Bil Donation: Bil Donation Tips

Personlige faktorer kan påvirke din beslutning om at donere din bil, i stedet for at sælge det eller holde det.

Nogle mennesker selv donere fordi bilen var stjålet og returneret, men det er bare ikke det samme mere, eller måske de har for mange biler og ønsker at bruge denne ene til gavn for de trængende. Der er så mange forskellige grunde, som der er folk til at gøre en bil donation. Alle af dem er gode, og give fordele for mennesker i nød.

Kontakt din statens DMV at få et handicap skilt til din bil.

Sted at få handicap-kort til din bil er på din tilstand DMV (Department of Motor Vehicles) eller RMV (Registry of Motor Vehicles). Du kan begynde ansøgningsprocessen der. Hver stat vil sandsynligvis have en lidt anden procedure, og det kan tage forskellige mængder af tid i forskellige stater. Kontakt din lokale afdeling af din statens DMV at finde ud af detaljerne. For at finde kontaktoplysningerne, gå til http://www.donate-car-for-charity.com/state_info.html, klikke på din tilstand, og se efter et link til staten DMV nær bunden af ​​teksten.

Køretøj donation programmer acceptere de fleste former for køretøjer og vil samle dem op.

Køretøj donation programmer acceptere donationer af de fleste biler, lastbiler, varevogne, trailere, både, autocampere og endda fly! Når du donere en bil til velgørenhed, kan du normalt regne med velgørenhed optagning bilen donation inden for 2-4 dage. Men sørg for at spørge velgørenhed, når du taler med dem på telefonen, hvor lang tid det vil tage. Pick-up tider varierer meget afhængigt af byen, hvor langt fra den nærmeste facilitet din bil er, etc. Og, vil du modtage en skat kvittering for bil donationer du foretager til godkendte velgørende organisationer.

Bil donationer til en støtteberettiget organisation er fradragsberettigede op til den rimelige markedsværdi af bilen på tidspunktet for donationen.

Donere biler til velgørenhed er en fantastisk måde at hjælpe andre, mens også spare på din skat. Din bil donation er fradragsberettiget, op til den fulde dagsværdi af køretøjet (hvis velgørenhed holder køretøjet) eller op til den værdi, for hvilken velgørenhed sælger køretøjet, såfremt den er fremsat til en legitim 501 (c) ( 3) velgørende organisation. Sørg for at kontrollere, at den organisation, som du donere din bil har aktuel fradragsberettiget status fra IRS. Når du indsende din selvangivelse for det år, hvor du donere din bil, itemize bil donationer sammen med andre fradrag. Du kan fratrække bil donationer op til den fulde, fair markedsværdi af køretøjet.

Donere til en international velgørende organisation vil bidrage til at løse nogle af de største behov.

En bil donation til en international velgørenhedsorganisation hjælper imødekomme det største behov. Amerikanerne er de mest generøse mennesker på jorden. Ikke desto mindre er kun 2% af amerikanske filantropiske give gør sin vej i udlandet. En bil donation til en velgørende organisation, der opererer internationalt kan hjælpe direkte ressourcer udlandet.

Uanset dine grunde er det din bil donation er fradragsberettiget, og vil gøre en forskel for en person i nød.

Uanset dine filantropiske eller personlige grunde, er din bil donation fuldt fradragsberettigede, og vil gøre en fantastisk forskel for en person i nød! Ordninger vil blive gjort for at afhente din bil donation uden omkostninger for dig, næsten overalt i USA, og du vil blive leveret med det nødvendige papirarbejde for at gøre krav på din skattefradrag for din bil donation.

Bilen donation velgørenhed skal betale samtlige trækkende omkostninger.

En bil donor bør aldrig betale nogen bugsering eller andre omkostninger, der er forbundet med hans eller hendes donation. Bilen donation velgørenhed og / eller deres agenter skal altid dække sådanne omkostninger ud af provenuet af salget. Jeg vil foreslå, at du kontakter velgørenhed, du doneret din bil og hverve sin hjælp til at håndtere detaljerne forbundet med biltransport.

Få så mange oplysninger om bilen donation, som du kan, før de beslutter, om de vil donere, og som velgørenhed.

Annoncer fra køretøjer donation programmer dukker med større hyppighed på Internet, TV, radio, og på tryk. Bil donation tips bugne, fortæller skatteyderne hvordan man laver bil donationer til velgørenhed, hvordan du vælger bil donation organisationer, og mere. Som donorer bliver mere bevidste om denne mulighed, er kontroverser også stigende. Som i alle ting, er det vigtigt for en forbruger (eller i dette tilfælde, en donor) for at blive uddannet og informeret, så han eller hun kan gøre et klogt valg om, hvorvidt eller ej, og som velgørenhed, til at donere en bil.

Trin 2: Bestem værdien af ​​din bil donation.

