Bil køb: Brugt bil Priser Tips

Regeringen Auto Auktioner

Hvis du er på udkig efter en billig brugt bil, overveje tjekker en amerikanske regering auto auktion. Den General Services Administration (GSA) løber auto auktioner i hele USA Du kan læse mere om dette ved at besøge Federal Citizen Information Center.

Du kan downloade en PDF-version af GSA publikation "amerikanske regerings Automobile Auktioner." Vejledningen beskriver auto auktion program og indeholder en tjekliste om, hvordan man købe en kvalitet bil til en fantastisk pris.

Online Pris Guides

Bortset fra den brugte bil prissætning guider sat ud af Kelley og NADA, andre store ressourcer til hjælp til at afgøre brugt bil Priserne inkluderer AutoSite, Intellichoice, og Edmunds websteder. Faktisk er det ikke en dårlig idé at tjekke et par af disse, når du er bil shopping.

Mens alle disse steder overveje væsentlige de samme faktorer ved fastsættelsen prisfastsættelse, hver kilde har sin egen lidt anderledes formel, vægte de faktorer mere eller mindre ved beregningen prissætning rapporter. I nogle tilfælde kan de værdier rapporteret af to kilder varierer med så meget som $ 1.000.

Faktorer, der påvirker brugt bil Pricing

Før du handler, skal du sørge for du forstår de mange faktorer, der påvirker brugte bil prissætning. En bil med en masse fysisk og mekanisk slid vil ikke hente så meget som en bil af samme mærke, model og år, der er i perfekt stand. Biler med lavere kilometertal til deres alder sælge for mere end dem med højere kilometertal.

Andre ting, der påvirker brugte bil prissætning omfatter installeret ekstraudstyr og hvor du bor. Hvis du bor i et storbyområde med en stor efterspørgsel efter en bestemt bil, kan du finde en bedre aftale ved at rejse uden for markedet for at finde din bil.

Hvis du er i markedet for en ny bil, og har planer om at sælge din gamle bil, kan du ønsker at tage den ekstra tid til at sælge det privat. Brugte biler handelsrelaterede i værdier er betydeligt lavere end hvad du vil sandsynligvis komme sælge bilen privat.

NADA Brugt bil Price Guide

The National Automobile Dealers Association (NADA), bedst kendt for sin brugte bil prisoversigter den har offentliggjort årligt for de sidste 70 år, også har en hjemmeside fyldt med nyttige oplysninger for både nye og brugte biler købere og sælgere. Hvis du overvejer at købe eller sælge en brugt bil, men ved ikke, hvad den sande markedsværdi er, bare pop på NADA websted.

På NADA hjemmeside finder du retningslinier for enhver lastbil, bil, varevogn eller vogn fra 1986 (herunder detailsalg værdi vs. trade-værdi) prissætning. De fleste biblioteker og boghandlere bære kopier af NADA officielle Brugt bil Pricing Guide-eller du kan købe det online på NADA websted.

Brugt bil Value

Hvordan kan du vide, hvis prisen bliver du bedt om at betale for en brugt bil er fair? Mange faktorer påvirker brugt bil priser, herunder:

• Overordnet tilstand af køretøjet
• om bilen var velholdte
• Mileage
• Indvendige og udvendige pletter
• Indstillinger (såsom klimaanlæg og elektriske låse, spejle og sæder)
• Uanset om du er køber eller sælger gennem privat salg eller gennem en forhandler

Uanset om du køber eller sælger, en god ressource for prissætning en brugt bil er Trade-In-Value.net, men du bliver nødt til at give dem kontaktoplysninger. Hvis du hellere vil ikke gøre det, så tjek Kelly Blue Book hjemmeside.

Bedste brugte biler efter Prisinterval

Hvis du er shopping for en brugt bil, men har brug for at holde sig inden for et bestemt budget, de Consumer Reports brugt bil købsvejledning omfatter anbefalinger af bedste køber af brugt bil prisklasse.

Lad os sige, du har råd til at bruge $ 8,000- $ 10000 på en brugt bil. I den prisklasse, Consumer Reports anbefaler 15 mærker og næsten 50 modeller. Alle biler på listen anses for at være de mest pålidelige brugte biler i denne prisklasse.

* Prisen interval repræsenterer, hvad du ville sandsynligvis betale for en typisk udstyret bil med rimelig kilometertal.