Bil køb: Ny bil Tips

Nyt eller ældre?

Ifølge Bankrate.com, brugte biler outsell nye biler 00:57 (sandsynligvis fordi brugte biler kører omkring halvdelen af ​​prisen på en ny bil). Begge de nye biler og brugte biler har deres fordele og ulemper. Hvis du lige er begyndt at shoppe for en bil, og du ikke er sikker på, om du vil have nyt eller brugt besøge Bankrate.com og bruge auto rådgiver interaktivt værktøj til vejledning.

Bankrate.com beder dig en håndfuld spørgsmål og baseret på dine svar, gør en indstilling om, hvorvidt du ville gøre det bedre at købe ny eller brugt. Bankrate.com har sider upon sider med oplysninger. Hvis du ikke kan finde auto rådgiver nemt ved hjælp af de navigations menuer, blot søge på udtrykket "ny vs brugt bil", og vælg den første post i søgeresultaterne.

Forbrugerredegørelse Bil Anmeldelser

Det er nemt at finde en ny bil review på næsten alle mærke og model du kan lide. Du kan henvende sig til internettet for at finde anmeldelser på steder såsom AutoWeek s, bil og chauffør, Epinions, Motor Trend, og Road og Track.

Hvis du hellere vil have noget i hænderne, som du kan markere op med kommentarer og spørgsmål, kan du hente en bil købe guide på din lokale boghandel.

Consumer Reports, en offentliggørelse af Forbrugere Union (en nonprofit organisation afsat til at give uvildige anmeldelser af forbrugerprodukter til offentligheden) offentliggør en årlig ny bil købe guide der er fyldt med gode råd om at forhandle den bedste deal, finansiering, og anmeldelser.

Snu New Car Deal Forhandlingerne

Den bedste måde at forhandle med en forhandler om prisen på en ny bil deal er først at afgøre, hvor meget forhandleren har betalt for bilen eller fakturaprisen.

I stedet for at forhandle detailprisen for at købe den nye bil, lejlighedskøb hjælp dealerens fakturaprisen. Forhandleren pris normalt er mindre end faktura af detailprisen.

Hypotetisk situation

Lad os sige, at du har en ny bil aftale om en Saturn Sky og $ 1500 blev markeret

off detailprisen. , Bilforhandler faktura prisen er dog $ 3000 mindre end den nye bils detailpris.

Løsning: Bestem dealerens fakturaprisen sammenligne det med den nye bils detailpris. Hvis der er mere end en 50 procent forskel, enten prutte en $ 200 til $ 300 eller gå væk fra den nye bil deal.

Test Drive Tjekliste

Når du tager en ny bil til en prøvetur, tage din tid. Lad ikke sælger haste du. En grundig testkørsel skal tage mindst 20 minutter. Under prøvekørsel, skal du notere nogle vigtige ting, såsom:

• Hvordan bilen passer dig?
• Kan du justere det behageligt?
• Kan du nå og justere alle kontroller nemt?
• Er der nok benplads til passagerer?
• Er bilen accelerere hurtigt nok for dig?
• Er niveauet for indvendig støj acceptabel?
• Hvordan bilen håndtaget, når du runde stramme hjørner hurtigt eller skifte baner pludseligt på motorvejen?
• Hvordan bilen reagerer på hård opbremsning?
• Hvordan er turen kvalitet?
• Bliver du jolted når du passerer over den mindste bump?

Du bør prøvekøre flere biler i samme klasse at give dig selv noget at sammenligne de enkelte bils ydeevne til. Chancerne er, enhver ny bil, du prøvekøre vil være en forbedring i forhold til din gamle bil, men det er ikke en rimelig eller rationel benchmark.

Vær stærk! Må ikke Køb Under Pressure

Hvis du kan hjælpe det, ikke købe en ny bil eller en brugt bil under tvang. Prøv at planlægge dit køb på forhånd, så du kan tage din tid at finde den rigtige bil til dine behov og budget.

Federal Trade Commission har hæftet "Om Vehicle Finansiering" er en god ressource, om du er en første gang bil købe eller har en bil samler. Den gratis download PDF-version er tilgængelig på Federal Citizen Information Center websted. I det, vil du læse om, hvordan at få fakta på forhandleraftale finansiering, herunder hvad det er, hvordan du anvender, specielle finansieringstilbud, og cash back og rabatter, du kan være berettiget til.