Den velgørende organisation, som du donere din bil kan ikke være part bestemme værdien af ​​din gave, da IRS, at en interessekonflikt. Det er donorens ansvar at bestemme den rimelige markedsværdi af biler doneret inden du gør donation. Se afsnittet om værdsættelse din bil donation for at få flere oplysninger om, hvordan at bestemme dens værdi, når du har et køretøj til at donere.

Donere en bil er en smart og filantropisk flytte, uanset din motivation.

Folk vælger at donere en bil af mange årsager. Uanset om du ønsker at donere en bil som en måde at nå ud og forbedre livet for de mindre heldige, eller på grund af den personlige bekvemmelighed eller skattebesparelse til dig selv, din bil donation er et smart træk. Der er mange fordele ved at donere en bil. Det er en enkel, problemfri måde at gøre verden til et bedre sted og gemme din egen tid og penge. Donér din bil i dag, og "gøre godt ved at gøre godt"!

Trin 3: Udfyld en online donation form eller ringe til velgørenhed med din bil donation.

Når donere biler til velgørenhed, udfylde en online donation form eller ringe til bil donation velgørenhed. Når velgørenhed har modtaget din formular og revideret dine oplysninger, vil du blive kontaktet for at arrangere en tid til at få velgørenhed afhente din bil og give dig din skat kvittering for bil donationer. Donere biler til velgørenhed er en nem proces.

Hvis det er muligt, skal du vælge et køretøj donation program med landsdækkende service.

Når du beslutter dig for at donere en bil, skal du vælge en velgørende organisation, der giver landsdækkende service og kan afhente bil donationer i alle 50 stater. Du får bedre, hurtigere og mere professionel service. De større bil donation velgørende organisationer er også mere effektive og erfarne, og du kan være sikker på, at din donation vil være godt brugt. Sørg også for, at de klart forklare dig de skridt til at donere biler, herunder hvordan du henter den rimelige markedsværdi af biler. En god bil donation velgørenhed bør give alle disse oplysninger på deres hjemmeside, sammen med andre værdifulde bil donation tips.

Itemize på liste A til et skattefradrag for din bil donation.

Donere biler er en effektiv måde at give til velgørenhed. Dog kan mange skatteydere ikke tage fradrag for bil donationer, fordi de ikke itemize fradrag på deres personlige selvangivelse. Naturligvis mange andre donorer er ikke interesseret i skattefradraget og vil blot deres gamle bil flyttede ud og bruges til et godt formål. Men hvis du er interesseret i skattefradrag, når du donere en bil, bør du forstå, at for at opnå det, skal du itemize din fradrag og ikke bare gå med den standard fradrag. Beslutningen om at specificere om skema A Form 1040 er bestemt af, om deres samlede specificerede fradrag er større end standard fradrag.

Det er altid bedst at forhandle direkte med en velgørende organisation.

Den hurtige vækst i bil donation programmer er sket uden donorer altid forstå, hvad de skal gøre for at drage fuld fordel af fradraget. Denne forvirring er blevet forstærket af påstande om nogle af de private fundraisers, der opererer bil donation programmer på vegne af kvalificerede velgørende organisationer. Det er altid bedst at forhandle direkte med velgørenhed selv, i stedet for en tredjepart, privat midt-mand. Den velgørende organisation vil modtage flere penge, og du kan have øget tillid til, at bil donation vil blive korrekt anvendt.

Sørg for, at bil donation velgørenhed er på "op og op"!

Efter at have fastslået, at den velgørende organisation rent faktisk vil tjene dine egne skattemæssige formål, du vil være sikker på, at det er på op og op. Bed om kopier af årsberetningen og IRS Form 990, og kontakt din lokale Better Business Bureau for at undersøge det yderligere.

Trin 4: Oprettelse af titlen, preparer bilen og sørge for afhentning.

Når velgørenhed har gennemgået dine oplysninger, vil de sørge for at afhente din doneret køretøj. Sørg for at have titlen i hånden, eller de kan ikke acceptere donationen. Før de ankommer, skal du fjerne alle personlige ejendele fra køretøjet. Da de fleste pick-ups er færdig gennem en lokal trækkende selskab, så sørg for, at du passerer eventuelle særlige instrukser videre til velgørenhed i forvejen.

Ikke-kontante donationer kan hjælpe med at lette fattigdommen i USA og internationalt.

Donere en bil vil hjælpe rette, hvad nogle betragter som officielle fiaskoer fra regeringer. Mellem 1992 og 1997, officiel bistand fra førende industrialiserede lande faldt 30 procent, mens deres BNI (bruttonationalindkomst) sprang næsten 30 procent. Indkomst ulighed og ulighed mellem folk og nationer eksisterer i dag som aldrig før, og trods globaliseringen, 3 milliarder mennesker lever af 2 dollars (US) om dagen. Individuel give kan hjælpe tragt ressourcer til de trængende.

Forskning velgørenhed, som du donere en bil.

Hvis du har værdifulde køretøjer til at donere, er det vigtigt at gå ud over den bil donation overblik og få detaljerede oplysninger om de velgørende organisationer, som er overveje at donere.

