Bil Donation: Bil Donationen skattefradrag Tips

Brug formular 8283, når der fremsendes en låse

Når hævder en bil donation skattefradrag, skal du bruge Form 8283, "noncash velgørende bidrag,", hvis det har en værdi på mere end 500 dollar.
Udfyld afsnit A udfyldes, hvis din samlede fradrag for alle noncash velgørende donationer, herunder din brugte bil, er $ 5.000 eller mindre.
Hvis det er mere end $ 5.000 du sandsynligvis bliver nødt til at fuldføre afsnit B. I nogle tilfælde donorer også kan være nødvendigt at indgive bevis for en certificeret vurdering. For dyr bil donationer, kan det være en god idé at søge hjælp fra en revisor.

Sørg for at få en skat kvittering for din bil donation.

Hvis du donere en bil til en velgørende organisation, der har planer om at holde bilen, og du ønsker at kræve et skattefradrag for din gave, skal du bestemme sin rimelige markedsværdi. Dagsværdien af ​​dit køretøj, kan ikke afgøres af en velgørende organisation, da IRS mener, at for at være en "interessekonflikt". En velgørenhed skat kvittering for bil donationer er dog bevis for, at du har lavet donationen. Hvis køretøjet har en værdi af $ 5.000 eller mere, så en certificeret køretøj taksator skal bestemme bilens værdi.

Gennemgå nye IRS publikation specifikt omhandler spørgsmål om bil donation.

IRS har udsendt nye retningslinjer for donorer, der ønsker at donere deres bil til velgørenhed. Det er Offentliggørelse 4303, "en donor Guide til bil Donation". Det kan findes på IRS hjemmeside på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p4303.pdf. En god bil donation velgørenhed vil give et direkte link fra deres hjemmeside til denne IRS publikation.

Vær specifik omkring muligheder, når der foretager bil donation værdiansættelser.

Dagsværdien af ​​biler er påvirket af en række faktorer. For at hjælpe yderligere at definere dine specifikke bilens værdi, skal du sørge præcist vælge indstillingerne på dit køretøj. Disse kan omfatte en soltag, læder interiør, elruder, automatiske dørlåse, et cetera. Marker alle relevante, og sørg for at være nøjagtig.

Hold regnskab med din bil donation.

Du bliver nødt til at få og holde dokumentation for din bil donation og være i stand til at underbygge den rimelige markedsværdi af bilen. Hvis du påstår et fradrag på $ 250 eller mere for bilen donation, vil du også brug for en skriftlig bekræftelse fra den velgørende organisation, der indeholder en beskrivelse af bilen og en erklæring om, hvorvidt velgørenhed forudsat varer eller tjenester til gengæld for bilen. Hvis det er tilfældet, skal du også en beskrivelse og vurdering af den rimelige markedsværdi af disse varer eller tjenesteydelser.

De nye IRS køretøj donation politikker har til formål at beskytte velgørende organisationer og donorer, der søger at støtte disse organisationer.

I en undersøgelse fra 2003, USA General Accounting Office (GAO) anslås, at omkring 4.300 velgørende organisationer havde køretøj donation programmer. For skatteåret 2000 anslog GAO, at omkring 733.000 skatteydere hævdede fradrag for donerede køretøjer, de værdiansættes til $ 500 eller mere. Men i nogle tilfælde, velgørenhed faktisk modtaget mindre end 10% af værdien hævdede på donorens tilbagevenden eller faktisk tabte penge på nogle køretøjer. Oppustede fradrag er uærlig, og de såre velgørende organisationer. Derfor har IRS skabt materiale at uddanne donorer og velgørende organisationer, hvad der udgør en veldrevet donation program, der fokuserer på at hjælpe donorer til korrekt værdsætter deres donationer, og lære dem at stille de rigtige spørgsmål for at sikre, at de tjenester, hvorigennem de giver faktisk gavne destination velgørenhed. Desuden er velgørende organisationer skal fremlægge dokumentation af gaven og dens værdi til donoren og til skattemyndighederne.

Gennemgå IRS bil donation publikationer.

Før donere, så sørg for, at du har læst og forstået den officielle IRS oplysninger om køretøjets donationer, som kan findes i IRS Offentliggørelse 4302, samt 526 og 561. Bilen donation velgørenhed bør give dig online adgang til disse dokumenter, og kunne forklare dem til dig, hvis du har spørgsmål.

