Bil Polstring Rengøring Tips

Bil Polstring Rengøring Tips


Et udslip er alt det tager at ødelægge udseendet af din bils interiør. Polstring i et køretøj er et af de mest udfordrende aspekter ved at opretholde renligheden af ​​bilen, men disse polstring rengøring tips kan hjælpe.

6 Car polstring rengøring Tips

Polstring i ethvert køretøj har brug for regelmæssig rengøring for at holde det i god stand. Drik spild og jord-i krummer ofte er de skyldige bag farvede sæde stof. Den bedste måde at behandle denne type stof er at gøre det, som du ville et stof-dækket sofa. Undgå at mætte det med vand. Brug kun godkendte kemikalier til at rense den. De følgende tips vil hjælpe dig med at rense de fleste bil polstring overflader korrekt:

 1. Brug en blød børste på sæderne. Børst sæderne ud for at fjerne eventuelle løse snavs. Dette vil også hjælpe de små stof fibre til at stå op. Dette vil muliggøre bedre samlet rengøring.
 2. Brug et vakuum med en vedhæftet slange for at fjerne alle rester. Vær sikker på at komme ind i revner og sprækker ordentligt. Nogle vakuum vedhæftede filer har små slanger, der passer mellem sæderne og i lommer.
 3. Bemærker nogen pletter på stoffet. Prøv at finde årsagen til pletten, såsom mad eller jord-i snavs fra sko. Vælg derefter en passende stof pletfjerner, som virker på denne type pletten. Vælg et stof renere specielt designet til bil polstring. Følg anvisningerne, som renser producenten.
 4. Test stoffet renere på et skjult område af sædet, før du anvender til andre områder. Dette er især vigtigt for affedtningsmiddel-type rengøringsmidler fordi kemikalierne inden disse kan forårsage farvning eller skade.
 5. For områder uden pletter, der er snavsede, skal du bruge en fugtig klud på overfladen. Undgå at gnide pletten for kraftigt, fordi det tvinger pletten længere ind i stoffet. I stedet Tør området i en glidende bevægelse, tvinger snavs af stoffet.
 6. Hold vinduer og døre af den åbne køretøjet for at sikre eventuelle våde områder kan tørre ud korrekt. Hvis sæderne ikke tørrer ordentligt, kan dette føre til skimmel ophobning.

Du kan købe polstring rengøring forsyninger på din lokale afdeling eller bil levering butik. Auto butikker kan også bære disse produkter.

Rengøring andre overflader

Ofte vil et køretøj have andre overflader bortset fra stofbetræk, herunder læder og vinyl. Ved rengøring af disse overflader, rengøringsmidler produkter designet specielt til denne overflade type.

For læder, aftørre overfladen med en fugtig klud. Skrub områder, hvor vragrester stadig med en blød børste. Sørg for at rengøre syninger på læderet så godt. Selv et mildt rengøringsmiddel er normalt nok til at rense læder, kan du også bruge en alle formål fedt remover på meget snavsede områder. Brug den mindste mængde vand muligt. Tør overfladen af ​​med en tør klud så hurtigt som muligt.

For at rengøre vinyl, bruge vinyl polstring renere. Dette produkt er tilgængeligt via de fleste auto dele forhandlere. Brug en blød børste til at anvende renere og tørre. Sollys eller overophedning kan beskadige vinyl betydeligt. Denne type skader ofte ikke vaskes væk.

Tips til rengøring Success

Holde det indre af et køretøj ren fastholder køretøjets værdi. Regelmæssigt rengøring det vil bidrage til at undgå større problemer med jord-i materialet. Overvej følgende tips til at gøre processen lettere:

 • Undgå at spise eller drikke i køretøjet. Dette er en af ​​de største risici for polstring siden sukkerarter og fedtstoffer i fødevarer kan plette stoffet.
 • Læg mærke til, når køretøjet har brug for rengøring, og undgå at sætte det ud. De længere pletter sidde, jo sværere er de at fjerne.
 • Undgå at lægge sko på sæderne. De små partikler af snavs kan indlejre i fibrene i polstring og blive vanskeligt at fjerne.
 • Hold papirhåndklæder i bilen til at rydde op nogen messer, mens de sker.
 • For sukkerholdige pletter, såsom en spildt sodavand, bruge et håndklæde til sop op så meget af væsken som muligt. Dup området i stedet for at gnide den. Brug derefter et mildt rengøringsmiddel til fuldt ud at fjerne den sukkerholdige løsning.

Ved at bruge disse bil polstring rengøring tips, kan du beskytte din bils værdi. Tager bil af din bils polstring sikrer også, at køretøjet er et sundt sted for dig og din familie.