Betydningen af ​​kosttilskud og Vedligeholdelse Vision Health

Hvad er den største sundhedsmæssige frygt overfor amerikanerne i dag? Ifølge en undersøgelse udført af den amerikanske Foundation for the Blind, de fleste amerikanere frygter tab af synet, selv over frygt for at få kræft, hjertesygdomme, diabetes, HIV eller andre livstruende sundhedsproblem. Den nationale meningsmåling viste, at aldersrelateret blindhed eller svagsynede er den øverste frygt, fordi det incapacitates folk i at leve et normalt liv og øger afhængighed niveauer.

Tilsyneladende er denne frygt er reel og er den største drivkraft bag væksten i visionen sundhed supplement industrien. I årenes løb har salget af Vision kosttilskud vokset dramatisk, hovedsagelig støttet af USAs myldrende befolkning ældre.

En rapport i november 2009 spørgsmålet om amerikanske Eye Health Ingredients, er interessen for vision sundhed kosttilskud bakkes op af Amerikas hastigt stigende aldrende befolkning. Amerikanerne over 65 er særligt berørt af almindelige øjensygdomme, såsom alder maculadegeneration, grøn stær, grå stær og diabetisk retinopati Statistik fra administration Aging viser, at i år 2030, vil 20 procent af den amerikanske befolkning vil være over 62. Næste år de ældste årgange vil vende 65. Dette er faktisk, en fyldt forbrugermarked for vision sundhed supplement producenter.

Kosttilskud - en stadig mere populær Consumer Option

Betydningen af ​​kosttilskud har vundet hidtil uset interesse siden 1994, da kosttilskud Sundhed og Education Act (DHEA) tilladt ernæringstilskud etiketter til at beskrive specifikke sundhedsmæssige fordele til ingredienser i ernæringsmæssige produkter. Siden da har industrien været at give målrettede næringsstoffer som beskæftiger vigtige sundhedsmæssige betingelser, der opfylder behovene i en bred krop af forbrugerne søger efter naturlige løsninger. De nylige forskrifter til kosttilskudsindustrien har tjent til at re-håndhæve høje kvalitetsstandarder og dermed øge den respektable billede af kosttilskud. Forventes brug Forbruger af kosttilskud at stige som forskning udvider og validerer effektiviteten af ​​visse næringsstoffer og urter til specifikke sundhedsmæssige forhold.

Næringsstoffer og urter Adressering Vision Health

Forskellige urter, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer er blevet intensivt forsket for deres rolle i at støtte vision sundhed, især aldersrelateret makuladegeneration, glaukom, katarakt, natteblindhed og nedsat syn. Urter og næringsstoffer er også blevet identificeret til at behandle spørgsmål såsom tørre øjne og træthed i øjnene. Eye træthed er ofte forårsaget af moderne livsstil, som indebærer mange timer foran skærmterminaler terminaler.

Ifølge den amerikanske Optometric Association (AOA), vitale næringsstoffer afgørende for at understøtte vision sundhed er lutein, zeaxanthin, essentielle fedtsyrer, zink, vitamin C og vitamin E. Andre vigtige næringsstoffer og urter omfatter vitamin A, vitamin B2, selen, kobber, N-acetylcystein, astaxanthin blåbær ekstrakt, eyebright og lycopen.

Ifølge Frost & Sullivan, er åbne for øjet sundhed næringsstoffer såsom zeaxanthin, blåbær ekstrakter, lutein, betacaroten og astaxanthin muligheder i det amerikanske marked. Analytikere forudser det næringsstof, lutein, at vokse med en volumen på 6 pct. Zeaxanthin forudsiges at have en 9 procent vækst.

Vision kosttilskud kan fremstilles i forskellige former Levering såsom tabletter, kapsler, bløde geler, væsker, pulvere og omfatter også homøopatiske øjendråber.

Vision Health Supplements - voksende marked

Ifølge funktionelle ingredienser, øjet sundhed ingredienser amerikanske marked var værd $ 138.000.000 n 2008 og forventes at vokse årligt med en sats på 5 procent. Den CAGR 2008-2015 forventes at blive 5,3 procent.

The National Eye Institute anslår, at der er 3,3 millioner amerikanere, der er 40 år eller ældre, der lider af nedsat syn eller blindhed. Disse tal forventes at stige til 5,5 millioner i 2020, da flere store årgange nå rækken af ​​senior statsborgerskab.

Kosttilskud er fastende vinde forbrugernes tillid. Kombineret med den voksende befolkning af aldrende årgange den ernæringsmæssige vision sundhed markedet er helt sikkert på tærsklen til spirende ekspansion og vækst.