Handel kopier af gældende skatteregler formularer med velgørenhed og holde dem på fil.

Hvis mængden af ​​dit fradrag til din bil donation er mere end $ 500,00 så skal du indsende IRS Form 8283: Ikke-kontante velgørende bidrag (http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/f8283.pdf) med din specificerede selvangivelse. En kopi skal sendes til velgørenhed eller donation program. IRS kræver, at velgørenhed bekræfte din donation og fil IRS Form 8282: Donee Information Return (www.irs.gov/pub/irs-pdf/f8282.pdf). Den velgørende organisation skal sende dig en kopi af denne formular til dit regnskab, når du laver en bil donation.

Plan om at dokumentere dine bil Donation

Bil donation programmer er vokset så hurtigt, at IRS og Kongressen besluttede at bringe mere tilsyn til systemet.
Embedsmænd var bekymret over rapporter om misbrug i velgørenhed.
Blandt de bekymringer: Folk, der søger at afhænde uønskede biler var puste priserne uden for deres værd på skat tid.
I 2005 udsendte IRS nye og detaljerede regler for at bremse problemer.
Nu bil donation IRS regler kræver både donor og velgørende organisation til at holde detaljerede oplysninger om køretøjets donationer.
Hvis donorerne ønsker at få deres bil donation skattefradrag, de har brug for at følge bil donation skatteret.
Her er, hvad IRS forventer:
* Overførsel ejerskab af bilen donation til skattefri velgørenhed.
* Få en kvittering fra den velgørende organisation, når den modtager bilen. Kvitteringen skal indeholde velgørenhed navn og registreringsnummer.
* Dokument beløbet velgørenhed får, når det sælger bilen for provenuet. Den velgørende organisation er forpligtet til at udstede en skriftlig kvittering for donoren efter salget.
* Vær forberedt på at vise, hvordan du har beregnet værdien af ​​bilen, hvis velgørenhed planer om at holde det, eller det er $ 500 eller mindre værd. Den velgørende organisation har brug for at underbygge værdien.

Vælg en IRS-godkendte velgørende organisation.

Der er specifikke Internal Revenue Service regler om at donere biler. IRS har godkendt mange forskellige typer af organisationer, der accepterer velgørende bil donationer og derefter bruge provenuet fra salget af køretøjerne til velgørende formål og give donor med et skattefradrag. Husk: kun vælge IRS-godkendt bil donation velgørende, hvis du ønsker at tage et fradrag, og fratrække kun op til en fair markedspris for bilen.

Få din skattefradrag for en auto donation.

Du kan fratrække dit bidrag kun i det år, du rent faktisk gøre dem i kontanter eller i anden ejendom. Få fradrag og fil Form 8283 med din selvangivelse for det år, du bidrager ejendommen. Af juridiske formål, datoen for donation er den dato, hvor du tilslutter donation papirarbejde, for eksempel den dato, hvor du logger på din titel eller kilometertæller erklæring. Husk også, at du skal itemize selvangivelsen for at kræve et skattefradrag.

IRS kan besvare dine spørgsmål og give nødvendige formularer.

IRS kan besvare dine skattemæssige spørgsmål om skattefradrag på bil donationer og kan give skat former, publikationer og andre læsning materialer for yderligere assistance. IRS materialer er tilgængelige via internettet på www.irs.gov, via telefon bestilling på (800) 829-3676, og IRS walk-in kontorer på mange områder over hele landet. IRS også skal stille velgørenhed ansøgning om afgiftsfritagelse, brev beslutsomhed, og Form 990.

Sådan Beregn Car Donation skattefradrag

IRS tillader kun skatteyderne til at bruge den rimelige markedsværdi for en bil donation skattefradrag, når visse betingelser er opfyldt.
Bilen donation kan ikke være mere værd end $ 500 til at modtage en bil donation skattefradrag. Eller, bilen donation skal anvendes direkte af velgørenhed i sine programmer eller tjenester.
For eksempel, hvis en velgørende organisation bruger en bil donation for sin måltider-on-hjul program kan donor berettiget til at kræve bilens dagsværdi som et skattefradrag.
Men køretøjet skal være i god stand for donoren at tildele en rimelig markedsværdi.
Vær forsigtig. Din brugte bil værdi kan ikke være så høj som den notering i området prissætning guider. Høj kilometertal og bilens tilstand kan sænke værdien.
Check med IRS for at lære mere om at regne din bil donation værdi på skat tid.
To publikationer kan hjælpe: IRS Offentliggørelse 526, "velgørende fradrag," og IRS Offentliggørelse 561 "fastsættelse af værdien af ​​Doneret ejendom."
Retningslinjerne gør det lettere for skatteyderne at følge bil donation skatteret når der gives til velgørende organisationer.

