Bestil: Forfatter, Forfatter Tips

Card, Orson Scott

Orson Scott Card, forfatter til Ender Game og andre populære værker af spekulativ fiktion, opretholder en meget aktiv officielle site kaldet Hatrack River. Omfatter de seneste nyheder om bøger og filmprojekter, samt links til kortets kolonner om aktuelle begivenheder.

Woolf, Virginia

Prøv "Virginia Woolf: A Literary Life" af John Mepham, eller hendes egen selvbiografiske dagbog, behændigt med titlen "The Diary of Virginia Woolf."

For at finde den tidligere, skal du bruge dette link: En Literary Life

For Dagbog, brug den: Diary of Virginia Woolf

Du kan også læse International Virginia Woolf Samfund og
Links til websites om Virginia Woolf

Dick, Philip K.

Den officielle hjemmeside for den sene Philip K. Dick, en af ​​science fiction mest elskede forfattere.

Ellison, Harlan

Harlan Ellison er en af ​​science fiction er mindre kan beskrives institutioner. Tjek Ellison Webderland for alle du behøver at vide om forfatteren af Jeg har ingen Mouth og jeg må skrige.

Crichton, Michael

Besøg det officielle site af frodig forfatter (Tidslinje, The Andromeda Strain, etc.) og skaberen af tv-serien ER.

Cherryh CJ

CJ Cherryh verdener er den officielle hjemmeside for ophavsmanden til Downbelow Station (Hugo, Best Novel) og andre store spekulative fiktion. Nyheder, links, mv

Goldin, Stephen

Den officielle site af Stephen Goldin, forfatter til science fiction klassikere herunder The Eternity Brigade og familie D'Alembert serie (baseret på arbejdet i den udødelige EE "Doc" Smith) indeholder oplysninger om Goldin aktuelle projekter.

Hardy, Thomas

Du vil finde anmeldelser af adskillige Thomas Hardy bøger om Bibliomani ... sammen med den fulde ordlyd af romanen, hvis du ønsker at læse den. Start med denne side: Bibliomani

Desuden, her er et godt sted for generelle oplysninger om Thomas Hardy og hans værker: T. Hardy

En meget grundig henvisning site for studerende: Hardy Oversigt

Pournelle, Jerry

Chaos Manor Musings er online hjemsted for berømte science fiction forfatter og fremtidsforsker Jerry Pournelle. Den opdateres dagligt med kommentarer og nyheder om Pournelle og de emner han finder interessant.

Gerrold, David

David Gerrold er forfatter af "krigen mod Chtorr" serien og andre populære og absorberer science fiction romaner. Han er velkendt for mange læsere som forfatter til "The Trouble with Tribbles," en af ​​de mest populære episoder af tv-serien "Star Trek".
Hans officielle side indeholder information om hans tidligere, nuværende og kommende projekter, samt kommentarer og artikler.

Williams, Tad

Tad Williams er bedst kendt for den "Otherland" saga, en science fiction epos i en virtuelle univers. Hans officielle site er en fin introduktion til hans arbejde.

Andrews, VC

Forfatteren bedst kendt som VC Andrews blev født Cleo Virginia Andrews den 16. juni 1923 i Portsmouth, Virginia. Hendes første bog udgivet var "Flowers in the Attic", udgivet i 1979, historien om fire børn, der holdes skjult i deres bedstemors loftsrum. Serien lavet Andrews næsten et kendt navn, og hun havde afsluttet fire romaner om Dollanganger børn før sin død af brystkræft den 19. december 1986.

Da Andrews død, hendes ejendom hyret Andrew Neiderman at fortsætte skrive historier under hendes navn. Neiderman afsluttet den sidste roman i Dollanganger serien, og har gået på at skrive nogle 30 eller flere yderligere bøger udgivet under Andrews 'navn. Eksperter mener, at der kun er 8 bøger faktisk skrevet helt eller delvist af Andrews selv.

Bear, Greg

Greg Bear har forfattet mere end 30 bøger i science fiction og fantasy, vinde to Hugos og fem Nebulas undervejs. Han er en af ​​kun to forfattere til at vinde en Nebula i hver kategori. Bjørn betragtes som en "hård science fiction" forfatter, og hans værker er oversat til nitten sprog.

Hans hjemmeside er på http://www.gregbear.com/

Smith, L. Neil

Libertarian science fiction og politisk forfatter L. Neil Smith har en officiel hjemmeside, der indeholder oplysninger om sine bøger og et omfattende arkiv af hans politiske essays og taler.

Konge, Stephen

Han er den bedst sælgende forfatter nogensinde, og hans officielle hjemmeside har alle de seneste nyheder om hans bøger og andre projekter.

