Best Home Motionsudstyr

Best Home Motionsudstyr

Masser af hjem øvelse udstyr er til rådighed til salg, men hvordan kan du vide, hvilke dele af udstyret er bedst for dig? Som LoveToKnow Health & Fitness editor og en fitness professionel, blev jeg sendt adskillige hjem øvelse udstyr poster at prøve. Jeg er glad for at præsentere mine anbefalinger til det bedste hjem øvelse udstyr, der er let at opbevare, innovative, og vigtigst, meget effektiv i at hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Strongboard Balance

Best Home Motionsudstyr

Strongboard Balance

Med fire trykfjedre mellem basen og platformen, er The Strongboard balance board designet til at engagere din kerne og gør dine bevægelser udfordrende. Stående på Strongboard kræver en hel del af balance i starten, men så efter at du er vant til at holde din saldo på brættet, kan du begynde at bruge dette board for en lang række øvelse rutiner. Det er hensigtsmæssigt for styrke arbejde, yoga, eller bare stå på brættet, mens du ser fjernsyn.

Omkostninger: Det Strongboard Balance er tilgængelig for $ 249.

Kundeanmeldelser

Flere entusiastiske anbefalinger fra kiropraktorer og professionelle atleter kan findes på Strongboard Balance Testimonial side. Derudover GrindTV rapporterer, at når StrongBoards først blev indført i en California fitness klub, medlemmerne fablede om dem.

Min anmeldelse

Dette stykke udstyr virkelig har potentialet til at tage dine fitness rutiner til et nyt niveau. Jeg kan mærke mine muskler engagere bare ved at stå på Strongboard, og når jeg tilføjer squats og andre styrke bevæger sig ind i blandingen, kan jeg mærke den ekstra indsats min krop har at skyde for at holde min oprejst. Da dette udstyr er let, det er en fantastisk tilføjelse til et hjem gym, fordi den kan opbevares nemt. Jeg anbefaler dette udstyr for folk i alle fitness niveauer.

Ugi Fitness at Home System

Best Home Motionsudstyr

Ugi Fitness at Home Kit

Den Ugi Fitness at Home System omfatter en vægtet bold, en træning guide, en dvd og en ernærings vejledning. Boldene fås i 6, 8, 10 eller 12 pounds, og i modsætning til nogle andre vægtede bold systemer, den Ugi bolden føles som en sækkestol. Som følge heraf har nogle "give" til det, men er stadig stift nok til at stå op til hårde træning.

Den ledsagende workout guide viser et bredt udvalg af nemme at følge, men udfordrende, bevæger sig. Brugerne kan vælge og vrage deres træning fra denne vejledning, eller følg de daglige træning leveret inden for vejledning. Dvd'en indeholder også udfordrende træning muligheder.

Omkostninger: The Ugi Fitness at Home System er tilgængelig for $ 169.

Kundeanmeldelser

Amazon korrekturlæsere rose dette system til dens holdbarhed og for de mange forskellige træningsprogrammer, der tilbydes af dette system. En anmelder på Thrive Style tilføjer, at hun nyder de organiserede træning leveret inden for vejledning og påskønner effektiviteten af ​​træningen.

Min anmeldelse

Fire minutter inde forsøger denne træning var jeg allerede begyndt at svede, og som en gruppe fitness instruktør Jeg betragter mig selv at være i god form. Jeg er en stor fan af styrke arbejde kombineret med cardio, og dette udstyr leverer. Jeg fandt træning guide til at være let at følge og kunne lide, hvordan det er sat op i en Flipbook format. Nem at opbevare og nemt at bruge, det er et stykke udstyr, der bør være i alles hjem gym. Jeg anbefaler dette udstyr til moderat til avancerede motionister, selv begynder motionister helt sikkert vil drage fordel af det, så længe de tager det langsomt i første omgang.

Fusion Fit Disc

Best Home Motionsudstyr

Fusion Fit Disc

The Fusion Fit Disc er en sand-fyldt, £ 7 vægtet skive byder gribevenligt håndtag. Disken har en dvd, der indeholder en 30 minutters træning med både styrke og cardio øvelser. Denne skive er også velegnet til træning traditionelt udført med kettlebells, håndvægte og medicin bolde.

En undersøgelse foretaget på Human Performance Lab på Auburn University konkluderede, at Fusion Fit Disc fungerer centrale kerne muskler 50% mere end andre populære metoder til samme vægt.

Omkostninger: The Fusion Fit Disc er tilgængelig for omkring $ 30.

Kundeanmeldelser

En anmelder på Emily anmeldelser siger, at hendes træning med Fusion Fit Disc var så spændende og tempofyldt, at hun mistede tidsfornemmelsen, og tilføjede, at hun elsker den medfølgende DVD. En anden korrekturlæser sagde Fusion Disc træning er let at lære og er ikke kedeligt.

Min anmeldelse

Jeg kan godt lide designet på disken, fordi det er let at forstå fra alle vinkler, selv når mine hænder fik svedige. Den medfølgende DVD er god, men alene disken er en god stykke udstyr til at have. Dens flade design gør det nemt at gemme; Jeg blot glide mine under min sofa, når jeg er færdig med min træning. Jeg anbefaler disk til alle fitness niveauer.

