Bestil: Litteratur og fiktion Tips

Kom som skygger - Welwyn Wilton Katz

"Kom Ligesom Shadows" har alt, hvad en unge persons bog skal have: mystik, drama, en lille strejf af romantik og en enorm portion spænding. Dens målgruppe ville sandsynligvis være den 14-til-16-årige. Kinny, en canadisk teenager, får mulighed for at være assistent til direktøren for en sommer produktion af Shakespeare Macbeth, der skal udføres på det prestigefyldte Stratford Theatre Festival. Fra starten, tingene går skævt, og'The skotske Play' lever op til ITs ry som en jinxed produktion.

I den allerførste øvelse, dør en skuespiller i en mystisk ulykke. At leve op til den dramatiske maksime, "stykket skal gå videre," produktionen fortsætter, men mystiske problemer fortsætter med at plage den støbte og besætning. Et spejl, der Kinny finder på en uønsket shop, er det perfekte prop for den berømte witch's scene; men det synes spejlet har nogle skræmmende kræfter, og begge Kinny og hendes ven Lucas er fanget i sin magi. I det, Kinny ser de gamle Crones af stykket; hendes vision om deres handlinger er både forvirrende og skræmmende. Lucas, der håber at spille Macbeth selv, ser den sande Macbeth i spejlet, og opdager at han er en fin og hæderlig mand, på trods af den mørkere karakter malet af Shakespeare.

Uheld fortsætter under spillet prøver, varslet af udseendet af en gammel, pukkelrygget kvinde, der lurer i skyggerne, hvor kun Lucas bekendtgørelser hende. Efter en uforklarlig brandskader teatret, truppen går på en ekskursion, mens reparationer er foretaget, rejser med bus gennem Skotland. Langs den måde, de følgeskab af alderen Mrs. Maugham, strandet ved en bus strejke, der har en slående lighed med den pukkelryggede kvinde Lucas havde set i løbet af de mystiske uheld. De rejser videre sammen til Kincardine O'Neil, den lille skotske by, hvortil Kinny blev navngivet, kun få kilometer fra den sten cirkel, hvor den virkelige Macbeth sigende døde.

Højdepunktet i denne smukt forsket og skrevet fortælling, som samler heksene, den sande Macbeth, Kinny og Lucas i en pinefuld konflikt af ondskab og ære, vil efterlade læserne gispende.

Supreme frieri - Christopher Buckley

Christopher Buckley satire er uddannet på, at de fleste hellige juridiske institutioner - den amerikanske højesteret.

Formanden for USA hades af Kongressen for at nægte at underskrive nogen udgifter regningen sendt til ham. Senatet har svarede igen ved at nægte at bekræfte hans Højesteret nominerede - hans arch-nemises indebærer, at en af ​​de nominerede er racistisk, fordi revisionen af ​​"Dræb ikke en sangfugl", som han skrev i den elementære avis skole sagde "Selvom billedet generelt er OK, det er også slags kedelige i andre dele. " Formand one-ups Senatet ved at nominere en dommer så populær hos det amerikanske folk, at bekræftelsen er sikret - dommer Pepper Cartwright, stjernen i "retssal Six," den mest populære reality tv-show i landet. Kan formanden, dommer, og Retten overleve?