* Du kan også bestille en kopi af den 10-siders trykte udgave fra webstedet for $ 1,00.

Nye Bil Anmeldelser

* Hvis du er på udkig efter nye biler bedømmelser, se NewCarTestDrive.com.

NewCarTestDrive.com hævder at være verdens førende leverandør af biler anmeldelser. Selv som måske eller måske ikke være sandt, webstedet ikke omfatter anmeldelser af de fleste større mærker og modeller af både nye og brugte biler, plus et væld af andre fantastiske informationer og værktøjer (herunder en bil citat service, en bil sammenligning værktøj, og tips og rådgivning om finansiering og forsikring).

Tips til at købe en ny bil eller Leasing

Når renten er lav, er det bedre at købe en ny bil; Men når renten er høj, kyndige auto forbrugerne foretrækker billeasing at undgå heftig finansierings- renter gebyrer. Forbrugerne lease nye biler af to grunde:

• At være under garanti uden at skulle bekymre sig om alvorlige vedligeholdelse reparationer

• Evnen til at køre et fuldt lastet luksuriøse køretøj uden at gøre langsigtede forpligtelse for en almindelig ny bil køb

Add-on faldgruber at undgå på en ny bil Deal

Enhver ny bil sælges i USA er forpligtet til at skrive om køretøjet til siderude. Detaljerne er designet til at give specifikke produktion og prisdata vedrørende køretøjet. Dokumentet er et vindue mærkat kaldet en Monroney klistermærke. Selv om loven gælder for biler, er det ikke gælder for lette lastbiler, det store flertal af sport-utility vehicles (SUV) og personvogne. Men her fire tilføjelse klistermærker genereret af auto forhandlere til at øge deres salg provision:

- Yderligere Dealer Profit (ADP)

- Valuta Værdiansættelse Fee

- Import Tarif

- Kursregulering (MVA)

Ved at forhandle en ny bil deal, skal du sørge for at basere forhandlet pris på en ny bil på fratrukket udgifter til ADP og MVA, fordi de er overflødige afgifter. Som for Valuta Værdiansættelse Fee og importtoldkontingent, disse er forhandler skabt afgifter, der skildrer usmagelige salg taktik.

Bil sammenligning til

Hvis du er i markedet for en ny bil, men du er ikke sikker på, om du ønsker en Chrysler 300 eller en Pontiac Solstice, så tjek den nye bil sammenligning til på nogen af ​​de velrenommerede bil prissætning websteder.

Kelley Blue Book hjemmeside kan du sammenligne data på op til fire forskellige køretøjer, herunder prisfastsættelse, generel information, drivaggregatet, sikkerhed ratings, crash test resultater, dimensioner, garanti, funktioner og specifikationer. Andre websteder, der tilbyder tilsvarende sammenligning værktøjer omfatter Autosite.com, Edmunds.com, Intellichoice.com og JD Power & Associates hjemmeside.

Sammenligning af omkostningerne ved køb af en ny bil og bil Leasing

De fleste auto forbrugerne er tiltrukket billeasing, fordi det betyder, at de ikke behøver at betale for den nye bil eller finansiere det. Med leasing, er forbrugeren betaler for omkostningerne til at føre køretøjet i en periode mellem to til seks år. (Varigheden af ​​en ny bil leasing varierer fra kontrakt til kontrakt).

For at vurdere omkostningseffektiviteten af ​​en ny bil lease beregne følgende:

• Det samlede første betaling (omfatter udbetalingen (kapitalomkostninger Reduction) og ekstra gebyrer

• månedlige betaling

• Antallet af måneder i lejekontrakten embedsperiode

• Eventuelle ekstra udgifter ved afslutningen af ​​lejemålet

Gennemgå en månedlig Automotive Lease Guide, fordi det vil skildre diagrammer på det tilbageværende Procent Guide, beskriver en tilnærmet værdi på forskellige bilmodeller. Med andre ord, disse diagrammer identificere, hvilke køretøjer forventes at opretholde den bedste værdi. Som et resultat, nye biler med lav restværdi er mere tilbøjelige til at være dyrt, fordi de drastisk vil falde på slutningen af ​​leasingperioden. Prøv at undgå lav scrapværdi nye billeasing.

