Bil Donation: Boat Donation Tips

Få hjælp fra Priser Guides Når donere Boats

Det tager noget arbejde at finde ud af den rimelige markedsværdi af båd donationer. Her er nogle tips til at guide dig:
- Hvis fartøjet er mere værd end $ 5.000 vil en certificeret vurdering være påkrævet.
- IRS publikation 526 tilbyder nogle råd, og det er også en god ide at tjekke området markedets guider, hvor der tilbydes både til salg. Disse publikationer kan omfatte BUC, en brugt båd guide, der viser høje og lave værdier, afhængig af tilstand og udrustning.
- IRS rådgiver også folk søger at donere en båd at konsultere en marine surveyor, hvis job er at bestemme den rimelige markedsværdi af skibe og udstyr på skibe.

Får fuld valuta for Boat Donationer

Boy Scouts of America, Maine Maritime Academy og det nordvestlige School of Wooden Bådebygning er alle nonprofits aktivt søger båd donationer til at forbedre deres arbejde i uddannelse og forskning.
Mens de fleste velgørende sælge båd donationer for provenuet, disse organisationer har også ocean-baserede programmer, der kræver en flåde af sødygtige skibe.
Det er gode nyheder for folk, der ønsker at donere en båd og hævder den rimelige markedsværdi som deres skattefradrag. Her er en kort sammenfatning af de organisationer,:
- Det nordvestlige School of Wooden Bådebygning, for eksempel, har en mission for at bevare traditionen med træ bådebyggeri i USA.
- Boy Scouts of America tilbyder Sea Scouts, der fremhæver comunity service og nautiske uddannelse for teenagedrenge.
- Maine Martime Academy er et kollegium, der tilbyder nautisk uddannelse og understreger Amerikas skibsbygning og søfart traditioner.

Disse organisationer har specifikke kriterierne sammen for bådene, de har brug for i deres arbejde. Så du skal ikke forvente, at de accepterer automatisk båd donationer. Men de vil overveje dit tilbud om en velgørende gave.

Rådfør ressourcer til fastlæggelse din båds værdi.

Hvis du tilfældigvis til at donere en båd direkte til en velgørende organisation, der skal bruge båden eller forbedre det før re-sælge det, er der flere ressourcer, der kan hjælpe dig med at bestemme sin rimelige markedsværdi. Følgende steder vil hjælpe dig med at bestemme værdien af ​​din båd. NADA Guides lister prisfastsættelse for motorbåde og sejlbåde from 1970 - 2003; BoatUS.com vil sende dig et gratis tilbud for den rimelige markedsværdi af dit gamle båd, og Boat Trader Online kan du kontrollere værdien af ​​din båd i forhold til de nuværende både til salg.

Båd donationer er fradragsberettigede.

Ligesom andre køretøjer donationer, donation af en båd er fradragsberettiget, hvis tapningen finder sted til et støtteberettiget organisation og donationen er behørigt dokumenteret.

Båd donationer generelt følger de samme regler og retningslinjer som bil donationer.

Donere en motorbåd, sejlbåd, fiskekutter, yacht eller andet vand fartøj til velgørenhed er en anden form for køretøj donation. Mange organisationer accepterer biler også acceptere båd donationer, og mange landsdækkende tjenester vil behandle din donation til dig.

Check IRS Regler Før De Boat Donation

Hvis du donerer en båd til velgørenhed og få fradrag på mere end $ 500, er du nødt til at følge de nye skatteregler. Her er nogle grundlæggende retningslinjer at følge:
- Sandsynligvis vil båden donationer blive solgt af velgørenhed for provenuet. Ofte bådene sælges af store auktionshuse for mindre end en rimelig markedsværdi.
- Det beløb velgørenhed får er, hvor meget du hævder som din skattefradrag.
- Den velgørende organisation skal sende dig en bekræftelse på salget og prisen det fik til båden donation. Du skal vedhæfte denne bekræftelse til din selvangivelse, når hævder et skattefradrag.

