Betegner et Forsikring Modtager

Betegner et Forsikring Modtager

Udtrykket "forsikring støttemodtager" definerer en person eller enhed, der er udpeget til at modtage en ydelse fra en forsikringspolice. Hvem kan navngives en modtager, og når en modtager modtager sine ydelser bestemmes af politik og lovgivning. Typisk en støttemodtager er en del af en livsforsikring, eftersom det er en tredjepart - modtageren - der modtager afregning fra politik efter en forsikredes død.

Valg af støttemodtageren

Når du vælger en modtager, overveje den enkelte eller enkeltpersoner, at politik blev købt til at beskytte. Da en forsikring normalt købes til at hjælpe en person eller gruppe af personer med finanser efter forekomsten af ​​en begivenhed, såsom et dødsfald, navngivning den person eller gruppe af mennesker, at politikken til formål at beskytte, da modtagerne er nøglen til en støttemodtager betegnelse.

Hvis du er usikker, hvem du køber eller har købt en politik for at beskytte, overveje:

  • Hvem penge eller fordele fra en politik er at hjælpe
  • Hvem ville få mest ud af politik
  • Hvorfor du købte politik

Disse aspekter vil hjælpe dig med at identificere, hvem du ville hjælpe ved at købe en livsforsikring. Det navn eller navne, der vises oftest, efter at du stille dig selv disse spørgsmål sandsynligvis den enkelte (s) eller enhed, som du bør udpege som modtageren.

Udpegende Modtagere

Du typisk udpeger en modtager, når du køber en forsikring. Ved navngivning dine modtagere, være så præcis som mulig. Giv ikke kun forholdet mellem dig selv og den person eller enhed om udpegning form, men også deres fulde navn. Hvis det er muligt, indeholde modtagerens CPR-nummer, som kunne spare en stor forvirring, fordi mange mennesker deler den samme juridiske navn.

Tydeligt angive din hensigt

Udover specifikt navngive dine modtagere, skal du være eksplicit i dine instruktioner om, hvordan politikkens fordele bør opdeles. For eksempel, hvis du har to modtagere, vil du ønsker at bemærke, om ydelserne skal deles ligeligt. Du vil også ønsker at angive, hvad der skal ske, er en af ​​disse modtagere ikke er i live til at modtage ydelser. Denne person er "betinget støttemodtager".

Typer af modtagere

En mindre kan være en primær eller betinget støttemodtager. Men hvis en mindreårig modtager ydelser, vil en domstol eller boet administrator sandsynligvis kræve, at en tredjepart udpeges en administrator for fordelene. Denne administrator vil se, at ydelserne udbetales og forvaltes hensigtsmæssigt, indtil den mindreårige bliver voksen, typisk ved at dreje 18. Du kan muligvis navngive administratoren, afhængigt af politik.

Mere end en person kan også navngives begunstiget. Eventuelle ydelser er delt ligeligt mellem flere modtagere, medmindre forsikringen, en vilje, eller et andet juridisk dokument, at hensigten var for dem at blive delt ulige.

En virksomhed, som et selskab, kan også navngives begunstiget. Men i dette tilfælde, kan der være skattemæssige problemer, der opstår, som ikke er en bekymring, når en støttemodtager er en person.

Primær vs Betingede Modtagere

Modtagerne kan være primær eller betinget. En primær støttemodtager er den førstnævnte og vigtigste person, der modtager fordelene fra en politik. En betinget støttemodtager er den person, du udpeger til at modtage ydelser, hvis den primære støttemodtager nægter at påtage sig eller ikke kan modtage ydelser.

Opdatering af din Modtagere

Når du navngiver din livsforsikring modtagere, kan du typisk ændre dem eller opdatere oplysningerne på noget tidspunkt. I sjældne tilfælde kan modtageren være uigenkaldelig, hvilket betyder, at modtageren ikke kan ændres uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra modtageren.

Almindelige årsager til opdatering modtagere på en politik omfatter en fødsel, adoption, død, skilsmisse, ægteskab, eller navneændring. Du behøver ikke at opdatere din modtagerens kontaktoplysninger, for eksempel hvis de flytter.

Hvis du ønsker at se, om dine oplysninger kan ændres eller for at ændre din tidligere støttemodtager betegnelse, blot kalde dig forsikringsselskabet og gøre anmodningen. For at gøre dette, vil du sandsynligvis nødt til at udfylde papirer eller tegn dokumentation udpegning af ændringen, bare så at alt registreres officielt og skriftligt.

Årlige begunstigede anmeldelser

Holde dine modtagere opdateret er et vigtigt aspekt af at opretholde dit liv forsikringspolice. For at sikre, at du bo på toppen af ​​ting, er det en god ide at gennemgå dine livsforsikring dokumenter årligt.