Bilforsikring: bilforsikringer og Procedurer Tips

Ansøge om en ny bilforsikring

Ved ansøgning om auto forsikring, huske at stille så mange spørgsmål som du besvarer.

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet helt og ærligt, spørgsmålstegn ved middel, mægler eller forsikringsselskab om bilforsikring selskabets praksis med hensyn tillæg og ikke-fornyelser.

Du ønsker måske at vælge en høj fradragsberettigede, hvilket vil reducere din præmie omkostninger og antallet af krav, som du indsender. Gør forskning og shopping for bilforsikring online vil hjælpe dig med at finde billige auto forsikringspræmier og samtidig have alle dine spørgsmål besvaret.

Forny din bilforsikring

For at forny din Bilforsikring politik, skal du gøre det, mens politikken er stadig under virkning. Hvis du forsinke, vil din bilforsikring anses ugyldig, og din bil vil være forsikret.

Køre din bil på det tidspunkt betragtes som en trafikforseelse. Hvis du ønsker at forny din politik, og politik er ugyldig, skal du medbringe din bil til bilforsikring kontor til eftersyn før fornyelse kan finde sted.

Bilforsikring: Halvårlig Vilkår

Auto forsikringsselskaber pådrage mindre risiko, hvis de forsikrer bilister hvert halve år. Efter perioden på seks måneder, bilen forsikringsselskab er i stand til at revurdere førerens rekord og enten øge eller mindske den eksisterende præmie afspejler førerens sandsynlighed for at have en ulykke eller Færdselsbøde.

Hvis en auto forsikringsselskab gør skrive en 12-måneders-politik, vil de præmier være højere, da selskabet tager en større risiko for at låse i en sats for hele året.

Belønning Ekstraordinære Drivers: bilforsikring bonus-malus

Hvis din kørsel rekord er ren - ingen trafik eller bevægelige krænkelser - du kan være berettiget til en no-fordringer bonus på din omfattende bilforsikring.

Rabatten gives på følgende måde:
* 20 procent det første år;
* 35 procent for andet år;
* 50 procent for tredje år;
* 65 procent for 4. år (som er den maksimale sats)

Hvis du køber en ny bil, kan du overføre din no-krav Bilforsikring bonus fra den aktuelle forsikringspolice til den nye.

Bilforsikring Tips til ulykker

Når du køber, bilforsikring typer er stadig vigtigt at holde sig for øje. Dine dækninger er noget, du behøver at vide, når du kommer i din bil, så hvis en ulykke sker, kan du føle dig sikker, at du kender det grundlæggende i generelle auto forsikringspolicer i tilfælde af en ulykke.

  1. Ring til politiet - At have en politirapport kan være vigtigt at bestemme skyld, samt for at teste der var en ulykke, og hvad der skete forud for ulykken.
  2. Må ikke undskylde - Selv om det er den mest naturlige ting i verden for dig at sige undskyld, uanset noget er din skyld eller ej, bare ikke gøre det. Undskylde er lovligt ligesom indrømme fejl, og du kan finde dig selv i en masse problemer, selvom du bare sagde ked af at være rart.
  3. Exchange Information - Selv om den person, du var i en ulykke med giver den bedste grund i verden for ikke at udveksle oplysninger, sørg for at få en kopi af denne forsikringskort. Det vil være på politirapporten, så hvis du har kaldt politiet vil det være på rapporten. Nogle gange vil politiet ikke komme til en ulykke sted. Hvis det er tilfældet nedskrive alle oplysninger fra den anden persons sygesikringskort, herunder effektive datoer og policenummer samt forsikredes navn og adresse.
  4. Ring til dit forsikringsselskab - Lad din forsikring agent ved, du har været i en ulykke så hurtigt som muligt. Hvis dit forsikringsselskab har brug for at sende en justering ud for at se på din bil, ringer med det samme betyder, at du taler med en fordringer justeringsanordningen at meget hurtigere.

Bilforsikringer Forklaret

Hvis du har indsnævret dit valg, og kigger på blot et par bil forsikringer, før de køber en, er her et par tips til at hjælpe dig med at forstå forskellene i nogle politikker, selvom dine dækningsområder er alle de samme.

  1. Er krav linje 24-timer? Nogle virksomheder er kun tilgængelige til at fremsætte krav inden for normal åbningstid. Hvis du gør en masse kørsel i midt om natten og føle, at du har brug for at have adgang til en kundeservice agent eller en fordringer justeringsanordningen under midt om natten, vil du ønsker at sikre, at du har adgang til. Nogle virksomheder tilbyder dette og nogle gør ikke. Hvis du kun har brug for adgang inden for normal åbningstid, skal du sørge for du ikke betaler ekstra for 24 timer fordringer service.
  2. Kundeservice, der tjener dig. Hvis du forsøger at beslutte mellem to selskaber, ring afdelingerne kundeservice eller send en e-mail med et spørgsmål til kundeservice. Se, hvor længe du er på hold, eller hvor lang tid det tager for virksomheden at emaile dig tilbage. Hvis hurtig kontakt er vigtigt for dig, kan dette hjælpe dig med at finde det selskab, der giver hurtig kundeservice.
  3. Online adgang til din bilforsikring? Spørg virksomhed, du overvejer at gå med, "Hvordan til at slå op min bilforsikring?" Hvis det er en nem proces, kan du være i stand til at udskrive dubletter ID-kort og endda hele politik fra internettet. Det vil spare dig tid, og du kan have, hvad du har brug for det samme i stedet for at vente på at komme med posten.