Ny Skat Love Limit afskrivninger for båd Donationer

Nye skattelove kræver, at folk, som donerer en båd til at værdsætte deres skattefradrag på det beløb velgørenhed får sælge skibet.
I de fleste tilfælde velgørende sælge doneret køretøjer - både, biler, lastbiler og campingvogne og overskuddet går til velgørenhed s årsager. Men den nye skattelovgivning kan være en udfordring for bådejere, der kan få substanially mindre end markedsværdien af ​​deres båd, når de donere det til velgørenhed.
Men der er en undtagelse til IRS regel 2005: Hvis velgørenhed holder båden donationer til "betydelig mellemliggende brug" i organisationens arbejde, kan donor hævder den rimelige markedsværdi af skibet på skat tid.
Disse velgørende organisationer er sandsynligvis havbaserede grupper, som forskning og uddannelse på vandet.
Donorer med dyre bådene måske overveje at søge ud velgørende organisationer, der vil bruge skibene i deres arbejde.

Marine Surveyors Can Value Boat Donationer

IRS kræver, at du har en certificeret vurdering, når du donere en båd mere værd end $ 5.000. Det er donorens ansvar, ikke velgørenhed er, at dække omkostningerne.
For at få en vurdering, vil donorerne nødt til at kontakte en marine surveyor, der vil vurdere bådens værdi med en indbygget inspektion.
Det marine surveyor vil anslå den rimelige markedsværdi og en skriftlig rapport efter en on-board inspektion af båden, dens udstyr og systemer.
Hvis du har brug for hjælp at finde en marine surveyor, kan du kontakte Society of Akkrediterede Marine Surveyors, en industri gruppe, der tilbyder en verdensomspændende liste over medlemmer, der kan foretage apprasials til båd donationer.

Hvordan til figur Fair Market Value

Når du foretager båd donationer, kan donorerne nødt til at komme op med skibenes dagsværdi, for at få et skattefradrag.
Hvad er fair markedsværdi?
Det er prisen mellem en villig sælger og villig køber, med fuld offentliggørelse af bådens tilstand.
Fair markedsværdien ikke et gæt, men en beregning.
For at få hjælp, skal du kontrollere prisfastsættelse guider i dit område. Find ud af hvad sammenlignelige både i lignende tilstand for nylig solgt for. Så dokumentere din forskning, hvis IRS har spørgsmål senere.

Fradrag for båd donationer er lig med den pris, som en velgørende organisation sælger båden.

Fra januar 2005 IRS regler for køretøjer donationer, herunder båd donationer, tilstand, du kan fradrage den fulde pris en velgørenhedsorganisation modtager for salg af din båd. Denne proces er meget enklere end den tidligere dagsværdi systemet og vil mindske risikoen for din overvurderet båden. Den velgørende organisation, som du donere bør give dig en indledende kvittering ved donation, når båden afhentes, og er forpligtet til at sende dig en anden kvittering, så snart velgørenhed sælger båden. Denne salgspris beløb er dit skattefradrag. Bemærk, at hvis velgørenhed er at holde båden til eget brug eller til at gøre væsentlige forbedringer inden re-sælge det, kan du stadig være i stand til at bruge en rimelig markedsvurdering.

Nemt og bekvemt at donere en båd

Tro det eller ej, velgørende acceptere båd donationer til støtte for deres årsager. Nogle endda acceptere yachter. De fleste velgørende organisationer ikke lancere bådene, men sælge dem og bruge provenuet fra båden donationer til at støtte deres årsager.
Båd gaver og andre former for køretøjer donationer give mening for velgørende organisationer.
Mange arbejder med auktionshuse til at sælge bilerne, og gøre processen nemt og bekvemt for donorerne. Til gengæld båd donorer få et skattefradrag og afhænde uønsket fartøjer uden besværet med at sætte dem til salg, og Fielding telefonopkald.
Større velgørenhedsorganisationer i dit område, som kan have køretøjer donationer programmer. Bare afhente telefonen til at finde ud af, om disse organisationer accepterer både.
Oftest de velgørende organisationer har afleveringsservice steder for båden donationer, eller de vil sende en driver til pluk op din båd. Nogle endda give traileren.
Bruttoprovenuet at velgørenhed indsamler, når båden er solgt, er størrelsen af ​​din skattefradrag.

Giv en gave Deed med Boat Donationer

Når du donere en båd til velgørenhed, skal du give organisationen en Deed of Gift, som indeholder en beskrivelse af fartøjet.
Hvis du har brug for hjælp at forberede Deed of Gift, spørg velgørenhed. Den velgørende organisation skal give donorerne med en kvittering anerkender velgørende bidrag.
Hold på denne kvittering, fordi du skal bruge den på skat tid. Hvis fartøjet er registreret, og du holder en titel, du også bliver nødt til at overføre ejendomsretten til velgørenhed.