Dernæst beregne omkostningerne ved finansiering af en ny bil, udbetaling, månedlige betalinger og eventuelle krav til vedligeholdelse.

New Car Buying Alternativ: Certified Pre-ejede køretøjer

Den næste bedste alternativ til at købe en ny bil er køb af en certificeret pre-ejede (CPO) bil.

Da er certificeret præ-ejede køretøjer markedsført som den øverste trin på rangstigen af ​​brugte-biler, er de udråbt som "tæt inspiceret" for vedligeholdelsesproblemer. Mange CPOs kommer med en garanti, der strækker sig dækning fra tre måneder til en bestemt periode.

Den Monroney Window Sticker og din nye bil

Vinduet klistermærker klistret til nye bilruder er designet til at give forbrugerne en rigelig mængde information. Med undtagelse af lette lastbiler, personbiler varevogne og de fleste sport-utility vehicles (SUV), nye biler, der sælges i USA forpligtet til at sende et vindue mærkat kaldet Monroney mærkat. Vinduet mærkat blev opkaldt efter kongresmedlem, der introducerede lovgivningen.

Detaljerne i Monroney mærkat skal indeholde følgende:

- Fabrikantens vejledende udsalgspris (MSRP) for den nye bil samt alle de fabriksinstallerede optioner

- En destination afgift (udgifterne til forsendelse af ny bil fra sidste opsamlingsstedet til din forhandler placering) til MSRP at beregne den samlede pris

- Environmental Protection Agency (EPA) brændstoføkonomi skøn

- Køretøjets dele - indhold information

- Andre oplysninger om en liste over standarder og ekstra / ekstraudstyr

- Den samlede pris

At forhandle som en professionel, skal du bruge ovenstående priser til beregning af forhandleren faktura pris og din rabat.

Nye Bil tilbud ikke betyde - Betaling for alt

Hvis du er ude efter en ny bil deal, skal du ikke forvente at betale for hver opladning på vinduet mærkat.

Mens detaljerne i Monroney mærkat er faktiske omkostninger, mange bilforhandlere tilføje et andet vindue mærkat. Det indeholder en liste over tilbehør installeret af forhandleren, og diverse andre afgifter. De muligheder og priser på den ekstra mærkat anses som forhandles og valgfri.

I eksempel, hvis en forhandleraftale tilføjer en maling fugemasse til en Saturn Sky, at forbrugerne ikke skal betale, selv om fugemassen er allerede på den nye bil.

Ni måder at købe en ny bil

Sofistikeret bil shoppere vil investere tid til at shoppe rundt for at købe en ny bil beregne en ny bil deal ned til dime. Det kan tjene som forhandle udnytte magt. Brug disse nye bil købe strategier til at købe den nye bil, du ønsker for din drøm pris:

1. være afgørende. At købe en ny bil kræver vedholdenhed at være afgørende alligevel fleksibel nok til en lille bøjning værelse. Begræns din liste til to eller tre modeller, der bedst passer til dine behov og indkomst.

2. Gør forskning. Forskning de forhandler faktura priserne på de nye bilmodeller, du ønsker Husk at omfattede levering ladning i din prisberegninger.

3. Prøv at finde nye bil omhandler fabrikantens rabat. Husk at inkludere fradraget i dit budget.

4. skaffe finansiering godkendelse. Prøv at holde sig væk fra forhandleraftale finansiering, fordi de kan hæfte på urimeligt høje udgifter.

5. Prøver drive dine foretrukne modeller og anmode om en kopi af inspektionen eller certificeret checkliste.

6. foretage din egen baggrund check på bilen ved at bede om køretøjets identifikationsnummer (VIN) og køre det gennem CarFax.com, vehicle-history-report.info, eller en anden online site bil kontrol.

7. Når køretøjet tjekker, begynder forhandlingerne.

8. Undgå enhver extras. Bilforhandlere har en måde at tilføje unødvendige extras såsom stof beskytter, maling fugemasse, rust-proofing, eller tyverisikring.

9. Må ikke underskrive-off på enhver salgsaftale med ud at gennemgå det med småt.