørelse.

Hvornår til at indgive en Bilforsikring krav

Det er i din bedste interesse at indgive en klage mod din Bilforsikring politik i nogle specifikke situationer. For eksempel, hvis en anden part er involveret i din bilulykke, underrette din bil forsikringsselskab med det samme. Uanset omfanget af ulykken, lade dit forsikringsselskab kender hjælper med at beskytte dig mod enhver form for retssag, som kan resultere. Du bør også indgive et forsikringskrav, hvis du har en ulykke, og den skyldige part i ikke har auto forsikring, eller hvis du er skyld i ulykken, og den anden part er såret i ulykken. Din Bilforsikring vil beskytte dig i tilfælde af en retssag.