Bil køb: bilforhandlere Tips

Garanti dækningsområder udkonkurrerer Certified Køretøjer

Dollar for dollar, garantidækning er billigere end at købe en "certificerede" køretøj fra en brugt bil forhandler. Selvom at købe en brugt certificeret bil fra en bilforhandler kan synes det samme som at købe en næsten helt ny bil, kan de bedste besparelser skal findes i at købe garantidækning. Ofte er omkostningerne ved en garanti bil inspektion er billigere og mere omkostningseffektivt end prisen på en forhandler certificering.

Grundlæggende om bilforhandler Lingo

Før du prutte salgspersonalet hos din lokale auto forhandlere, skal du sørge for at lære sproget. Dealer holdbacks og forhandler incitamenter er meget forskellige. Begge er komponenter fra producenterne til en bilforhandler. En forhandler incitament er et særligt tilbud producenten strækker sig til bilforhandler til at inspirere eller hjælpe med at sikre bilsalget.

Afhængigt af producenten, kan forhandleren tilbageholdekraft udgøre enten en procentdel af Producentens udsalgspris (MSRP) eller faktura prisen på en ny bil, som godtgøres fra producenten til bilforhandler.

Da er forhandlerne forpligtet til at betale producenterne, når en bil er bestilt modsætning til, når det er solgt, vil bilforhandlere erhverve finansiering fra enten en fabrikant eller finansiel institution. En forhandler tilbagehold er designet til at hjælpe bilforhandler opretholde likviditeten og uforvarende lavere "variable salgsomkostninger."

Bilforhandler finansiering omtales som en plantegning. Det gør det muligt for forhandleren at opretholde lager og driftsomkostninger. Til gengæld vil producenterne erstatter dealeren interesse forpligtelse planen eller lån gulvet for de første 90 dage ved at udstede en "tilbageholdekraft" check hver 90. dag. Som et resultat, kan ved hjælp af en forhandlers tilbageholdekraft under prisforhandlinger ikke give dig den overenskomstforhandlinger fordel.

For eksempel, hvis et køretøj har været at indsamle støv på en bilforhandler lod i mere end 90 dage, overskuddet fra en forhandler tilbageholdekraft er blevet udtømt, mere end sandsynligt. Derfor forhandler med en bilforhandler i potentielt ikke-eksisterende fonde vil ikke gavne ens sag.

Forbruger Comforts af Producent-certificerede køretøjer

Baseret på en nylig markedsundersøgelse undersøgelse foretaget af Consumer Reports, viste resultaterne producenten certificerede køretøjer at overgå bil forhandler certificerede biler:

• Samlet set producenten backed certificeret præ-ejede (CPO) programmer featured mere forbrugerbeskyttelse og konsistens end lokale eller bilforhandlere CPO-programmer.

• Den gennemsnitlige pris på producentens-backed certificeret præ-ejede (CPO) programmer fandtes at være $ 1.000 flere i pris end den gennemsnitlige brugt bil.

• Kun 13 procent af producenten certificerede biler gennemført mere end 60.000 miles. Køretøjer, der er certificeret uden for en bilproducent anlæg (med mere end 60.000 miles) tegnede sig for 32 procent af certificerede pre-ejede biler.

• Mindre end ni procent af bil forbrugere, der har købt producenten certificerede biler rapporteret alvorlige problemer, sammenlignet med 15 procent af bilejere, hvis biler blev ikke bekræftet ved producenten.

• For så vidt angår de involverede i at købe en brugt bil forhandlinger, forbrugere, der har købt producenten certificerede køretøjer havde evnen til at forhandle betydelige rabatter fra bilforhandler prisforlangende end dem, der har købt brugte biler.

Tips om Dealer Incitamenter

Afhængigt af placeringen af ​​en bilforhandler, forhandler incitamenter varierer efter region. Som et resultat, behøver forbrugerne ikke har en mulighed for at vide, om den præcise incitament forlænges på deres lokale bilforhandler.

Ganske ofte, producenter tilbyder forhandler incitamenter for følgende grunde:

- At inspirere bilforhandlere til at konkurrere mod hinanden for at bevæge sig langsommere sælgende modeller eller materiel.

- Som en måde at belønne en bilforhandler for at opfylde en specifik salg mål.

Som et resultat alle forhandler incitamenter ikke er skabt lige; dog kan alle komme kunderne til gode ved at efterlade et lille overenskomstforhandlinger værelse.

Sandheden om Dealer Certified Pre-ejede (CPO) programmer

Da certificerede præ-ejede (CPO) biler markedsføres "som nye" uden regning, bilforhandlere pris- CPO biler højere end ikke-certificerede biler. Certificerede-pre-ejede biler brugte køretøjer, der har bestået en række sikkerhed og vedligeholdelse eftersyn. Disse programmer bære en specificeret periode garantidækning.

Det er vigtigt ikke at forveksle en bil certificeret af en forhandleraftale med en CPO køretøj fra en producent. De to certificeringsprogrammer varierer i omfang og fordele. Baseret på forbrugerundersøgelser har CPOs bakkes op af producentens programmer vist sig at opleve færre problemer vedligeholdelse end biler attesteret af en individuel bilforhandler. Fordelen ved at købe en certificeret pre-ejede køretøj i modsætning til en ny bil, er, at en forbruger kan købe en luksus bil til en lavere pris.

Kunde Incitamenter Vs. Forhandler Incitamenter

Til tune-up din forhandlingsposition med bilforhandlere, forstå forskellen mellem kundens incitament og en forhandlers incitament kan påvirke, hvad der sker ved forhandlingsbordet.

En kunde incitament tilbydes direkte til køberen fra producenten. Kunde incitamenter kan omfatte følgende tilbud:

- Cash-back rabatter

- Finansiering lavtforrentede

- Andre automobiler købe frynsegoder

Tværtimod forhandler incitamenter er fra fabrikken til-forhandler tilbud, der er udpeget til at flytte flere biler, tjene som salgs- incitament eller sænke bilforhandler faktiske omkostninger til at købe bilen fra fabrikken. Regionalt, producenter forlænge disse incitamenter, benævnt »spiffs« at generere indtægter på bestemte bilmodeller.

I modsætning til en kunde incitament, hvor forbrugeren har ret til et incitament (hvis det tilbydes), er bilforhandlere ikke forpligtet til at videregive eventuelle rabatter og prisnedslag på deres bilkøberne. For bil forbruger kan erhverve en forhandler incitament kræve lidt forhandling muskel.

Tage risikoen ud af Dealer Certificering Programmer

I forhold til en fabrik-certificeret køretøj, kan en forhandler-certificering program være lidt risikabelt, fordi ofte er de ikke prisen værd. Ofte bilforhandlere af nye og brugte biler tilbyde deres eget mærke af certificering.

Tværtimod er disse typer af biler certificeringer er et middel til indløsning på en præcedens producenten. Hvis du vælger en forhandler certificeringsprogram huske at anmode om en kopi af inspektionen / reparation liste for den angivne bilens certificering. Gennemgå detaljerne i bilforhandler auto inspektion til at gøre din endelige beslutning.

Som et mål for beskyttelse, får en yderligere inspektion fra en anden mekaniker og sammenligne sine resultater til bilforhandler vurdering.