Timing din bil donation er alt!

Timingen af ​​din bil donation er kritisk. Alle velgørende gaver skal foretages i det skatteår, som du er arkivering afkastet. At påstå en doneret auto på din 2005 selvangivelse (pga næste April 15), skal du give det, og alle bilag til en velgørende organisation, som den kommende December 31. Hvis du donere efter den 31. december i år, kan donationen blive fratrukket for NÆSTE skatteår.

Definition af "Fair Market Value"

Hvis du donere en bil til en kvalificeret velgørenhed, der vil holde og bruge bilen, værdien af ​​din velgørende bidrag er normalt den rimelige markedsværdi af bilen på tidspunktet for donationen. Fair markedsværdi er den pris, som ejendommen vil skifte hænder mellem en interesseret køber og en villig sælger, hverken at skulle købe eller sælge, og begge har rimeligt kendskab til alle relevante kendsgerninger.

Rådfør IRS bil donation Publikationer at forstå retningslinjer for bestemmelse og brug dagsværdi.

Når du har et eller flere køretøjer til at donere, vide, hvornår og hvordan man bruger det lovlige rimelige markedsværdi af køretøjet. Beregning din bil donation skattefradrag skal gøres korrekt.

Ifølge IRS publikation 561: "Hvis du bidrage med en bil, båd eller fly til en velgørende organisation, du skal bestemme sin rimelige markedsværdi."

Visse kommercielle virksomheder og brancheorganisationer offentliggøre vejledninger, almindeligvis kaldet "blå bøger", som indeholder komplette priser forhandler salg eller forhandler gennemsnitspriser for de seneste model år. Guiderne kan offentliggøres månedligt eller sæsonmæssigt, og for forskellige regioner i landet. Disse vejledninger giver også estimater til justering for usædvanlig udstyr, usædvanlige kilometertal, og fysiske tilstand. Priserne er ikke "officielle" og disse publikationer anses ikke for en vurdering af en specifik doneret ejendom. Men de giver fingerpeg for at gøre en vurdering og foreslå relative priser for sammenligning med aktuelle salg og tilbud i dit område.

"Eksempel: Du donere din bil til en lokal high school til brug for deres studerende bil reparere din kredit union fortalt dig, at." Blå bog "værdien af ​​bilen er 1600 dollars Men din bil har brug for omfattende reparationer, og efter nogle. kontrol, du opdager, at du kunne sælge den for 750 dollars. Du kan fratrække 750 dollar, den sande rimelige markedsværdi af bilen, som en velgørende bidrag. "

Bemærk, at brug dagsværdi gælder kun, når du donere en bil til en velgørende organisation og velgørenhed bevarer og bruger bilen i stedet for at sælge den.

Værdsættelse en ikke-operationel bil donation kræver forskellige standarder.

Den Kelley Blue Book eller andre offentliggjorte reference for værdiansættelse brugte biler er generelt ugyldig for fastsættelsen af ​​en specificeret bidrag, hvis bilen ikke fungerer. Du ønsker måske at hverve en professionel taksator at bestemme dens værdi, som kan være alene summen af ​​dens dele.

Den Kelly blå bog kan være et godt sted at starte tildele dagsværdi til din bil.

Den Kelley Blue Book til at finde ud bilens værdi, når du overvejer at donere biler. Faktisk bør en god bil donation velgørenhed give et link fra deres hjemmeside lige til KBB lede sig selv. Det er et værdifuldt første skridt i at lære, hvordan man beregner værdien på køretøjer. Start med at logge på http://www.kbb.com. [Klik på: "Brugte biler" i toppen, og vælge år, mærke og nøjagtige model af dit køretøj, og tryk på "GO". Vælg "Private Party Value."] Du skal også udfylde den nøjagtige kilometertal på bilen og det postnummer, hvor du vil blive om, at du bor på din selvangivelse.

