Beta Sitosterol - Rising Star i prostata sundhed

Det ser ud til, at enhver tale disse dage på prostata sundhed fører hurtigt til beta sitosterol. Hvad der præcist er beta sitosterol og hvorfor mennesker anser det for at være den stigende stjerne i prostata sundhed?

Ifølge den amerikanske Urologiske Association, et enormt antal af mænd over 50 år er udsat for dårlig prostata sundhed. Arvelighed, etnisk oprindelse og kost anses for at være faktorer, der kan være forbundet med dårlig prostata sundhed. Der er ingen permanente løsninger på dårlig prostata sundhed. Faktisk er mange af de løsninger, der tilbydes, er i bedste fald midlertidig, og kan have alvorlige potentielle bivirkninger. I modsætning hertil et kosttilskud, der indeholder veldokumenterede urter som beta sitosterol, bliver nu betragtet som en bedre løsning at støtte prostata sundhed, især aldrende prostata sundhed.

Beta sitosterol er en plantesterol findes i mange almindelige frugter og grøntsager, men er især rigelige i planter, der producerer olie, såsom brændenælde, Savpalme og pygeium africanum. Naturlige fødekilder, der er rige på beta sitosterol er risklid, hvedekim, majs olier, sojabønner, pekannødder og jordnødder.

Helt tilbage i civilisationen, de indfødte amerikanere bruges til at spise Savpalme, når de havde problemer med uro-genital sundhed. Europæiske bosættere brugte uddrag fra Savpalme frugt. Der er flere vigtige forsknings- og kliniske forsøg, der linker beta sitosterol til at hæmme væksten af ​​en aldrende prostata og lindre dens ubehageligheder.

Forskning i plantesteroler begyndte helt tilbage i 1922 og har videreudviklet i årenes løb. Beta-sitosterol blev fundet i græskarkerner og undersøgt for dets rolle i prostata sundhed. Over årtiers forskning antages det, at beta sitosterol hjælper til at hæmme væksten af ​​prostataceller, der fører til en aldrende prostata. Forskningen viser også sine fordele for uro-genital helbred og sin rolle ved at mindske generne af en aldrende prostata.

I 1999 opdagede forskere, at beta-sitosterol kan bidrage til at inhibere cholesterol absorption i fordøjelsessystemet. Beta sitosterol s forbindelser ligner kolesterol. Mens kolesterol stammer fra dyr, der er beta sitosterol stammer fra vegetabilske kilder. Forskning viser, at beta-sitosterol kan hæmme absorption af cholesterol i kroppen og dermed fremme sunde kolesterolniveauer. Beta sitosterol bruges nu til at berige visse mærker af margarine og korn. Beta-sitosterol-berigede fødevarer er kommet for at blive, men for at beta sitosterol at have nogen effekt på uro-genital og prostata sundhed, på mindst 300 mg ren beta sitosterol bør indtages, ifølge forskningen.

Der har været en stigning i brugen af ​​beta sitosterol som et kosttilskud, især til at støtte og beskytte prostata sundhed, som er en stigende bekymring blandt amerikanske mænd.
Europæerne var de første til at validere den terapeutiske anvendelse af beta sistoserol. I de sidste tyve år har de europæiske læger været ordinering beta sitosterol til deres patienter med vellykkede resultater.

Da processen til godkendelse af nye lægemidler er meget langsommere i USA, er beta-sitosterol stilles til rådighed via prostata kosttilskud under kosttilskuddet kategori. Du bør se ud for rene beta sitosterol kosttilskud, der også indeholder andre mineraler og vitaminer er kendt for at bevare prostata sundhed. Super Beta Prostata indeholder 250 mg ren beta sitosterol afledt fra kvalitet vegetabilske kilder sammen med andre næringsstoffer for ernæringsmæssig støtte af prostata sundhed. Hvis du er tilbøjelig til dårlig prostata sundhed, kan du overveje at tage prostata kosttilskud, når du nå dine fyrrerne som en forebyggende foranstaltning. Mænd i halvtredserne og plus kan finde lindring fra aldrende prostata ubehag gennem ernæringsmæssig støtte. Beta sitosterol hjælper med at fremme sund urin flow og prostata funktioner.