Natural Fitness Burst Resistant træningsbold

Best Home Motionsudstyr

Natural Fitness Burst Resistant træningsbold

En øvelse stabilitet bold er et must-have for enhver hjem gym. Burst Resistant Exercise Ball af Natural Fitness er egnet til brugere op til 300 pounds. Denne særlige bold skiller sig ud fra resten på grund af dens miljøvenlige produktion og dens langsomme-Deflate funktion, hvis punkteret. Denne bold er egnet til en lang række af øvelser.

Bolden leveres med en pumpe og ekstra udskiftning ventiler. Det omfatter også en lille diagram af bevægelser til at prøve med bolden.

Omkostninger: The Natural Fitness Burst Resistant Exercise Ball er tilgængelig for omkring $ 25.

Kundeanmeldelser

Amazon korrekturlæsere især nyde tekstur af bold; Det er ikke smart, hvilket gør det lettere at få et godt greb. En korrekturlæser på Target hjemmeside, at du ikke vil finde en bedre bold end denne på ethvert websted overalt.

Min anmeldelse

Denne træningsbold følte meget stabilt, hvilket er vigtigt, når du laver en udfordrende træning. Selv når jeg svedte, var bolden ikke få glat på alle i hele min træning. Jeg værdsætter også den mørk blomme farve denne bolden og også gerne, at denne bold er miljøvenlige.

Natural Fitness Justerbar Resistance Tube

Best Home Motionsudstyr

Natural Fitness Justerbar Resistance Tube

I tillæg til ovenstående bolden Natural Fitness tilbyder også en justerbar Resistance Tube der er break-resistente og let indstillelige. Resistance Tubes er et glimrende valg for ethvert hjem gym, fordi de er let lagres og meget alsidig, men Natural Fitness version skiller sig ud blandt resten på grund af de justerbare håndtag og den tunge modstand. Bandet kommer med en dør udlæg og en øvelse instruktion chart.

Omkostninger: The Natural Fitness Justerbar Resistance Tube er tilgængelig for omkring $ 15.

Kundeanmeldelser

En anmelder på Amazon kan lide denne modstand rør, fordi håndtagene er nemme at greb. Walmart kunder også give dette produkt høje karakterer for alsidighed og komfort i håndtagene.

Min anmeldelse

Jeg er ikke fremmed for modstand rør, men jeg ofte bange for, at rørene vil snap under min træning. Dette var ikke tilfældet med dette band; det føltes utroligt holdbart, og ligesom andre korrekturlæsere, jeg nød den hurtige indstillingsmuligheder af modstanden. The Natural Fitness Justerbar Resistance Tube er passende for alle fitness niveauer, selv om de nye til modstand arbejde måske overveje at købe den light version.

Yoga Tune Up Massageterapi Full Body Kit

Best Home Motionsudstyr

Yoga Tune Up Massageterapi Full Body Kit

Dit hjem øvelse arsenal bør omfatte udstyr til at hjælpe dig med at komme sig efter din træning. The Yoga Tune Up Massageterapi Full Body Kit leveres med to massage bolde og en instruktions DVD, der hjælper dig gennem en række forskellige spændinger lindre rutiner som anvender bolde, en væg og gulv.

De oplysninger, som kittet massage er udpeget i retning af muskelgrupper, der kan blive øm, især efter at engagere sig i en udfordrende træning. Følg vejledningen på DVD eller blot målrette boldene ved hjælp af væg til alt efter hvad muskler har brug for opmærksomhed.

Omkostninger: The Yoga Tune Up Massageterapi Full Body Kit er tilgængelig for omkring 45 dollar.

Kundeanmeldelser

En korrekturlæser minder hans første brug af kuglerne massage terapi, siger rutinen "gør så godt." En anden korrekturlæser roser massage bolde og rutine som et glimrende alternativ til at opsøge professionel massage terapi for at arbejde ud muskel kinks.

Min anmeldelse

Jeg er en stor fan af at lade din krop til at komme sig efter en hård træning, så disse massage bolde er et perfekt supplement til mit hjem træningsudstyr. Jeg finder dem særligt nyttigt efter at have deltaget i en ny træning, da min krop føles ømme og ømme. Jeg anbefaler dette sæt til alle fitness (og alder) niveauer.

Indret dit hjem gym

Hvis du har plads (og fonde) for at skabe et fuldt møbleret hjem gym og ønsker at inkludere nogle større stykker udstyr, kigge efter elementer, der kommer stærkt anbefales, og har en dokumenteret track record for at levere udfordrende træning. Varer, du måske overveje, omfatter:

  • En indendørs cykling cykel vil sprænge kalorier uden at optage for meget plads.
  • Professionel kvalitet styrke udstyr kan hjælpe dig med at opbygge muskelmasse.
  • En Pilates reformator giver en udfordrende træning, der vil styrke din kerne.
  • Udstyr til lav effekt træning giver dig mulighed for at udøve uden at såre dine led.

Prøv flere muligheder et førstehånds, før du beslutter, hvilke emner, du ønsker at købe.

Få Moving!

Du behøver ikke at tilslutte sig et fitness center for at få en god træning. Prøv en bred vifte af udstyr, overveje at tilføje et par motion dvd'er til at skifte din rutine lejlighedsvis, og komme i gang!

Sørg for at rådføre sig med din læge, før du starter en ny øvelse program.