Tag tilstand af køretøjet i betragtning, når værdiansættelsen af ​​bilen donation.

Din skat konsulent kan hjælpe dig med at beslutte, hvordan man sætter pris på din bil donation, men du - donor - og ikke modtageren velgørenhed, der er nødvendige af IRS at være den eneste, der er ansvarlig for, hvad IRS kalder "en rimelig markedsværdi" af din bil donation, under fuld hensyntagen dets tilstand på tidspunktet for donationen. De fleste køretøjer donation programmer eller en god bil donation velgørenhed vil hjælpe dig med dette. Når du foretager bil donationer til velgørenhed, er det meget vigtigt punkt at være nøjagtige og fair i at tildele en værdi til dit køretøj; ikke puste den værdi, du hævder som et skattefradrag.

Rimelige markedsværdi af en bil donation er ikke altid den "blå bog" værdi.

Nogle fundraisers har fejlagtigt hævdet, at donorerne kan, i alle tilfælde, fradrage den fulde værdi af deres biler, som findes i en brugt bil guide (såsom "blå bog" værdi). En brugt bil guide kan være et godt udgangspunkt, hvorfra man kan bestemme din bils værdi, men du bør udvise forsigtighed. IRS vil kun tillade fradrag for den rimelige markedsværdi af bilen, hvilket kan være væsentligt mindre end de "blå bog" værdi. Hvis du planlægger at kræve skattefradrag på bil donationer, skal du være præcis i at gøre bil donation værdiansættelser.

Bekræftelse af en Charity s skattefri status

Bil donation skattefradrag kun accepteres for donationer til skattefri velgørende organisationer. Så det påhviler den afgiftspligtige at kontrollere en organisations skattefri status. Bed om at se velgørenhed s IRS brev anerkende den som skattefri. Du kan også ringe til IRS, gratis, på 1-877-829-5500 for at kontrollere en organisations skattefri status. IRS Offentliggørelse 78 lister mange organisationer, der kan modtage fradragsberettigede velgørende bidrag, herunder bil donationer. Få adgang til information online på www.irs.gov/charities, derefter downloade en kopi af offentliggørelsen 78.

Du har brug for en vurdering, hvis bilen donation værdi over $ 5.000.

Hvis din donation er mere værd end 5000 dollar, så vil du brug for en vurdering og en underskrevet 8283 selvangivelsen til dit skattemæssige formål. De fleste velgørende organisationer, der accepterer bil donationer kan arrangere at få din bil vurderet af en uafhængig vurderingsmand og give dig al den nødvendige dokumentation til korrekt krav på din skattefradrag uden omkostninger for dig. Det er vigtigt at få nøjagtige bil donation værdiansættelser. Den velgørende organisation, du vælger, kan hjælpe dig med at lære at værdsætte biler.

Klassiske biler og samlerobjekter biler kan være en udfordring at værdisætte.

Når donere en brugerdefineret eller indsamler bil, loven bil donation skat forbliver den samme for så vidt angår IRS er bekymret: en donor kan fradrage op til den rimelige markedsværdi af køretøjet, når køretøjet opbevares og bruges af velgørenhed. I tilfælde af et samlerobjekt, snarere end en standard bil, kan dagsværdi være noget sværere at afgøre. Ikke desto mindre, er du nødt til at fastslå den rimelige markedsværdi for bilen, i stedet for blot at trække de penge, du har lagt i den. IRS definerer dagsværdi som "... den pris en interesseret køber ville betale og en interesseret sælger vil acceptere for bilen, når ingen af ​​parterne er tvunget til at købe eller sælge, og begge parter har rimeligt kendskab til de relevante faktiske omstændigheder." Det er klart, er markedet for samlerobjekter biler mindre end for almindelige biler. Der er en vis del af befolkningen, der forstår og værdsætter værdien af ​​en bil som din, og kan være villige til at betale dig, hvad du synes sit værd. Men andre ville ikke. Så du har brug for nogle legitim måde at dokumentere, hvordan du kom op med figuren; det kan være fornuftigt at bruge en taksator. Under alle omstændigheder, hvis du tror, ​​at bilen er mere værd end $ 5000, og ønsker at tage dette beløb eller mere som et fradrag, er der behov for en professionel vurdering. Den taksator skal underskrive på din formular 8283, som er den form, du sender med din selvangivelse, når du donere en bil.

