Beta Sitosterol vs. Saw Palmetto for prostata sundhed

Ernæringsmæssig støtte til prostata sundhed vinder bred popularitet i disse dage. Allerede oprettet ved den medicinske profession i Europa i de sidste tyve år, er næringsstoffer som Savpalme og beta sitosterol nu ved at blive en accepteret løsning i USA så godt, for prostata sundhed vedligeholdelse. Disse to næringsstoffer, der er afledt af botaniske kilder, er ordineret af mange læger til deres patienter for ernæringsmæssigt fremme sunde prostata funktioner og lindre ubehag forbundet med en aldrende prostata.

De spørgsmål folk beder nu er: Hvilken er den bedste næringsstof for at fremme prostata sundhed? Savpalme eller beta sitosterol?

Beta Sitosterol

Beta sitosterol er en plante sterolester findes i frugt, grøntsager, nødder og frø. Det findes i Savpalme bær, også. Den kemiske struktur af beta sitosterol svarer til cholesterol. I dag, "beta sitosterol" er blevet en husstand ord, da det bliver brugt som en funktionel ingrediens i mange velkendte fødevarer, vi spiser for sine kolesterol-regulerende egenskaber. Men rollen som beta sitosterol ikke der. Beta sitosterol er også blevet grundigt undersøgt for sin afgørende rolle i at støtte og opretholde en sund prostata.

Savpalme

Savpalme, eller Serenoa repens, er en palme, der vokser i Vestindien og langs den sydøstlige kyst af USA.

Mayo Clinic giver Savpalme en A rating for sin rolle som støtte for sund aldring af prostata. Den rating "A" angiver, at der er tilstrækkelige beviser fra videnskabelig forskning for dens effektivitet. Bær af den Savpalme anlægget rige i sundheds-gavn steroler og anvendes til at producere prostata kosttilskud. Savpalme indeholder en blanding af forskellige steroler, stjernen er beta sitosterol, kendt for sin stjernernes rolle i at støtte prostata sundhed. Mens fordelen ved Savpalme er blevet optaget, er der debat om, hvorvidt Savpalme kosttilskud til rådighed på markedet indeholder nok beta sitosterol at være til nogen terapeutisk brug.

Præcist hvor meget Beta sitosterol i Saw Palmetto?

Saven Palmetto bær indeholder en blanding af fedtsyrer, flavonoider, polysaccharider og sitosteroler. Generelt en typisk Savpalme produkt ville indeholde 85-95 procent af blandede steroler og fedtsyrer. De blandede steroler er kolesterol, brassicasterol, campesterol, stigmasterol, beta sitosterol og omfatter kun omkring 1 procent af den ernæringsmæssige profil saw Palmetto bær.

Beta Sitosterol er mere effektiv til fremme af prostata sundhed

Mens beta sitosterol er blevet udpeget som den sterol, der giver prostata sundhedsmæssige fordele, de fleste Savpalme kosttilskud på markedet indeholder omkring 85 procent af fedtsyrer og blot et minut mængde af beta sitosterol. De må ikke indeholde en tilstrækkelig forsyning af aktive ingredienser for at være til megen gavn. Den bedre mulighed for at fremme prostata sundhed ville naturligvis være en ren ekstrakt af beta sitosterol.

Hvad betyder det Research Show?

Er blevet udført meget forskning på Savpalme. Forholdsvis, forskning i beta sitosterol begyndte omkring 50 år siden. Undersøgelser udført på Savpalme viser modstridende slutninger. Nogle undersøgelser viser, at det at være effektiv, mens andre undersøgelser ikke viser nogen positive resultater. I modsætning hertil undersøgelser under anvendelse af beta sitosterol er mere overbevisende og viser konsekvent betydelige positive slutninger.

Hvem bør tage Beta sitosterol kosttilskud?

• Mænd over 40 bør begynde at tage beta sitosterol kosttilskud.
• Mænd, der har en historie af prostata lidelser i familien, mænd, der er overvægtige eller er African American vil måske begynde at tage ernæringsmæssig støtte i en tidligere alder, da der er en højere forekomst rapporteret i sådanne grupper.
• De, der lider af generne af en aldrende prostata kan også finde lindring i at tage beta sitosterol kosttilskud.

En ren ekstrakt af beta sitosterol indeholder den ønskede mængde aktiv beta sitosterol. En daglig dosis på 300 mg anbefales af eksperter. Men andre mineraler og næringsstoffer også kendt for at spille en rolle i at støtte prostata sundhed. Disse omfatter zink, molybdæn, kobber, selen, D-vitamin og mange flere, der kræves i små mængder til beskyttelse af prostata sundhed. Super Beta Prostata indeholder alle disse næringsstoffer i det rette forhold til at fremme og vedligeholdelse prostata sundhed.