Bradley, Marion Zimmer

Marion Zimmer Bradley (1930-1999) var forfatter til fantasy romaner, herunder "Den hellige ø" og Darkover serien. Hun blev født i Albany, New York, og begyndte at skrive i 1949. Hun solgte sin første historie til "Vortex" i 1952. Hendes første udgivne roman-længde værd var "Falcons af Narabedla," udgivet i "andre verdener" i 1957. Hun var en af ​​de medstiftere af Society for Creative anakronisme.

Bradley blev tildelt World Fantasy Award i 2000 for Lifetime Achievement.

Asimov, Isaac

Isaac Asimov (jan 2, 1920 - April 6, 1992)

Født i Rusland, Asimov var en af ​​de mest produktive forfattere i moderne tid. Han er kendt for at have skrevet mere end 500 bøger i talrige genrer. Som lidt af trivia, kan Asimovs bøger findes i ni af de ti vigtigste kategorier i Dewey Decimal System, mangler kun i 100s (filosofi og psykologi).

Asimov er mest kendt som en science fiction forfatter, og betragtes som en af ​​førerne af genren. Hans novelle "Nightfall" blev kåret til den bedste science fiction-historie af hele tiden i 1964 af science fiction forfattere i Amerika, og mange læsere stadig give æren til historien. Hans mest berømte værk er "Foundation" -serien. Den "Galaktiske Imperium" -serien og "Robot" -serien er også internationalt kendt, og faktisk findes kreativt i samme univers, der skaber en samlet "fremtidig historie" for de tre separate sæt af arbejde.

Asimov er identificeret med det, der kaldes guldalder Science Fiction, groft slutningen af ​​1930'erne frem til 1950'erne.

McEwan, Ian

Oplysninger om Ian McEwan romaner og noveller samt links til anmeldelser, er tilgængelige på Ian McEwan site.

Gå til bog signings

Mange boghandlere, især i de større byer, hold "bog signering" arrangementer for bedst sælgende forfattere. Ring rundt til de større boghandlere i dit område, og find ud af, om de har nogen sådanne begivenheder planlagt til forfattere, du ville nyde møde. Spørg om der vil være et spørgsmål og svar-session, og finde ud af dato og klokkeslæt. ITs sjovt, og You'LL skat dine autografer bøger!

John Irving

Af Kathleen M

Forfatter John Irving er født i 1942 og er blevet en af ​​Amerikas førende forfattere i årene siden hans første udgivelse.

Selvom "Verden ifølge Garp" syntes at lancere ham ind på den litterære scene, det var faktisk Irving fjerde bog. Hans første roman, "Indstilling Gratis Bears," offentliggjort i 1968, da Irving var 26 år. Den kritiske og kommercielle succes "Garp", er imidlertid, hvad der gjorde ham til et kendt navn. 1978 bog, senere omdannet til en film stjernespækket Robin Williams, var blandt tre romaner anses for Pulitzer s 1979 Award i Fiction.

Fra 2012 har Irving udgivet 13 romaner, hvoraf flere blev filmatiseret. En af dem, "Æblemostreglementet", tjente Irving en Oscar for bedste filmatisering. Andre film fra hans romaner omfatter "Hotel New Hampshire" og "Simon Birch," en tilpasning af sin bestseller "En bøn for Owen Meany". Han chronicled sine oplevelser med filmindustrien i faglitteratur "Min film Business."

Irving er kendt for at bruge temaer gentagne gange i sine romaner, herunder New England-indstillinger, dødsulykker, manglende forældre og wrestling - en sport, han spillede og nogle gange trænere på high school niveau.

Thomas Pynchon: Læs V. First

Af Jay F

Thomas Pynchon er en af ​​de mest berømte amerikanske forfattere, der lever i dag. Hans karriere har strakt sig over halvtreds år, og hans romaner har modtaget adskillige priser, herunder National Book Award. Hans mest berømte bog, Gravity Rainbow, blev inkluderet i TIME er "all-time 100 Greatest Romaner" (selvom det skal bemærkes, denne liste blev begrænset til engelsksprogede romaner udgivet mellem 1923-2005).

Problemet med Pynchon, er imidlertid, at han kan være en af ​​de vanskeligste forfattere til fuldt ud at forstå. Bøger som Gravity Rainbow og imod Day er massive Tomes, der klart krævede års forskning og plot strukturering til selv forestille, endsige skrive, og de kan ofte vise sig vanskeligt for læsere, der ikke er bekendt med Pynchon. Hans forkærlighed for tangenter og bizarre vittigheder kan efterlade nogle læsere føler tabt og frustrerede. Derfor de mange læsere ofte opgive bestræbelserne på at læse en af ​​disse enorme og mesterligt skrevet bøger, fordi de ikke føler, at det at være givende.