File Form 8283, hvis summen af ​​dine ikke-kontante donationer på et år er større end 500 dollar.

Hvis du få fradrag på dit afkast på over $ 500 for alle bidraget ejendom, skal du vedhæfte en formular 8283 (PDF), Ikke-kontante velgørende bidrag, til dit afkast. Hvis du hævder en total fradrag på $ 5.000 eller mindre for alle bidraget ejendom, du behøver kun komplet afdeling A på blanket 8283. Hvis du få fradrag på mere end $ 5.000 for en vare eller en gruppe af ensartede poster, skal du udfylde afsnit B. Form 8283, som kræver kvalificeret vurdering af en professionel taksator.

Ser man på sammenlignelige i den lokale avis er en anden god måde at kontrollere værdien af ​​din bil donation.

En anden god måde at finde ud af værdien af ​​din bil donation er at se i lokale avisannoncer for "sammenlignelige" - modeller med lignende slitage.

De fleste velgørende organisationer skal have statslige Filspåner som du kan få adgang til forskning velgørenhed.

Mange stater kræver velgørende organisationer, der beder bidrag til at registrere og arkivere visse dokumenter med en tilstand velgørenhed regulator, såsom statens justitsminister eller udenrigsminister. De fleste velgørende organisationer skal indgive i deres tilstand af stiftelse og i andre stater, hvor de har aktiviteter. Mange af de statslige velgørenhed embedsmænd give nyttige oplysninger om velgørenhed og fundraisers på websteder og i brochurer og publikationer.

En bil donation velgørenhed s selvangivelser er tilgængelige for offentligheden til gennemsyn.

En velgørende organisation skal give for offentligheden sin ansøgning om afgiftsfritagelse, brev sin vilje, og sit seneste årlige oplysninger afkast (Forms 990). En velgørende organisation skal også give kopier af disse dokumenter på anmodning (medmindre det gør dokumenterne bredt tilgængelige). En velgørenhed måske ikke debitere dig for inspektion af dokumenter, men det kan opkræve et rimeligt gebyr for at kopiere og sende dokumenterne.

Itemize din bil Donation Fradrag

Være rede til at specificere din bil donation skattefradrag, når der fremsendes din skat. De fleste amerikanere ikke itemize på deres skat, så det er ikke en rutinemæssig praksis for dem. Men for at få en bil donation skattefradrag, skal du tage det ekstra skridt.
Hvis du er usikker på, hvordan at specificere, er det en god idé at søge hjælp fra en revisor. Bil donation IRS regler kræver, at donorerne udfylde formular 1040, Schedule A.
Der kan være andre former og dokumentation, der kræves, afhængigt af værdien af ​​bilen donation. IRS ønsker også donorer til at føre journaler over, hvordan de beregnede bilen donation skattefradrag.
IRS, for eksempel, kræver, at biler værdiansættes til $ 500 eller mindre fradrages ved ikke mere end "rimelig markedsværdi." Den værdi, du tildeler bilen kan ikke være mere end salgspriserne er anført i en brugt bil prissætning guide, såsom Kelley Blue Book.
Donorerne skal også overveje bilens tilstand og kilometertal ved fastsættelsen af ​​værdien for en bil donation. Når bilen donation har en værdi på mere end $ 500, størrelsen af ​​bilen donation skattefradrag afhænger af, hvordan velgørenhed bruger gaven. Hvis du vil have mere detaljerede oplysninger, IRS tilbyder gratis materialer. Gå til www.irs.gov eller telefon, gratis, 1-800-829-3676.

Kend skattereglerne for Bil Donationer

Bil donation programmer er populære køretøjer til velgørende organisationer til at rejse midler. Bil donationer appellerer til skatteydere, der ønsker at slippe af brugte biler og tage de skattemæssige fradrag. IRS regler giver specifikke retningslinjer for skatteyderne, der søger en bil donation skattefradrag.
Der er flere skridt at tage for at imødekomme bil donation skatteret.
* Start med at kontrollere, at modtageren organisation er skattefri.
* Hvis bilen er værd $ 500 eller mindre, kan du fradrage sin dagsværdi på skat tid.
* Hvis bilen er mere end 500 dollar værd, dit fradrag er det beløb velgørenhed får videresælge bilen. Der er særlige undtagelser fra denne regel.
* Endelig forskning og vide statslige love vedrørende titel overførsler for bil donationer.