Den Guidestar database (www.guidestar.org) er en meget god ressource for information om velgørende organisationer. Du kan finde en masse detaljerede oplysninger om en velgørende organisation, herunder dens årlige selvangivelser, på dette site. Du kan også se, hvilken type programmer den kører, hvordan den bruger sine penge, etc.

Ikke-kontante donationer er stor effekt velgørende gaver.

En bil donation til en international velgørenhedsorganisation er en høj gave effekt. International giver er intelligent, effektiv og omkostningseffektiv. Små gaver lige på græsrodsniveau, har en stor, varig effekt. Et køretøj donation til en amerikansk-baseret international velgørenhedsorganisation drift i udlandet er en smart, omkostningseffektiv måde at få mest bang for din velgørende sorteper! Du kan også benytte dig af de mange skattemæssige fordele ved at donere biler til en bil donation velgørenhed.

Kig ind krav til overførsel titlen.

Generelt statslige embedsmænd bede donor til at overføre bilen titel til velgørenhed navn og lave en kopi af overdragelse, når det er muligt. I nogle stater, men der er undtagelser fra denne titler proces, og en agent kan holde et åbent titel eller indsætte en forhandlers navn. Donoren skal fjerne nummerplader, medmindre andet kræves statens lovgivning. Dette vil hjælpe med at undgå eventuelle problemer ansvar efter bilen er overført.

Bil donation tilbyder både praktiske og filosofiske fordele for donor og de endelige modtagere.

Appellen af ​​en bil donation er let at forstå. Hvis du bortskaffer en gammel bil, kan du både hjælpe en værdig sag og drage fordel af skattemæssige regler, der skal belønne generøsitet amerikanerne. IRS-godkendt bil donation velgørende organisationer gør en fantastisk måde at give og modtage til gengæld. Skatteydere, der itemize fradrag på deres selvangivelse kan fradrage, inden for visse grænser, den rimelige markedsværdi af deres bidrag til kvalificerede velgørende organisationer.

Trin 5: Få din skattefordel.

Du får en officiel kvittering, der viser oplysninger om den bil, du doneret. Den bør omfatte den dato, du doneret bilen, dit navn, adresse, samt navn og kontaktoplysninger på den velgørenhed. Opbevar denne kvittering på filen, så længe du holder din selvangivelse for det pågældende år. Sørg du bede velgørenhed hvordan at værdsætte biler og / eller hvor på internettet kan du vurdere bilen donation værdi.

Spørg, hvordan din bil donation vil blive brugt.

Det er en af ​​de bil donation basics, og mange mennesker ønsker at sikre, at deres bil donation bliver opfordret eller accepteret af repræsentanter for velgørenhed selv, snarere end ved en privat fundraiser handler på velgørenhed vegne. Det er vigtigt at vide, hvad der vil ske med køretøjet, når du give det videre til en af ​​de bil donation centre: vil det blive fastsat op og givet til en trængende familie, eller vil det blive videresolgt og provenuet anvendes til at hjælpe en årsag? Hvis det videresælges, hvor stor en del af overskuddet går til velgørenhed? En donor kan sikre donation fremmer den tilsigtede velgørende formål ved at opnå acceptable svar på disse spørgsmål. Donere biler til velgørenhed er en givende måde at give, og god bil donation velgørende organisationer vil have svar på disse spørgsmål.

Nogle bil donation velgørende organisationer opererer internationalt, hvilket giver donorer til at hjælpe ud over Amerikas grænser.

Mange mennesker vælger velgørende organisationer, der opererer internationalt, såsom Family Care Foundation. En bil Donation til støtte for Family Care instituttets internationale humanitære programmer er en investering i fremtiden for verdens mest værdifulde ressource, vores børn. Deres internationale fokus sikrer, at din gave vil gå, hvor det er mest nødvendigt.

Donere en bil kan spare dig penge i form af cash flow, og med hensyn til skat.

Andre grunde til at donere din bil kan være, at måske din bil brød og reparation regningen er mere end du ønsker at bruge, og du er på udkig efter en måde at bortskaffe det på ingen problemer eller omkostninger. Eller, kan du være på udkig for at reducere mængden af ​​penge du betaler i skat. Det kunne være, at bilen ikke kører, og du betaler registrerings- eller parkeringsafgifter eller bilen bliver billet på gaden, og du ønsker at afhænde køretøjet. Selv ikke-operationelle biler har dele værdi og kan bruges eller videresælges i bil donation velgørende organisationer.

En bil donation kan spare dig tid og kræfter involveret i at sælge en bil.

Ud over dit ønske om at gøre verden til et bedre sted, er der mange praktiske, personlige grunde til, at donere biler giver mening. Du kan overveje at købe en ny bil, eller for nylig har købt en, og blev tilbudt en lav gensalgsværdi på din gamle bil. Eller måske har du ikke har tid eller lyst til at finde en køber. For en af ​​disse grunde, en bil donation er en fantastisk måde at give!