Bil Donation: Bil Donation Services Tips

Bil donation tjenesteydelser under Strammere forordninger

Bil donation tjenester er blevet sådan en industri - med fundraisers, mellemmænd og auktionshuse - at Kongressen vedtaget strammere lovgivning i 2005 for at regulere dem. Målet var at afslutte misbrug i bil donation tjenester, hvor donorer blev oppustning af værdien af ​​deres bil for at få højere skattefradrag.
Der var også rapporter om enkeltpersoner og grupper, herunder brugte bilforhandlere, forsøger at passere sig ud som velgørende organisationer for at få bil donationer. De strengere love afslutte en masse af de problemer og returnere fokus til at give. Donorer med køretøjer til en værdi af mere end $ 500 nu må begrænse deres skattefradrag til, hvor meget velgørenhed får ved videresalg af køretøjet. Mange velgørende organisationer gå gennem auktionshuse og leje fundraisers at håndtere køretøjer donationer. Nogle velgørende organisationer får et fast gebyr for hver doneret køretøj, uanset dens værdi, mens andre opdele provenuet med for-profit virksomheder, der håndterer salget.
Det giver mening at tjekke med forskellige bil donation tjenester til at finde ud af, hvad del af provenuet fra bil donationer faktisk gå til velgørende programmer.

Kig efter professionalisme og erfaring i velgørenhed og køretøj donation tjenester, som du overvejer at give.

Bil donation tjenester og de velgørende organisationer, de nyder, bør gøre donere så let som muligt for dig som donor. En organisation, der har specialiseret sig i international give vil hjælpe med at gøre at lede din donation til fortjenstfulde årsager udlandet lettere og mere effektivt. Kig efter organisationer, der har en professionel tilskud øje personale med erfaring i udlandet arbejde, og spørge om organisationens rettidig omhu og ansvarlighed procedurer. Organisationen skal håndtere alle juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål og sikre, at midlerne leveret hurtigt og sikkert, og at disse midler anvendes til deres formål. The Family Care Foundation er en sådan organisation, med adgang til etablerede og velrenommerede organisationer over hele verden. FCF har også lav administrationsbygninger overhead, hvilket betyder mere af indtægterne fra din donation gøre det til de mennesker og organisationer, der har behov.

Velgørende Giv Kvitteringer for bil Donationer

Nye skattelove, der trådte i kraft i 2005, har ført til mere papirarbejde for folk, der ønsker at gøre en bil donation og hævder en skattemæssig afskrivning.
Med love de strammere skatteregler, velgørende organisationer leverer IRS formularer som led i deres bil donation tjenester. Hvis donorerne få fradrag på mere end $ 500 for de donerede køretøj, skal de indsende IRS Form 1098-C.
Men lad ikke det redtape afskrække dig. Velrenommerede velgørende giver skemaerne, eller en skriftlig bekræftelse afsløre, hvor meget det donerede auto solgt for på auktion.
Mængden af ​​bruttoprovenuet er mængden af ​​skattefradraget. Forvent at få form fra velgørenhed inden for en måned efter salget. Hvis formularen ankommer efter en selvangivelse er indgivet, donoren har brug for at indgive en ændring af afkastet. Tal med en revisor for at få flere oplysninger.
Hvis doneret køretøj er værd $ 500 eller mindre, er den skattepligtige ikke behøver at indgive Form 1098-C. Men donoren stadig har brug for en kvittering fra den velgørende angivelse af køretøjets værdi donation.

Bil og køretøj donation tjenester kan spare dig tid og forvirring.

Bil donation tjenester vil lede dig gennem køretøjets donation processen. De har direkte adgang til støtteberettigede velgørende, og de har dyb erfaring i procedurerne for at følge og dokumentation til at give for at sikre, at du modtager et skattefradrag, og at velgørenhed modtager den største gavn af din donation.

