Bil Donation: Bil donation programmer Tips

Velgørende Fil med staten, Federal Governements

Nogle organisationer kan forsøge at udgøre ulovligt som velgørende organisationer til at få din bil donation. Velgørende almindeligvis er nonprofit uddannelse, religiøse og velgørende organisationer. De er registreret som 501 (c) 3 organisationer. Kirker, skoler, agenturer betjener de trængende kan være velgørende organisationer.
Mange tilbyder også bil donation programmer. Hvis du vil vide, om en velgørende organisation er registreret korrekt, kan du kontrollere IRS Offentliggørelse 78. En nemmere måde er at bede om at se velgørenhed dokumenter viser sin skattefri status. Mange stater kræver også velgørende at registrere med statslige velgørenhed lovgivere, staten Attorney General, eller ministeren. Disse kontorer er en ressource for folk, der søger at donere en bil, men ønsker at kontrollere status for velgørenhed.

Gratis IRS Guide Hjælper Med Bil Donationer

Med alle de nye regler for bil donationer, har IRS udgivet en handy gratis guide til donorer.

"The Donor Guide til Bil Donationer" (publikation 4303) tager donorerne trin for trin gennem processen med at donere biler til velgørenhed. Vejledningen definerer former for køretøjer accepteret - biler, lastbiler, autocampere, campingvogne, båd, motorcyles og fly. Det giver også råd og beskriver regler for valg kvalificerede velgørende organisationer. Vejledningen informerer skatteydere om, hvordan til at beregne deres skattefradrag, og som danner de skal udfylde til at kræve dem. Guiden hjælper med recordkeeping, og giver råd om, hvordan man undgår faldgruber, når du donere en bil.

Bestem omkostninger for dig

Den velgørende organisation eller bil donation velgørenhed påtage sig alle udgifter i forbindelse med donationen. Hvis de ikke gør det, foretage yderligere undersøgelser i deres forretningsmetoder og omdømme. Må Bemærk dog, at omkostningerne ved opnåelse af et duplikateksemplar titel eller overføre pladerne fra din doneret bil, og forsikring, du har brug indtil donationen er færdig, bliver donorens ansvar.

Hvis du interesserer dig for, hvad organisationen vil drage fordel af din donation, skal du sørge for at kontrollere, at velgørenhed efter eget valg deltager i en bil donation program.

Mens dine interesser kan ligge primært i bortskaffelse af en uønsket køretøj og hjælpe de nødlidende, kan du også have specifikke intentioner for, hvordan din donation vil blive brugt. Hvis du ved, hvad organisation, du ønsker at drage fordel, at sikre, at organisationen kan acceptere køretøjer donationer direkte, eller deltager i en bil donation program. Også finde ud af, hvilken bil donation program (er), som den virker. Når du donere din bil, skal du sørge for at angive den velgørenhed, som du vil køretøjet eller provenuet heraf skal doneres

Spørg, hvad programmet vil gøre med køretøjerne.

Organisationer som regel sælge bilerne og anvende provenuet til at finansiere programmer. Andre bruger biler som pædagogiske værktøjer i uddannelsesprogrammer og til at give transport til familier med lav indkomst eller forvredet arbejdstagere. Hvis du har en præference for, hvordan din bil vil blive brugt, det du skal spørge bilen donation tjeneste eller velgørenhed disse spørgsmål. Også ifølge nye IRS retningslinjer for køretøjer donationer, vil den dokumentation, du har brug for fra velgørenhed være forskellige afhængigt af, hvordan organisationen skal bruge bilen.

Spørg, hvordan bilen donation program fungerer.

Mange bil donation tjenester tager kun et mindre gebyr for bekostning af optagning og bortskaffelse af køretøjet. Nogle formidlere, såsom auktionshuse og brugte bilforhandlere, forhandle vilkår, der forlader velgørenhed en lille procentdel af hver donation. Find ud af disse oplysninger, og afveje fordele og ulemper ved hver mulighed. Husk, at for at blive betragtet som en velgørende gave af IRS, skal brugte biler gives til velgørenhed eller et gyldigt repræsentant for velgørenhed. Husk, at nogle for-profit virksomheder også reklamere for bil donationer og donationer til disse selskaber ikke fradragsberettigede.

Forvent Detaljeret kvittering fra Charity for dine Donationer

Køretøj donationer programmer fortsat være en populær måde for amerikanerne at give til velgørenhed, selv med strammere regler for at hævde fradrag.
Hvis du planlægger at gøre krav på mindst $ 250, men højst 500 dollars som fradraget for din bil donation, velgørenhed nødt til at give dig en kvittering for dit arkiv.
Kvitteringen skal indeholde:
* Charity navn;
* Køretøjs beskrivelse.
Den skal også indeholde en af ​​følgende angivelser:
* Intet varer eller tjenesteydelser blev leveret til gengæld af velgørenhed;
* Beskrivelse og vurdering af tjenester, som velgørenhed for donationer;
* Varer og tjenester, som velgørenhed var af "immaterielle religiøse fordele."

Overførsel Bil titel er Donor ansvar

For-profit virksomheder lejet af velgørende organisationer giver bekvem service for at tilskynde amerikanerne til at donere deres biler, campingvogne, lastbiler, motorcykler og autocampere.
Men donoren stadig har ansvaret for at overføre titlen ejerskab.
Hvis donor ikke er forsigtig, kan han eller hun har problemer erstatningsansvar ned af vejen, hvis ejerskabet ikke er juridisk ændret. Overførslen normalt kræver donor at indgive en formular med staten motorkøretøj afdeling med angivelse af bilen blev doneret.

