BH størrelse Calculator

BH størrelse Calculator


Kunne du være iført den forkerte bh-størrelse? Statistikker viser, at 80 procent af kvinderne er iført en forkert størrelse. Tager dine egne målinger og derefter bruge dem til manuelt at beregne din rigtige størrelse, kan være mindre tiltrækkende end at gå til butikken for at afhente den samme størrelse du altid har, og det kan efterlade dig anden gætte dig selv, også. En bh størrelse lommeregner kan imidlertid eliminere gætterier. For at finde din perfekte størrelse, alt hvad du skal gøre er at tage et par målinger og indtaste dem i regnemaskinen funktionen nedenfor.

Brug to målinger til at finde din bh størrelse

Hvis du vil bruge bh størrelse lommeregner her, vil du nødt til at tage to målinger. Brug inches for begge. Den lille dims vil tage de to tal og beregne din rigtige bh størrelse, herunder brevet typisk er forbundet med kop størrelse.

  • Band størrelse måling: Mens udånding, tage et målebånd og hold den stramt omkring din brystkasse, lige under brystet. Målebåndet skal være fladt. Det bør være stram nok til at kramme kroppen uden at falde ned, men ikke så stram, at det er at skære ind i huden eller forårsage ubehag. Dette vil være dit band størrelse. Hvis det nummer, du får, er et ulige antal (dvs. 35), runde op til det næste lige antal (for eksempel 36).
  • Cup størrelse måling: Placer målebånd rundt om i videst del af din buste. Den målebånd skal passe på samme måde som det gjorde over - fladt mod huden, ikke for løs, og ikke for stramt. Du kan bruge et lige eller ulige tal for denne måling. Hvis din måling er ikke et helt tal, runde op til den næste.

Forskellen mellem bandet og buste tal vil give dig din kop størrelse (A, B, C, etc.), men du behøver ikke at bekymre dig om at finde den del ud på egen hånd. Sæt begge målinger i regnemaskinen nedenfor, klik derefter på knappen "beregne min bh størrelse" for at finde din størrelse.

Enkel BH Size Calculator

At få den rigtige størrelse Matters

Hvis det føles okay, skal din bh størrelse være fint, ikke? Ikke nødvendigvis. Den rigtige størrelse med de bedste stropper til din størrelse og ramme kan gøre en utrolig forskel på, hvordan dit tøj ser og pasform, plus at få den bedste support muligt kunne hjælpe med at forhindre smerter og andet ubehag tilbage. Med sådan en enkel løsning på at bestemme hvilken størrelse bh du har brug for, er der ingen grund til at købe en anden bh uden at være sikker på din størrelse.