Bil Donation: donere en bil til velgørenhed Tips

Stil spørgsmål Før De Bil Donationer

Mange store velgørende organisationer acceptere bil donationer, lade folk donere brugte biler for en god sag og få en skattemæssig afskrivning gengæld. Men processen er ikke så simpelt som at foretage et telefonopkald, springer fra din uønsket køretøj og høste fordelene af en skattemæssig afskrivning.
Først lære velgørenhed mission. Hvis du har en bestemt hensigt i tankerne til den gave, så lad velgørenhed vide. Hvis det ikke kan opfylde dine mål, kan du overveje andre ogranizations. Velgørende må bruge bil donationer i deres velgørende arbejde. For eksempel kan en bil donation direkte hjælpe nødlidende mennesker med transport. Mest sandsynligt, vil køretøjerne blive solgt for at skaffe penge til velgørenhed programmer eller generelle fond. Hvis køretøjerne sælges, finde ud af, hvilke programmer de indtægter fond. Måske de penge kan gå til en bestemt velgørende tjeneste eller volde dig support.
Endelig spørge, om velgørenhed overvåger bil donationer eller betaler en virksomhed for at gøre det. Hvis en for-profit virksomhed håndterer køretøjets donationer, finde ud af, hvor mange penge velgørenhed vil modtage fra salg og hvor meget vil gå til for-profit virksomhed.
Denne form for information kan hjælpe dig med at styre din bil donation til velgørenhed og årsagen der matcher dine interesser og mål.

Amerikanerne Give og komme tilbage med Bil Donationer

Hvorfor donere din bil til en velgørende organisation? De tre vigtigste grunde til amerikanerne er: tilfredshed give til et godt formål; fordelene ved en skat afskrivning; evnen til at slippe af med en uønsket køretøj.
Ifølge en undersøgelse foretaget af Wise Giving Alliance, donorer forventer, at de fleste af pengene en velgørende organisation modtager for at sælge køretøjer donationer går til velgørenhedsarbejde.
I virkeligheden kan det være meget mindre, især når en tredjemand - eller en for-profit fundraiser - håndterer bil donationer til velgørenhed.

Skærpede IRS Regler for Bil Donationer

Regler for at gøre bil donationer har fået hårdere siden 2005 med god grund.
Før 2005 blev der stigende rapporter om misbrug i den voksende industri af bil donation programmer til gavn for velgørende organisationer.
Disse overgreb omfattede donorer tager skattemæssige afskrivninger for donerede køretøjer til oppustede priser. Der var også rapporter om virksomheder og enkeltpersoner, der udgør som legitime velgørende personligt vinde ved køretøjets donationer.
Men nye IRS regler gør det sværere for misbrugere at lade hånt systemet. Det er nu op til donorerne for at sikre de gør bil donationer til registrerede velgørende organisationer. Nogle stater tilbyder gratis vejledninger eller hjælp til donorer, der ønsker at kontrollere status for velgørenhed og bil donation programmer.
Når donere biler til en værdi af $ 500 eller mindre, kan du ikke kræve mere end dagsværdien, eller salgsprisen fundet i en brugt bil prissætning guide. Bilens tilstand og kilometertal behov, der skal indregnes i så godt.
For biler til en værdi af mere end $ 500, skal din skat afskrivning være det beløb, som velgørenhed fik videresælge køretøjet.
Donorerne skal dokumentere med IRS overdragelse af køretøjet til en registreret velgørenhedsorganisation. Check med en revisor om de nødvendige formularer. Mange af de former er tilgængelige online.

Velgørende Har deres egne omkostninger i Bil Donationer

Indtægterne fra køretøjets donationer er en afgørende ressource for velgørende organisationer. Men provenuet en velgørende organisation får fra en bil donation ofte er mindre end hvad donoren forventer.
Forstå, at der er skjulte omkostninger, som velgørende organisationer bærer i at tilbyde bil donation programmer. Den viden kan hjælpe dig i din beslutning om at donere.
Nogle velgørende organisationer bestil hos et auktionshus til at sælge køretøjet donationer til engrospriser. De priser, velgørende organisationer får måske ikke hvad donorer kunne have fået ved at sælge køretøjer gennem rubrikannoncer. Ligeledes kan velgørenhed afholde omkostninger til behandling af køretøjet.
Disse omkostninger reducere mængden af ​​penge, der er rejst af bil donationer til velgørende værker.

Hold Records Når donere Biler

Donere biler er en glimrende måde at hjælpe en favorit velgørenhed mens at komme af brugte biler. Mange donorer også bruge bil donationer til skattefradrag.
Det er vigtigt nøje at dokumentere din bil donation, i tilfælde af velgørenhed, IRS eller din revisor senere har spørgsmål.
Dine personlige optegnelser bør omfatte:
(1) velgørenhed navn og adresse;
(2) Datoen og sted du har lavet den bil donation;
(3) En beskrivelse af bilen donation, herunder år, mærke, model og tilstand. Medtag et foto.
(4) Den værdi, du placeret på bilen, som ikke bør være mere end den rimelige markedsværdi af bilen. Stat hvordan du har beregnet værdien af ​​bilen donation. Indeholde en vurdering, hvis bilen er mere værd end $ 5.000.
(5) En historie om din egen køb af bilen. Var det en gave? Vidste du købe det?
(6) Kopier af titlen, registrering og kvitteringer fra velgørenhed. Indtægter fra velgørenhed bør indeholde en kvittering, når køretøjet opsamles, og en erklæring om det modtagne beløb, når køretøjet senere videresælges af velgørenhed.

IRS Hjælper Bil Donorer Forstå Love

Når donere biler til velgørende organisationer for skattefradrag, er det en klog idé at konsultere en revisor eller kontakte skattemyndighederne.
Nye love, der trådte i kraft i 2005, kræver detaljeret dokumentation for at kontrollere værdien af ​​de donerede køretøj, overførsel af køretøjet til velgørenhed, og hvordan velgørenhed bruger bil donation.
IRS udgiver referencer til at hjælpe donorerne forstå de nye love. De omfatter:
- Offentliggørelse 526, "velgørende bidrag";
- ". Fastsættelse af værdien af ​​Doneret Property" Offentliggørelse 561,
Kontakt dit lokale IRS kontor for at få gratis kopier, eller rådføre sig med en revisor.

Hvordan Velgørende Brug Bil Donationer

Find ud af hvordan velgørende organisationer planlægger at bruge bil donationer. Hvad velgørenhed gør med bil donation påvirker skattefradrag en donor kan hævde.
Hvis velgørenhed videresælger køretøjet, kan donor kun fradrage modtaget fra salget beløb. Hvis velgørenhed bruger bil donation til velgørende arbejde - såsom at give måltider på hjul til at lukke-ins - donoren kan kræve en rimelig markedsværdi af køretøjet.