Bil Donationen Services Benefit donorer i en række forskellige måder

Hvad søger du i bil donation tjenester?
Hvis det er simpelthen hastighed, bekvemmelighed og et program, der vil tage en ubrugelig bil, kan du kontakte en national clearinghouse, der repræsenterer en masse velgørende organisationer.
Disse virksomheder er specialiserede i at indsamle næsten ethvert køretøj, uanset tilstanden. Selskaberne vil trække væk og sælge junk biler til deres dele.
Hvis du søger en velgørende organisation, end der kan gøre fuld brug af dit køretøj donation, skal du måske gøre lidt mere arbejde.
Spørg din lokale United Way eller Attorney General kontor for at finde en liste over registrerede velgørende organisationer i dit samfund.
Ring dem, der interesserer dig, og stille en masse spørgsmål. Sørg for, at velgørenhed skal bruge donationen til de tjenester, du ønsker at støtte.
Du ønsker måske at undgå velgørende organisationer, der har høje faste omkostninger til deres køretøj donation programmer. De høje omkostninger betyder færre penge til velgørenhed programmer og tjenester.

Donere din bil gennem en bil donation tjeneste minimere din risiko og du sparer penge.

Salg af en bil kan tage en masse tid, og at gøre det privat, kan udsætte dig for sikkerhedsrisici, juridisk ansvar, spildtid og de ekstra udgifter til skatter og forsikring på en bil, du ikke bruger. Hvis du vælger donation og anvende et køretøj donation tjeneste, kan du normalt gennemføre transaktionen inden for et par dage - at komme af med din uønskede bil hurtigt og nemt samtidig hjælpe ud værdige formål.

Sørg donere din bil, ikke at sælge den, er bedst

Bil donation tjenester tiltalende, fordi de gavner gode årsager, men også fordi de giver en skattemæssig afskrivning for amerikanerne. Men forstå, at den skattemæssige afskrivning ikke kan være den værdi donorer kan få at sælge deres køretøjer gennem rubrikannoncer. Hvorfor? Fordi nye love føderale skattemæssige begrænser de fradrag, at skatteyderne kan gøre krav på deres køretøj donationer.
Kig efter bil donation tjenester, der planlægger at holde og istandsætte doneret biler til brug i deres velgørenhedsarbejde. IRS tillader donorer at tage rimelige markedsværdi for deres fradrag, når velgørende organisationer bruger bilen donation i deres programmer.
Chancerne er dog, at velgørenhed vil sælge din bil eller dets dele på auktion, til en lavere pris, end du kan få på markedet.
Sig, at du mener, at din doneret bil er værd $ 1200, men det sælger på auktion for $ 725. Det lavere beløb er, hvad du kan gøre krav på som din skattefradrag. Før du kontakter bil donation tjenester, skal du sørge for at donere din bil er det rigtige valg for dig.

Donere køretøjer, stedet for at sælge dem på det private marked, kan være miljøvenlig.

Mange biler, der er doneret ikke bare kørt rundt af velgørende organisation, der modtager dem. Snarere er mange ældre køretøjer doneret gennem bil donation tjenester skilles ad og delene sælges eller genbruges. Dette hjælper cyklus ældre, mindre miljøvenlige køretøjer ud af systemet, dette bidrager til at reducere emissionerne og åbne markedet for mere brændstoføkonomiske biler.

Internettet er et løft for bil donation Services

Internettet er et kæmpe løft for bil donation tjenester. På et øjeblik kan køretøjer donorer adgang til hundredvis af velgørende organisationer, der tilbyder bil donation tjenester. Hvilke oplysninger kan du finde på internettet?
- Find velgørenhed hjemmeside, og læse om dens bil donation tjenester.
- Vælg en bil donation program, der håndterer dit community og nabolag.
- Undersøg, om velgørenhed er i god stående med forbrugeren opdeling af din tilstand Attorney General kontor.
- Udfyld ansøgningsskemaer at donere din uønskede bil til bestemte velgørende organisationer.
- Kig op antallet og placeringen af ​​den nærmeste filial af Institut for Motorkøretøjer. DMV vil erstatte tabte titler.
- Adgang til og læse en velgørende organisation årsrapport.
- Kontroller vurdering en velgørenhedsorganisation får fra diverse web-baserede watchdog grupper.
- Gå til IRS websted for at lære mere om de nye regler for at hævde skattefradrag for dit køretøj donationer.
- Læs nyhedsartikler og blogs på køretøjer donationer.

