Beta-sito-hvad?

Beta sitosterol. Hvad er det? Og hvorfor skulle du medtager beta sitosterol i din kost?

Beta sitosterol er en af ​​de største superstjerner i ernæringsmæssig prostata sundhedspleje. Beta-sitosterol (udtales bugt-ta SEATO-trappe-ol) er en phytosterol, et næringsstof findes i de fleste planter. Phytosteroler er grundlæggende vegetabilske fedtstoffer, der ligner i den kemiske struktur til kolesterol. Du kan finde små mængder af beta sitosterol i majsolie og sojaolie.

Du har måske set ordene "beriget med beta sitosterol" på nogle margariner, smør og morgenmadsprodukter. Beta-sitosterol anvendes som en funktionel ingrediens til at understøtte et sundt hjerte. Som alle phytosteroler, beta sitosterol kan minimere kolesterol absorption i tarmen med 10 til 15 procent ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Nutrition [(133): 1815-1820].

Men det er ikke alle der er til dette vitale næringsstoffer! Undersøgelser viser, at beta-sitosterol er nyttige til beskyttelse prostata sundhed. Ligesom det påvirker alle organer, aldring har sin degenerative indflydelse på prostata, så godt, påvirker urin funktioner og flow. Mænd over 40 bør begynde at tage proaktive sundhedspleje af prostata gennem ernæringsterapi.

Beta sitosterol og prostata sundhed

Beta sitosterol kan ernæringsmæssigt virker til gavn for prostata sundhed på følgende måder:

1. prostata vokser i hele en mands levetid. I mange mænd, kan denne vækst hindre normale urin funktioner. Undersøgelser viser, at beta sitosterol kan være i stand til at støtte prostata sundhed ved at styre denne naturlige fase af aldring, så det ikke påvirker blære funktioner. På denne måde, beta-sitosterol understøtter sund urinstrøm og funktioner.
2. Beta sitosterol er kendt for at bidrage til at afhjælpe prostata gener, der er fælles for mænd over 40.

Prostata kosttilskud indeholdende beta sitosterol er et gennembrud i prostata sundhedspleje. Kosttilskud er især vigtigt, når man tænker på de voksende statistik over prostata sundhed lidelser blandt amerikanske mænd. Mænd har brug for at begynde at betale mere opmærksomhed til prostata sundhed! Konsekvenserne en prostata lidelse kan have for sundhed og sociale liv kan være svært at håndtere i de højtstående leveår. Mange mænd befinder sig ude af stand til at deltage i de aktiviteter, de engang haft på grund af en aldrende prostata. Dette kan føre til søvnløse nætter, og træthed i dagtimerne. Utilstrækkelig søvn kan have konsekvenser for sundheden som generel immunitet svækker.

Ernæringsmæssig støtte til prostata sundhed er afgørende. Beta sitosterol har ingen kendte bivirkninger og findes i naturlige fødevarer kilder såsom pekannødder, Savpalme bær, avocado, cashewnødder frugt, hvedekim, majs olier, sojabønner og græskarkerner. Men du vil være nødvendigt at spise en masse af disse fødevarer til en terapeutisk dosis af beta sitosterol. Ideelt set bør mænd tager 250 mg rent beta sitosterol dagligt. Dette findes i prostata kosttilskud, ligesom Super Beta Prostata, sammen med andre målrettede næringsstoffer (vitamin D og mineraler), der fremmer prostata sundhed.