Bifold Closet Door Installationsvejledning

Bifold Closet Door Installationsvejledning

Bifold kabelskabe dør monteringsvejledning er forholdsvis let at følge. Det er gode nyheder for gør-det-selv, der sætter pris på bifold døre mange fordele.

Bifold døre kan spare plads i et lille rum, give øget synlighed i en trange skab og spare tid og penge på materialer og installation.

Instruktioner til installation af en Bifold Closet Door

Følg disse bifold kabelskabe døren monteringsvejledning.

Fjern de eksisterende døre og derefter tage meget omhyggelige målinger af dit skab åbning. Tag måling af både højden og bredden. Husk det gamle ordsprog, måle to gange og skære en gang. Når du har nøjagtige tal, kan du hovedet ud til butikken for at købe din bifold døre. Baseret på dine mål med antallet af bifold døre du har brug for på hjem forbedring butik. Sørg for at vælge en dør med en højde omtrent en halv tomme kortere end dit skab åbning og 1 "smallere end skabet åbning. Du skal bruge denne ekstra plads til hardware og så dørene åbne og lukke gnidningsløst. Hvis dørene er for stor, når du får dem hjem, du kan plane dem til at passe.

Dit næste skridt er at installere sporet langs toppen af ​​skabet åbning. Dette vil gøre det muligt at fastgøre døren på plads og gør det muligt at glide åbne og lukke nemt. Sporet skal medtages i pakken, når du køber dørene. Den kan fastgøres med en elektrisk skrue pistol. Centrer skinnen i midten af ​​skabet.

Også inkluderet i din dør pakke vil blive gulv parentes. De har brug for at være knyttet til dørkarmen mod en af ​​sidevæggene. Installer derefter dyvler i de forborede huller i dørene. Igen vil dyvler komme med pakken. En dyvel vil komme med en skrue, der giver dig mulighed for at justere døren højde.

Når delene er på plads, kan du installere bifold døre ind i skinnen og beslag. For de bedste resultater, pop toppen af ​​døren ind i skinnen og skub derefter bunden i bracketrs. Du kan bruge dyvler som omdrejningspunkter for at justere den nøjagtige positionering af døre, herunder højde.

Med alle de skinner, beslag og dyvler på plads, installere døren ind i skinnen og beslag forsamlinger. Det fungerer bedst, hvis du indsætter toppen af ​​døren ind i skinnen samling og skub derefter bunden af ​​døren

Endelig installere dørhåndtag ved at bore huller i midten af ​​dørene og skrue skruerne stramt på plads.

Disse instruktioner bør kun anvendes som retningslinjer. Følg fabrikkens bifold kabelskabe døren installationsvejledning, der følger med bifold dør pakke du køber. Installation disse døre er meget simpelt, men du skal muligvis et ekstra sæt hænder til at hjælpe dig med at manøvrere dørene. Bortset fra det, alt hvad du behøver, er en skrue pistol, et værft pind, en blyant og skruer. Du kan også bruge en høvl, hvis dine døre passer alt for stramt.

Yderligere Ideer til Bifold Closet Door Installation

Nogle ekstra trin, du kan tage, når du installerer kabelskabe døre er at farve eller male dørene til at matche dit interiør. Det er bedst at male dørene og lad derefter tørre helt, før du installerer dem.

Når dørene er installeret, kan du også anbringe spejle til dem. Bare vær sikker på spejlene ikke er for tyk, så forstyrre åbning og lukning af dørene. Endelig for et unikt touch, kan du erstatte de dørhåndtag, der kommer med dørene med dekorative dørhåndtag til at matche din indretning.

Fordele ved Installation bifold døre

En vellykket installation kan gøre dit værelse synes større, pænere og mere organiseret. Plus ved at installere døre kan selv du spare tid og penge og føle sig stolt af dit hjem forbedring realisering.