Den hidtil ukendte V., på den anden side, er tilgængelig nok for enhver ivrig læser, og er fokuseret nok til ikke at skræmme. Udgivet i 1963, V. var Pynchons første bog. Den blev tildelt William Faulkner Fondens pris for bedste debutroman, og var meget varmt modtaget af kritikerne. Ligesom Pynchons større bøger, dens plot er ikke lineær, men der er en generel overordnet tema, som læsere vil forstå, selvom de ofte vil finde det svært at forklare. Efter at have afsluttet V., vil man være i stand til at følge Pynchons stil, og vil være tilbøjelige til at holde ud gennem det sværere materiale, der omfatter sådanne mesterværker som Gravity Rainbow og Against the Day.

Kipling, Rudyard

Joseph Rudyard Kipling (1865-1936) blev født i Bombay, Britisk Indien (nu Mumbai), og er bedst kendt for sine værker inden for fiktion. Han var en af ​​de mest populære forfattere i engelsk i slutningen af ​​det 19. og tidlige 20. århundrede, og blev tildelt Nobelprisen i litteratur i 1907, den første engelsksprogede forfatter modtage prisen. Han er også stadig sin yngste modtager. Hans børnebøger som "Junglebogen" forbliver klassikere.

Toobin, Jeffrey

Toobin baggrund som arbejder advokat gav ham et solidt fundament på vej til at blive en af ​​de mest anerkendte juridiske journalister i USA. Han modtog en BA fra Harvard College, før eksamen magna cum laude fra Harvard Law School, hvor han var i redaktør af "Harvard Law Review." Han tjente som assistent USA Attorney i Brooklyn, New York, samt en associeret advokat i Office af Uafhængige Counsel Lawrence E. Walsh. Han har været et personale, forfatter til "The New Yorker" siden 1993, og er den øverste juridiske analytiker for CNN. I 2000 modtog han en Emmy Award for sin dækning af Elian Gonzalez sagen.

Regel, Ann

Ann Rule er en Seattle, Washington baserede sande forbrydelse forfatter. Hun begyndte at skrive under pseudonymet Andy Stack i 1969, skriver for "True Detective" magasin. Hun kastet ud i berømmelsen med sin første bog, "The Stranger ud over mig." om seriemorder Ted Bundy. Hun havde oprindeligt begyndt at forske en så-uløst række forsvindinger og drab, blot for at opdage, at hun vidste, og arbejdet med den hovedmistænkte. Den unikke perspektiv betaget læsere og vendte regel til et kendt navn. Hun har siden udgivet næsten tre dusin bøger, mest sande krimier og antologier.

Stout, Rex

Stout var en produktiv skribent kendt for Nero Wolfe mysterium serien. Han blev født i Indiana i 1886, og var en matematisk vidunderbarn, der studerede ved universitetet i Kansas. Han gik ud af skolen for at hverve i søværnet. Efter hans tjeneste, forsøgte han en række forskellige jobs, og måske vigtigst, begyndte han at skrive. Han udgav tre godt modtaget romaner, før du tænder for mysterier, og udgav den første Nero Wolfe roman i 1934.

Stout skrev mere end 70 Nero Wolfe bøger og historier. I 1959 vandt han den Mystery Writers of America Grand Master Award. Han udgav sidste Nero Wolfe bog, "A Family Affair", kort før sin død i 1975.

Grisham, John

John Grisham blev født i 1955 i Jonesboro, Arkansas. Han fik en juridisk embedseksamen fra University of Mississippi i 1981, og praktiseres civil- og strafferet i næsten 10 år i Southaven, Mississippi. Hans første roman, A Time to Kill, udkom i 1988 med lidt fanfare, men hans anden roman, The Firm, blev en af ​​de bedst sælgende romaner af 1991. Han er en af ​​de mest populære amerikanske forfattere retssal thrillers, og mange succesfulde film har været baseret på hans bøger.

Daheim, Mary

Writer Mary Daheim er en Seattle, Washington indfødte. Hun hovedfag i journalistik ved University of Washington, og arbejdede i aviser og public relations. Hendes første historiske romance blev offentliggjort i 1983, men skiftede genrer og begyndte at skrive mysterier. The Bed-and-Breakfast-serien fik sin debut i 1991, og Emma Lord serien begyndte et år senere. Hun har været nomineret til Agatha Award, og i 2000, vandt Pacific Northwest Writers Association Achievement Award.

Grimes, Martha

Martha Grimes blev født 2 maj 1931 i Pittsburgh, PA. Hun er et mysterium forfatter, nok bedst kendt for Richard Jury-serien.

Hun offentliggjorde sin første mysterium roman i 1981, Manden med en belastning på Mischief, som var den første roman til indslag juryen. Siden da har hun skrevet mindst 30 bøger, og har solgt millioner af eksemplarer verden over. Den intetsigende halskæde, den tredje bog i juryen serien, vandt Nero Award i 1983 for bedste mysterium af året.