Bil Donation: California bil donationer Tips

Bil donation af byen: Sacramento, Californien

Bil donationer i Sacramento-området er omfattet af de samme politikker og procedurer som bil donationer i hele Californien. Donér en bil for Charity, en del af Family Care Foundation (FCF), en IRS-registreret 501 (c) 3 nonprofit organisation, tilbyder køretøj afhentning i Sacramento-området, såvel som i hele Californien og på landsplan.

At give til Røde Kors i Los Angeles

Den amerikanske Røde Kors er kendt for sine velgørenhedsarbejde, fra at yde katastrofeofre med livreddende blodtransfusioner til at oprette krisecentre for hjemløse efter orkanen og oversvømmelser.
Den amerikanske Røde Kors i Greater Los Angeles bruger køretøjet donationer som en måde at rejse midler til sine velgørenhedsarbejde, og du kan kontakte det amerikanske Røde Kors, på 866-7 Røde Kors. Eller besøg sin hjemmeside: www.charityfundingservices.com.
Røde Kors i Greater Los Angeles forsøger at gøre det nemt for folk at donere deres biler. Den velgørende organisation vil sende en repræsentant til at afhente bilen donation gratis og donoren kan forvente en skat kvittering med posten, efter at køretøjet er solgt.

Bay Area har en række bil donation programmer

Fra Greater Bay Area Make-A-Wish Foundation til The House Rabbit Society Vedtagelse og Education Center, til Lindsey Wildlife Center i San Francisco Bay Area, de valg bugne for Bay Area bil donationer, med rigelig organisationer lokalt baserede og nationale tilbyder programmer til gavn for deres årsager.
Men hvordan du vælger den rigtige velgørenhed til din bil donation? Følg dit hjerte og bruge sin sunde fornuft. Vælg en velgørende organisation med årsager, der interesserer dig. Men vær en informeret donor, når du foretager din gave. Sørg for, at organisationen er registreret som en 501 (c) 3 non-profit.
Bed om at se velgørenhed certificering, eller tjekke med staten Attorney General kontor. Non-profit status sikrer, at velgørenhed fokuserer på sin mission. Listen er også nødvendig, hvis du ønsker at tage et skattefradrag for din gave.

Bil donation af byen: San Francisco og Bay Area

Bay Area bil donationer er underlagt de samme politikker og procedurer som bil donationer i hele Californien. Donér en bil for Charity, en del af Family Care Foundation (FCF), en IRS-registreret 501 (c) 3 nonprofit organisation, tilbyder køretøj afhentning i Bay Area, såvel som i hele Californien og på landsplan.

Bil donation af byen: Orange County

Bil donationer i Orange County er underlagt de samme politikker og procedurer som bil donationer i hele Californien. Donér en bil for Charity, en del af Family Care Foundation (FCF), en IRS-registreret 501 (c) 3 non-profit organisation med hovedsæde lige i nærheden, og tilbyder gratis, hurtig og enkel køretøj afhentning i hele Orange County, herunder Anaheim, La Habra , Brea, Yorba Linda, Fullerton, Placentia, Buena Park, Villa Park, Anaheim Hills, La Palma, Orange, Cypress, Stanton, Silverado Canyon, Garden Grove, Trabuco Canyon, Los Alamitos, Westminster, Santa Ana, Tustin, Foothill Ranch, Portola Hills, Rancho Santa Margarita, Seal Beach, Fountain Valley, Irvine, Costa Mesa, Lake Forest, El Toro, Laguna Hills, Laguna Woods, Laguna Beach, Huntington Beach, Newport Beach, Balboa, Corona del Mar, Laguna Niguel, Aliso Viejo og Mission Viejo.

Forbrugergrupper Hjælp til Bay Area Bil Donationer

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, når de foretager Bay Area bil donationer, der er ressourcer til hjælp.
Better Business Bureau giver forbrugeroplysning og -beskyttelse. Den BBB kan fortælle dig, hvis velgørenhed du planlægger at give til et godt omdømme, og om det har en historie af klager.
En anden ressource er California Department of forbrugeranliggender på 1-800-952-5210. Hvis du oplever problemer, når du foretager din bil donation i Bay Area, kan du kalde dette gratis nummer.