Bil køb: Auto Garanti Tips

Udvidede garantier

En udvidet bil garanti kan være en god måde at fjerne noget af den angst forbundet med at købe en brugt bil. Men vidste du, at du ikke behøver at købe din bil garanti fra forhandleren? Det behøver heller ikke at være på plads fra dag ét?

Du kan købe en udvidet bil garanti direkte fra garantien selskab. Hvis du gør det, bør du spare en hel del, da der vil være nogen forhandler markup på garantien. Du kan finde flere oplysninger om udvidede bil garantier på WarrantyDirect.com og 1SourceAutoWarranty.com.

Nye biler og forlængede garantier

Hvis du lukke handlen på en ny bil, kan du blive overrasket, når forhandleren forsøger at sælge dig en udvidet garanti. Efter alt, de fleste nye biler kommer med fremragende garantier. Udvidede garantier generelt ikke sparke i, indtil den nye bil garanti udløber, men det er, hvor rub kommer i.

Hvis du har en 36 måned / 36000 miles garanti, men du lægger 20000 miles om året på din bil på vej til arbejde, er din garanti kommer til at udløbe i mindre end to år. Betyder det, at du skal købe, hvad forhandleren sælger? Ikke medmindre du gerne betale dobbelt så meget som du har brug for for tjenesteydelser.

* Du kan bruge 15 minutter online og krog dig op med en top-rated udvidet bil garanti med en garanti selskab som WarrantyDirect.com eller 1SourceAutoWarranty.com for så meget som halvdelen af ​​omkostningerne forhandleren ville opkræve.

Bær-og tåre Dækning

Når shoppe rundt for en bil garanti, være opmærksom på, om de forskellige planer omfatter slid-og tåre dækning. Bær-og tåre dækning giver dækning til dele, der bryder og dele, der slides op for tidligt. Mange garantibetingelser virksomheder har slid-og tåre udelukkelser, herunder mange af de ting, der er mest tilbøjelige til at bære ud som din bil aldre såsom stivere, stempelringe, ventiler og andre dyre komponenter.

Hvis du ser ordet "nedbryde" i en kontrakt, chancer er den del bogstaveligt nødt til at bryde for at det at være dækket af garantien. Etiske garantiforpligtelser selskaber, der tilbyder slid-og tåre dækning vil bruge udtrykket "fiasko" for at angive dækning af enhver komponent, der undlader at opfylde, som det skal, uanset om ikke det faktisk brød (det er hvad du vil).

Forhandler Udvidet garanti vs. direkte køb Garanti

Hvis du køber en brugt bil hos en forhandler, vil sælger næsten altid forsøge at få dig til at købe en udvidet garanti på det afsluttende. Medmindre du har gjort dit hjemmearbejde, kan du ende med at betale to gange, hvad du har brug for til halv dækning, du fortjener.

Den første ting, du bør vide, når de køber en bil er, at du ikke behøver at købe en udvidet garanti på salgstidspunktet (du kan købe en udvidet garanti plan direkte fra garantien selskab efter den kendsgerning) -Du spare dig selv forhandleren markup, plus du vil have mere tid til at fundere dine muligheder.

* For mere information om nogle af de bedste udvidet garanti virksomheder, besøg CarBuyingTips.com.

Hvad er omfattet

Sørg for at du er dækket! En automatisk garanti er en sikker satsning for fred i sindet. Men hvad gør nye biler garantier faktisk dækker? Hver producent har sin egen garantien, bør dog en ny bil garanti beskytte dig mod mekanisk nedbrydning og komponentfejl-samt kosmetiske problemer som maling fejl og løs trim.

De fleste nye biler garantier er i kraft i en bestemt periode eller et fast beløb af miles (alt efter hvad der udløber først). For eksempel en Ford Mustang leveres med 36 måneder / 36000 miles grundlæggende og drivaggregatet garantier og en 60 måneder / 50000 miles korrosion garanti. Med andre ord, hvis du top 36 tusind miles før du nå 36 måneder mærket, dine grundlæggende og drivaggregatet garantier udløber. Omvendt har du kun 40 tusind miles på din Mustang og det begynder at vise tegn på korrosion efter 48 måneder er du dækket!

Forståelse "kofanger-til-kofanger" og ekskluderende garantier

Når du shoppe rundt efter en udvidet garanti, så sørg for du sammenligner ægte kofanger-til-kofanger ekskluderende dækning. Ekskluderende politikker dækker alt-og det betyder alt-på bilen (bortset fra visse poster, der specifikt er anført i garantien). Almindelige udelukkelser omfatter ting som:

• Lister
• Vejret-stripning
• Vedligeholdelse

Med andre ord, de typer af ting, du ville ikke virkelig forventer at være dækket alligevel. Desværre er mange af de mindre hæderlige garantiforpligtelser virksomheder sælger såkaldte "bumper-to-bumper" garantier, der udelukker vigtige komponenter og systemer. Sørg for at læse det med småt på din garanti, eller du kan ende med at blive sparet på din dækning.