Spørg, hvad du som donor, skal gøre, før du kan donere.

Dine ansvar som donor bør generelt begrænses til fastsættelse af rimelige markedsværdi af den bil, du donerer, opnåelse og præsentere titlen, og derefter overføre ansvar. Du vil også ønsker at sikre, at du fjerner personlige ejendele fra køretøjet. Hvis bilen donation program beder dig om at gøre mere end dette, eller til at foretage omkostninger, gøre mere undersøgelse om programmet og være sikker på at du forstår de retningslinjer og standarder i din tilstand.

Bil donation programmer varierer fra Incitamenter

Bil donation programmer ønsker din virksomhed. Mange er villige til at give donorerne med en masse hjælp til at gøre processen let. Nationwise køretøj donation programmer har ofte gratis numre og repræsentanter til rådighed hver dag for at opstille forespørgsler og nogle lover at hjælpe donorerne med processen med at overføre titler og andre papirarbejde.
Andre lover at forsøge først at sende din bil donation til en velgørende organisation, der har brug køretøjet til sine programmer og tjenester. Denne type brug berettiger donor til at kræve fuld værdi på bilen på skat tid. Det gavner donoren at læse omhyggeligt de løfter af køretøjet donation programmer for at få den bedste hjælp og assistance.

Annoncer Gør det nemt at lære om bil donation programmer

Den nemmeste måde at lære om køretøjer donation programmer er gennem reklamer.
En føderal Rapporten viste, at de fleste amerikanere som donerer brugte biler første gang hørte om bil donationer gennem kampagner af velgørende organisationer.
Generelt kan folk kalder en annoncerede nummer. De vil nå velgørenhed eller en fundraiser arbejder på vegne af velgørenhed.
Potentielle donorer bør være parat til at svare på detaljerede spørgsmål om køretøjet, herunder mærke, model, årgang og tilstand.
Ofte velgørenhed eller fundraiser vil gå til donorens hus eller virksomhed til at indsamle auto donation.

Afvis dine fordomme om køretøjets donationer.

Flere år siden, bil donation tjenester spredt, og skepsis om mange af disse outfits voksede - og var noget berettiget. Ved hjælp af disse tjenester, ville du donere en bil og kunne få fradrag for fair markedsværdi af bilen. Som donor, du var ansvarlig for at bestemme den værdi. Bilen vil blive plukket op eller trækkes og vil oftest blive solgt af en bil processor på et parti eller på auktioner, og de fleste velgørende organisationer ville betale processoren for disse tjenester. Provenuet fra salget, der forblev efter forarbejdning omkostninger (ofte meget lidt) vil så støtte velgørenhed er årsagen. Takket være en IRS undersøgelse og nye retningslinjer, bil donationer er nu mere reguleret, og det er lettere for donorerne at bestemme markedsværdien af ​​deres bil, og at finde ud af, hvor meget af det vil gavne velgørenhed, som de er donere. Derfor, hvis du følger de generelle retningslinjer, og bare gøre lidt forskning, kan du være sikker på at din bil donation nyder din sag, og vil være fradragsberettiget til en rimelig pris.

Sørg for, at transaktionen er lovlig.

Ofte velrenommerede velgørenhedsorganisationer komme i besiddelse af køretøjet i eget navn. Sørg for, at titlen overføres korrekt og annullere din bilforsikring på det pågældende køretøj.

Spørg hvem overskuddet går, og i hvilke procenter.

For flere år siden, General Accounting Office rapporterede, at mange velgørende organisationer, der bruger tredjepartsleverandører i deres bil donation programmer, modtaget så lidt som 5% af det krævede beløb som et fradrag på donorens selvangivelse. Mens ændringer 2005 til IRS retningslinjer for køretøjer donationer til formål at sikre, at velgørende organisationer drage større nytte af donationer, er det stadig klogt at undersøge din bil donation muligheder for at være sikker på den største mængde fordel går til din valgte velgørenhed. Være lige så informeret om din bil donation, som du ville være med en kontant donation: hvis velgørenhed ikke accepterer dit køretøj direkte, spørge om beløb i dollar eller procentdel modtaget af velgørenhed.

Regler kan variere for Bil Donationer mere værd end 5000 dollar

Bil donationer er meget lettere for mange donorer, da nye skattelove trådte i kraft i 2005. Ikke længere gøre skatteydere har brug for at finde ud af på egen hånd den rimelige markedsværdi af deres auto donationer.
Oftest når du donere en bil, der er mere end 500 dollar værd, vil du kræve din skat afskrivning beløbet bilen solgt for af velgørenhed.
Men der er undtagelser. Folk, der donerer en bil til en værdi af mere end $ 5000, for eksempel, falder i en særlig kategori. Disse donorer kan have brug for en certificeret vurdering kort før bilen donation for at kontrollere dens værdi.
IRS kræver vurderingen i tilfælde, hvor skattefradrag er ikke mængden af ​​bruttoprovenuet hvis bilen er videresolgt. Den velgørende organisation kan forklare, hvis din bil donation falder i denne kategori. Det er også en god idé at kontakte en revisor.