Bikini Modeller gøre kvinder Break Diets

Berømtheder 'perfekte kroppe gør nogle kvinder nægter kost. En nylig undersøgelse viser, at når man ser på disse organer 62% af kvinder mister deres oprindelige beslutning om at slippe af med ekstra pounds.

Bikini Modeller gøre kvinder Break Diets

Hver dag, glamourøse magasiner og hjemmesider viser os perfekte kroppe i forskellige aldre, lige fra Miranda Kerr til Elle Macpherson. Disse kvinder viser stolt deres krop i en bikini, der forårsager begær i mange mænd og ... fortvivlelse i tusindvis af kvinder, der forsøger at tabe ekstra pounds. Efter at have set disse tal, slankekure kvinder mister al mulig motivation til at tabe sig.

Psykologer har altid ment, at smukke og fit organer, tværtimod er en stor motivation til at tabe sig, men det ser ikke ud til at være sandt. Som det fremgår af en undersøgelse foretaget af britiske sociologer, er 62% af kvinderne mindre til formål at holde sig til en kost, når de ser de berømtheder 'slanke kroppe. 54% er mere villige til at opgive alle kost, fordi de forstår, at de aldrig vil se så godt i deres liv.

57% af undersøgelsens deltagere lider og klage, selv om de formår at tabe sig, fordi de stadig tror, ​​de vejer mere end de ønsker. De berømtheder, der ofte tvinger britiske kvinder til at opgive deres kost, omfatter den tidligere stjerne i Coronation Street tv-serie Michelle Keegan. Hun efterfølges af top model Elle Macpherson, der stadig bevarer fantastiske proportioner i alderen 50; kan man også nævne den tidligere hustru af Orlando Bloom, en australsk mode model Miranda Kerr og skuespiller Gwyneth Paltrow.

Samtidig, 85% af respondenterne jævnligt View Beach billeder af berømtheder fra forskellige kilder.