Særlige regler om skattefradrag for bil donationer trådte i kraft 1 jan 2005.

Kvalificerede organisationer, der modtager køretøjets donationer efter 31. december 2004 skal give donor en skriftlig bekræftelse af donation, hvis den påståede værdi af de donerede køretøj er mere end 500 dollar. Kvitteringen skal indeholde donorens navn og skatteyder identifikationsnummer (TIN), køretøjets identifikationsnummer (VIN), en attest organisationen solgte bilen i et "arms længde" transaktion mellem uafhængige parter, bruttoprovenuet fra salget, en erklæring om, at donorens velgørende bidrag fradrag ikke kan være mere end bruttoprovenuet fra salget, og datoen for bidraget. Denne kvittering skal gives senest 30 dage efter salget af bilen. Organisationen skal desuden give disse oplysninger til skattemyndighederne.

Der er nogle forskelle til bekræftelsen, hvis den velgørende organisation forbedres eller på anden måde anvendes eller ændret køretøjet før sælge det.

Hvis der var en betydelig mellemliggende brug af eller konkret forbedring til bilen, som organisationen, er bekræftelsen ikke omfatte den attest organisationen solgte bilen i en "armslængde" transaktion mellem uafhængige parter, bruttoprovenuet fra salget, eller en erklæring om, at donorens velgørende bidrag fradrag ikke kan være mere end bruttoprovenuet fra salget. I stedet skal den indeholde en certificering af den tilsigtede anvendelse af eller konkret forbedring til bilen og den forventede varighed af denne brug, samt en certificering, at køretøjet ikke vil blive overført til gengæld for penge, andre formuegoder eller tjenesteydelser før afslutning af denne anvendelse eller forbedring. Denne kvittering skal gives senest 30 dage efter det bidrag. Organisationen skal desuden give disse oplysninger til skattemyndighederne.

Itemize din skattefradrag for at få skattefordelen fra dit køretøj donation.

Du kan fratrække bidrag til velgørenhed, hvis du itemize fradrag på dit skema A i Form 1040. Du skal tage hensyn til visse begrænsninger på velgørende bidrag fradrag. For eksempel kan din fradrag ikke overstige 50% af din justerede bruttoindkomst. Andre begrænsninger kan være gældende. Offentliggørelse 526, velgørende bidrag, indeholder detaljerede oplysninger om hævder fradrag samt fradrag grænser. Det beskriver også de typer af organisationer, som er kvalificeret til at modtage fradragsberettigede indbetalinger. Offentliggørelse 526 er tilgængelig online på www.irs.gov eller ved at ringe (800) 829-3676 (gratis).

Læs IRS publikation 526: velgørende bidrag til mere information om fair markedsværdi og fradrag.

Oplysninger om, bestemmelse af "en rimelig markedsværdi" af et køretøj kan du læse "Offentliggørelse 526 velgørende bidrag" i http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p526.pdf. Du bør læse hele publikationen. Sørg for at læse afsnittet "bidrag Property" og et afsnit kaldet "Bestemmelse Fair Market Value". En anden sektion kaldet "biler, både, og fly" vil hjælpe dig i situationer med donere disse typer af ejendomme. En anden nyttig IRS dokument er Offentliggørelse 561, med titlen, "Offentliggørelse 561 fastsættelse af værdien af ​​Doneret ejendom," findes på: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p561.pdf.

Tag et billede af din bil donation.

Hold så mange poster, som du kan, for at støtte din fradragsberettigede køretøj donation. Når du har bestemt køretøjets dagsværdi, skal du sørge for du kan bakke det op. Tag et billede af din bil, så du kan vise IRS dets tilstand på tidspunktet for donationen. For at være grundig, omfatter udvendige skud, interiør skud, og et fotografi af kilometerstand. For endnu mere validering af donation, bruge kameraet tid og dato stempel funktion.

Sørg for, at organisation, som du ønsker at donere, er IRS-kvalificeret, normalt en 501 (c) (3).

