Bestil: Forlag og Publishing Tips

Book Publishing i det 21. århundrede - J. Neil Schulman

Hvis you're overvejer selv-udgivelse, et oplagt valg er e-publicering, eller gøre din bog til rådighed i elektronisk format via internettet. Den skelsættende guide til e-publicering er J. Neil Schulman's "Book Publishing i det 21. århundrede." Det er naturligvis tilgængelige i e-bog format.

Besøg Schulman's selskab, Pulpless på http://www.pulpless.com/1866.html.

DAW Books

DAW bøger var den første virksomhed, der udelukkende til udgivelse science fiction. Tre årtier efter sin grundlæggelse, er det stadig en af ​​de førende science fiction huse.

Tips til indsendelse af uopfordrede manuskripter

Det betaler sig at gøre lidt forskning, før du indsender en uopfordret manuskript til et forlag. Nogle udgivere accepterer ikke sådanne manuskripter, og indlæg modtagne rask væk smidt i papirkurven. Tjek forlaget online - de fleste vil have en side, der viser kravene til indsendelse.

Hvis du håber at få manuskriptet tilbage, omfatter en selvstændig rettet, stemplet kuvert, der omfatter tilstrækkelige porto med dine indlæg. Vær opmærksom på at forlagene ikke er forpligtet til at returnere manuskripter. Sørg altid for at opbevare en kopi af ethvert manuskript sendt ud, og føre registre om, hvor den er blevet fremlagt. Angiv til udgiveren, hvis du sender til dem alene, eller til andre udgivere samtidig.

Penguin / Putnam

Penguin / Putnam er en fremtrædende udgiver i alle kategorier og genrer.

Deltag i en Writers Group

Håbefulde forfattere ofte kunne bruge en hjælpende hånd med mekanikken i at skrive og udgive, eller nogle gange bare lidt moralsk støtte. Kig lidt rundt og overveje at deltage en lokal skriftlig forening. Disse organisationer kan hjælpe medlemmer lære mere om at skrive og udgive, og ofte give nyttige workshops, ressource materialer og rådgivning.

Writers Market

Mange uerfarne forfattere tænke i at have en bog udgivet, men der er mange muligheder for forfattere at sælge deres arbejde - bøger, tidsskrifter, nyhedsbreve, og så videre. Søg den aktuelle udgave af "Writers marked." For mere end 80 år, "markedet" har opført forudsat tusindvis af programoversigter for udgivere, magasiner og litterære agenter. Markedet indeholder også nyttig information til at hjælpe forfattere lykkes, alt fra at skrive en forespørgsel brev til at starte en freelance virksomhed.

ISBN-numre

Hvis du vil selv udgive en bog, er det meget vigtigt at få et ISBN-nummer (International Book Standard Number). Det er et universelt nummersystem, at interesserede parter til at finde relevante oplysninger om en bog gennem et 10-cifret nummer. I Canada nummer at ringe er (819) -994-6872; i USA skal ringe til (908) 665-6770. Dette er en gratis service.

Book Tryksager

Jep, det er hvad det betyder. Når samlere søger førsteudgaver, er de virkelig søger første oplag. Efterfølgende oplag er ikke særlig betydning, medmindre læseren er mere interesseret i indhold end collectibility.

Harper Collins

Med hovedkvarter i New York, HarperCollins er en af ​​verdens førende engelsksprogede forlag. Den blev grundlagt i 1817, da J. og J. Harper, og navnet senere ændret til Harper & Brothers. Senere omdøbt Harper & Row, det blev købt af News Corporation i 1987.

Harper Collins har offentliggjort sådanne forfattere som Mark Twain, Thackeray, Dickens, John F. Kennedy, Maurice Sendak, og Martin Luther King Jr.

Viking Press

Viking Press er et amerikansk forlag, der ejes af Penguin Books. Den blev grundlagt i New York i 1925 af Harold K. Guinzburg og George S. Oppenheim. De valgte den oprindelige vikingeskib logo som et symbol på virksomheden, eventyr og udforskning, og deres stiftende trosbekendelse erklærede, at målet var at udgive "et strengt begrænset liste over gode faglitterære ... med nogle krav til permanent betydning snarere end flygtig folkelig interesse . " Gennem årene har forfatterne på Viking Press vundet fem Nobelpriser i litteratur, og en Nobels fredspris, blandt snesevis af priser og udmærkelser hævdet.

Forfattere, der er blevet offentliggjort gennem Viking Press bl.a. John Steinbeck, James Joyce, Saul Bellow (en af ​​Nobelprisen i Litteratur vinderne), Jack Kerouac, og JM Coetzee.

Skyward Publishing

Skyward Publishing, som er med til at bringe dig Book-tips.com, er en kilde til bøger om kræftbehandling, succesfulde dating relationer, business, forhandling, aldring, relationer, soja madlavning, historie, Ozarks, poesi, og den oprindelige Buster Brown historie . Kommende titler omfatter fast ejendom markedsføring, Tearoom bøger, sangskrivning, spil og en særlig serie af mord mysterium weekender. Tjek disse bøger og mere i dag på Skyward Publishing!