Velgørende Konkurrere om Car donorer

Der er hundredvis, ja tusindvis, af bil donation tjenester konkurrerer om din velgørende donationer. Drage fuld fordel af konkurrencen om at sikre, at dine behov er opfyldt, når der gives. Den uønskede køretøj sidder i din indkørsel kan være den mest valueable velgørende gave, du gør i et år.
Den nonprofit gruppe Network for Good opfordrer donorerne til at blive informeret, og stille spørgsmål. Dette gælder især for bil donationer, hvor du måske ikke er sikker på, hvordan din donation vil gavne årsagen eller tjeneste, du ønsker at støtte. Medmindre du spørger. Skjulte omkostninger til behandling af biler til tider forlader lidt for velgørenhed mission.
Her er nogle give rådgivning fra Netværk for Good:
- Brug internettet som værktøj for forskningen at finde velgørenhed og medføre, at du ønsker at støtte. Netværk for Good, for eksempel, tilbyder en gratis database med mere end en million velgørende organisationer. Kig op velgørende organisationer i din zipcode.
- Spørg velgørenhed, hvordan den agter at anvende provenuet fra at sælge din bil donation. Bed om at se sin seneste årsrapport, som vil vise deres finansielle situation.
- Beskyt dit privatliv. Spørg hvis velgørenhed aktier, eller sælger, dine personlige oplysninger med andre organisationer. Du ønsker måske at fortælle velgørenhed ikke at dele oplysninger om dig. De fleste velgørende organisationer har en politik, der tillader afslag.
- Hold dine kvitteringer. Forventer at få en kvittering, når du laver din bil donation, og en anden kvittering, når bilen donation er solgt. Du skal bruge disse til skattemæssige formål.

Familien Care Foundation tilbyder en række humanitære tjenester.

Familien Care Foundation tilbyder en række humanitære tjenester, samt uddannelse og støtte til lokale organisationer og lokale initiativer. Den FCF fungerer som en inkubator for effektive filantropiske ideer og iværksætterånd ledelse, giver kapacitetsopbygning uddannelse og teknisk bistand, og tilbyder medicinsk, katastrofe-relief og lægelige ydelser i udviklingslandene lokalsamfund.

Besøg Donere en bil til velgørenhed for mere information om at donere din bil.

Donér Bil til Velgørenhed er en del af Family Care Foundation (FCF), registreret en IRS 501 (c) 3 non-profit organisation, der tilbyder hjælp til forældreløse og hjemløse børn, de fysisk handicappede, og mange andre i nød. Provenuet af køretøjer gaver til donere en bil til velgørenhed vil bidrage til at give hiv / aids pleje, medicinsk nødhjælp, computerkendskab, oplysningsprogrammer narkotika programmer, nødhjælp, uddannelse og fødevareområdet.

Vurdering Guide Tilbyder Notering af bil donation Services

Vil du have en hurtigt kig på 300 bil donation tjenester i USA? Bare klik på NADAguides.com og linke til køretøjer donationer. Webstedet tilbyder en database på 300 velgørende organisationer, der har bil donation tjenester. NADA Appraisal Guides (nadaguides.com) offentliggør køretøj værdiansættelser på nye og brugte biler, herunder biler, lastbiler, autocampere, motorcykler og både. Virksomhedens websted tilbyder en grundig vejledning af bil donation tjenester samt oplysninger om værdiansættelse dine nye og brugte køretøjer.