Hvis du er berettiget til at fradrage velgørende bidrag for føderale indkomstskat, og du ønsker at få fradrag for at donere din bil til velgørenhed, så skal du sørge for, at velgørenhed er en kvalificeret organisation. Ellers vil din donation ikke være fradragsberettigede. De mest almindelige typer af kvalificerede organisationer er sektion 501 (c) (3) organisationer som velgørende, uddannelsesmæssige eller religiøse organisationer.

Specielle regler for fradrag Over $ 500

Bil donation skatteret ændret i 2005 for skatteydere, der hævder et fradrag på mere end 500 dollar. Hvis køretøjet sælges af velgørenhed, kan fradraget hævdet af donor ikke overstige bruttoprovenuet fra salget. Skatteyderne også nødt til at levere Form 1098-C til skattemyndighederne, eller en skriftlig bekræftelse fra den velgørende organisation, der hedder bruttoprovenuet fra salget. Erklæringen skal vedlægges den skattepligtiges tilbagevenden. Den skal indeholde køretøjets identifikationsnummer, kendt som VIN. Den velgørende organisation skal også anføre i erkendelsen af, at overdragelsen var mellem uafhængige parter.

Fair markedsværdi er ikke længere de facto standard for værdiansættelsen et køretøj donation. Vide hvornår du skal bruge det, og når at få mere information fra velgørenhed.

Under nye bil donation IRS regler, kan du kun fratrække op til værdien, for hvilken en velgørende organisation sælger de donerede køretøj, medmindre velgørenhed holder og anvender køretøjet, eller gør materielle forbedringer af køretøjet, før sælge det. Find ud af, om velgørenhed vil fastholde og brug af køretøjet, eller forbedringer til bilen, før man igen at sælge den. Hvis det er tilfældet, skal du bruge en rimelig markedsværdi. Hvis ikke, så velgørenhed vil give dig og bogføringen af ​​den pris, som den solgte bilen, og kan du fratrække beløbet fra din årlige føderale skatter.

Følg bil donation regler for at undgå IRS problemer

Vær omhyggelig med at følge bil donation IRS regler, når der påberåber sig en bil donation skattefradrag. De ændrede i 2005 at ende misbrug i den populære praksis med at give brugte og uønskede biler til velgørende organisationer.
Hvis du er forvirret eller usikker på bilen donation IRS regler, er det bedst at kontakte en revisor eller IRS til orientering. IRS kører et program for overholdelse af noncash donationer, såsom bil donationer til velgørende organisationer. Programmet sammenligner det beløb, en velgørende organisation får for at sælge et doneret bil med det beløb skatteyderen hævdet. Hvis IRS har spørgsmål, vil det starte en gennemgang af bilen donation.
Flere IRS guider skitsere de bil donation skatteregler. De er:
* Offentliggørelse 526, "velgørende bidrag";
* Offentliggørelse 557, "skattefri status for din organisation";
* Offentliggørelse 561 "fastsættelse af værdien af ​​Doneret Property";
* Offentliggørelse 1771 "velgørende bidrag - dokumentation og oplysningsforpligtelser";
Offentliggørelse 4302, "En Charity Guide til Vehicle donationer."

Bil Donationer Fælles for velgørenhed

Bil donation skattefradrag sænket amerikanske forbrugeres skattepligt med en kæmpestor 654 millioner dollars, ifølge IRS tal for 2000. køretøjer donationer og mere almindelige, med opfordringer til doneret biler rutine fra større velgørende organisationer.
Selv om det er nemt at finde en velgørenhedsorganisation, der vil tage din gave, er det vigtigt at forstå ny bil donation skatteret og hvordan bilen donation processen fungerer. Ellers kan du ikke modtage din bil donation skattefradrag.
Ved at gøre omhyggelige beslutninger, kan skatteydere yde støtte til favorit årsager, bortskaffe uønskede køretøjer og få skattelettelser. Men de skal følge bil donation IRS regler, der skal holde skatteydere fra oppustning af værdien af ​​donerede køretøjer.
Vær forberedt på at besvare velgørenhed spørgsmål om køretøjet. Den velgørende organisation vil bede om bilens tilstand, kilometertal og alder. Hvis velgørenhed indsamler bilen, er det sandsynligt at sælge den for provenuet. Beløbet den modtager vil være din bil donation skattefradrag.
Borte er de dage, hvor hver donor kunne bruge den rimelige markedsværdi som hans eller hendes bil donation skattefradrag.