Vedligeholdelse Garanti

En af skønheder af at købe en ny bil er den nye bil garanti. Men lad dig ikke narre. Ny bil garantier generelt kun dækker store systemer. Du vil være ansvarlig for alle out-of-pocket udgifter til løbende vedligeholdelse. I virkeligheden, hvis du undlader at bevare den køretøjet, herunder at holde dine service optegnelser, ifølge producentens anbefalede retningslinjer, kan du ende med at tømme din garanti.

* Sørg for at læse din instruktionsbog og forstå både vilkårene i gældende garantier samt alle rutinemæssig vedligeholdelse krav, der er nødvendige for at holde din garanti gældende.

Kvalificere sig til en udvidet garanti

Du kan købe en brugt bil garanti direkte fra en garanti selskab. Men ikke alle biler kvalificere sig. For eksempel vil WarrantyDirect.com ikke dækker model år mere end syv år eller biler med mere end 60.000 miles på dem. Andre køretøjer, der er berettiget til dækning omfatter dem med bjærgning, ombygget eller lignende titler; eksotiske og højtydende køretøjer; og nogle hybrider.

* Ligesom livsforsikring, jo tidligere du køber din brugte bil garanti, den billigere er det. Du kan få nye og brugte bil garanti citater på DirectWarranty.com og 1SourceAutoWarranty.com.

Olie ændringer

Olien i din nye bil er dens liv blod. Intern friktion kan forringe ydeevnen og forårsage alvorlige skader på din motor. Regelmæssige olieskift er nødvendige for at bevare din bil garanti. Plus, regelmæssige olieskift reducere indre friktion.

Du skal have din bils olie skiftet hver 3000 miles-uanset om producenten fortæller dig at gøre det på længere intervaller. Sørg for at bruge den type olie anbefales af producenten, og få oliefilteret skiftes på samme tid.

Batteri Problemer

Der er ikke noget værre end at få strandede når batteriet conks ud. For at undgå denne situation, er det en god ide at huske at tjekke batteriet, hver gang du har olien skiftes. Alt du behøver, er en god sæt øjne. Hvis der er korrosion på dit batteri terminaler, skal de rengøres for at sikre glatte starter. Men helt udskifte batteriet, hvis:

• Hvis batteriets kabinet er revnet
• Hvis batterikablerne er flosset
• Hvis der er noget lækker fra batteriet
• Hvis du ikke kan huske, hvor længe batteriet har været i bilen

* Hvis du har en udvidet garanti, kan et nyt batteri skal dækkes. Spørg din garanti selskab.

Smart Car Garanti Shopping

Hvis du overvejer at købe en bil garanti enten fra en forhandler eller direkte fra garantien selskab, er der nogle vigtige spørgsmål, du bør spørge op foran for at sikre, at du ikke bliver holdt for nar. Sørg for at du spørger:

• Hvor lang tid tager garantien sidste?
• Hvad, hvis nogen, er det kilometertal begrænsning?
• Hvad er dækket?
• Hvad er det fradragsberettigede beløb?
• Hvem gør reparationerne?
• Hvem betaler regningen?
• Hvad, hvis nogen, der findes vedligeholdelseskrav?
• Kan du annullere uden straf?

Du bør også tjekke garantien selskab med både Better Business Bureau og et kreditvurderingsbureau som AM Best eller Standard & Poors.

Transmission Trouble

Automatisk transmission er ikke en hands-off situation. Automatisk transmission er ikke det samme som vedligeholdelsesfri transmission. De fleste mennesker, der har automatiske gearkasser ikke nogensinde tænke på at ændre transmissionsolie, som virkelig bør foretages hver 25.000 til 30.000 miles. Faktisk har nogle ejerens manualer ikke engang anbefale at ændre det, indtil du rammer 50000 miles. Men inden da, den indre varme og friktion skabt af transmissionen måske allerede reduceret din transmission forventede levetid.

Som følge af motorens konstruktion, vil en normal ændring transmission fluid kun ændre halvdelen eksisterende væske. Regelmæssige professionelle transmission flushes vil rense ud alle de gamle transmissionsolie og øge levetiden på din transmission betydeligt. Hvis du vedligeholde din transmission godt, bør du ikke have nogen problemer. Still, hvis din bil er mere end to til tre år, kan du overveje at købe en udvidet garanti fra en direkte garanti selskab.

Sandsynlige problemer som biler Alder

Biler, der er tre år, vil sandsynligvis have så mange som det dobbelte af den mekaniske problemer som biler, der er blot et år gamle (tingene kun gå ned hill derfra, selvom du vedligeholde dit køretøj trofast). Det er involveret i bilindustrien transport sted utrolige krav til bilkomponenter fysik. Hvis du har en bil, der er et par til et par år, bør du overveje at købe en udvidet garanti nu, vil sparke i, når din eksisterende garantien udløber.

Jo før du køber en udvidet garanti (dvs. jo færre miles på bilen), jo mindre dyrt det er. Hvis du spekulerer på, hvad slags ting er tilbøjelige til at gå galt, da din bil aldre er svaret, temmelig meget noget. Ifølge Consumer Reports, 2000 model år bilejere rapporterede næsten firedoble antallet af mekaniske problemer med udstødning, tænding, drivsystem, køling, transmission, A / C, styretøj og affjedring, brændstofsystemet, krop hardware og integritet, el-udstyr, bremser , og det elektriske system, som gjorde ejere af 2004 model år.