Beta sitosterol og hvordan det gavner prostata sundhed: Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Jeg er 40 og ved godt helbred. Hvorfor skal jeg være bekymret for prostata sundhed?

Alle mænd over 40 bør være bekymrede over prostata sundhed. Prostata vokser i størrelse som mænd avancere i alder. Den første voldsomme vækst opleves i puberteten; den anden voldsomme vækst kommer efter 40. I mange mænd, kan denne vækst påvirke blæren funktioner og kan forstyrre normale livsstil.

Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse (CDC) omkring 8 ud af 100 mænd i alderen af ​​31 til 40 år vil opleve prostata problemer. Dette øger til 40 til 50 procent hos mænd mellem 51 til 60 år gammel, og at 80 procent hos mænd over 80.

Du kan se, hvorfor en aldrende prostata er en bekymring, der bør proaktivt opfyldt. Proaktive foranstaltninger for at opretholde en sund prostata kan hjælpe dig forblive aktiv og nyde dine senior år uden at opleve prostata problemer.

Spørgsmål: Skal alle mennesker være bekymret over prostata sundhed?

Ja, alle mænd bør være bekymret over prostata sundhed. Men hvis du falder i en af ​​nedenstående kategorier, ville du nødt til nøje at overvåge din prostata sundhed.

• Mænd over 40.
• Mænd, der er overvægtige.
• Mænd, der er afrikansk-amerikansk i afstamning.
• Mænd, der har en familie historie af prostata problemer.
• Mænd, der spiser en overvejende vestlig kost (mere rødt kød, mættet fedt, med mindre fiber og grønt)
• Mænd, der fører et stillesiddende liv med lidt eller ingen motion.

Spørgsmål: Hvilke proaktive foranstaltninger kan jeg tage for at bevare prostata sundhed?

Ændre din kost. Grøntsager og frugt bør omfatte en sund del af enhver kost. Din fiber indtag bør være mellem 30 til 35 gram dagligt. Undgå stegt mad og rødt kød.

Modulere vægt. Overvægt er forbundet med mange kroniske lidelser. Optimering af din vægt vil ikke bare hjælpe dig med at støtte prostata sundhed, men forbedre den generelle sundhed.

Motion. Cirkulation er afgørende for et godt helbred og en regelmæssig motion regime vil hjælpe dig tone op musklerne og sikre, at alle dine organer får den ilt og næringsstoffer, de har brug for at støtte sunde funktioner.

Regelmæssige check-ups med lægen. Tidlig påvisning af prostata problemer kan hjælpe dig med hurtigt at træffe foranstaltninger.

Spørgsmål: Jeg har hørt en masse om beta sitosterol. Hvad er det og hvordan kan det hjælpe med at støtte prostata sundhed?

Beta sitosterol er en plante fedt videnskabeligt kendt som en phytosterol. Planter ligesom Savpalme eller græskarkerner, som indeholder beta sitosterol blev traditionelt brugt til at øge mandlige sundhed, især prostata lidelser og fattige blære funktioner. Forskere begyndte at studere græskarkerner omkring 50 år siden og valideret til anvendelse af beta sitosterol som en stærk næringsstof støtte til opretholdelse af prostata sundhed.

I dag er der nok forskning til støtte for effekten og sikkerheden af ​​beta sitosterol som en urte behandling for at fremme prostata sundhed og støtte en sund urin flow og funktioner. I Europa har lægerne været ordinering beta sitosterol for de seneste to årtier til aldrende prostata problemer. Denne brede anvendelse og effekt har populariseret brugen af ​​beta sitosterol i USA også.

Beta-sitosterol anses for at være nøglen nutraceutical til fremme prostata sundhed, men der er andre prostata-specifikke næringsstoffer såsom vitamin D, zink, selen og andre vigtige mineraler. Du kan finde disse vitale næringsstoffer i Super Beta Prostata, en omfattende ernæringstilskud støtte til prostata sundhed. Proaktiv ernæringsmæssig støtte er en af ​​de bedste måder at støtte sund aldring af prostata!