Best Fast Money Maker

Best Fast Money Maker


It,Äôs naturligt at ønsker at vide hemmeligheden til økonomisk succes, men der er ingen ental, Äúbest rigtige penge maker,Äù. Den bedste måde at tjene en supplerende indkomst afhænger dine personlige talenter samt dine økonomiske mål.

Legitime måder at tjene penge

Hvad er den bedste måde at tjene penge? Hvis du ønsker at tjene penge i en fart, skal du kigge efter en stilling som arbejde-at-home medarbejder for at sikre en stabil lønseddel. Hvis du er interesseret i langsigtede overskud, it,Äôs dog bedre til at lede efter en mulighed for at opbygge din egen forretning.

Nogle af de mere almindelige måder at tjene penge online er:

 • Salg samleobjekter på eBay
 • Sælger kunsthåndværk på Etsy
 • Skrivning webindhold
 • Work-at-home telemarketing
 • Virtuel vejledning
 • Affiliate marketing
 • Direkte salg

Nogle måder at tjene penge online kan gribes an fra flere vinkler. For eksempel kan du være en virtuel tutor for en stor virksomhed som Brainfuse.com og arbejde som ansat. Eller kunne du oprette en hjemmeside og give en-til-en konsultationer til kunder, som du har rekrutteret på egen hånd.

Tegn på en fidus

Hvis you,Äôre interesseret i måder at tjene en supplerende indkomst, you,Äôre vil komme på tværs af mange borgere, der ønsker at drage fordel af din entusiasme. For at undgå at blive offer, you,Äôll ønsker at huske på de tegn på et fupnummer.

 • Højtryk salg taktik: Ingen forretningsmulighed er perfekt; Der er fordele og ulemper til hver forretningsmodel. Det er smart at ønsker at tage sig tid til at sammenligne alle dine muligheder inden der træffes afgørelse. Hvis en repræsentant fra selskabet presser dig til at tage øjeblikkelig handling, det er en stærk indikation af, at virksomheden ikke er berettiget.
 • Urealistiske Indtjening: Hvis du ser en annonce, der lover du nemt tjene $ 500 eller mere om ugen, it,Äôs sandsynligvis et fupnummer. En legitim virksomhed forstår, at overskuddet vil variere afhængigt af en række faktorer, og vil kun give et groft skøn over, hvad du kan forvente at tjene.
 • Ingen uddannelse er nødvendig: Annoncer, der lover du don,Äôt brug for nogen særlig uddannelse eller erfaring for at gøre et bestemt job er næsten altid svindel. Hvis du nemt kunne gøre et ton af penge med ingen uddannelse, vil alle i verden allerede være rig.
 • Krævede Upfrontbetalinger: It,Äôs fint at købe et kit med produkter til at starte en direkte salg virksomhed med et selskab som Avon eller Pampered Chef. Men shouldn,Äôt du betale for en liste over adresser eller et vagt løfte om, at en virksomhed vil finde dig et job.

It,Äôs en god ide at tjekke på en company,Äôs historie med Better Business Bureau, når du har mistanke om en online fidus. Du kan også køre en Google-søgning for company,Äôs navn og, Äúscam,Äù eller Äúfraud,Äù at se, om klager over virksomheden er blevet udstationeret i fora og blogs.

Hvis du mener you,Äôve allerede været offer for en virksomhed, kan du indgive en formel klage til Federal Trade Commission.

Farerne ved Gambling

Når you,Äôre desperat for hurtige kontanter, kan websteder, der tilbyder penge for online gambling synes som meget fristende. Du bør dog være opmærksom på, at it,Äôs meget let at komme i over dit hoved med online gambling. Da you,Äôre i komfort i dit eget hjem, og ved hjælp af kreditkort i stedet for kontanter til at placere dine indsatser, it,Äôs let at miste overblikket over what,Äôs på spil.

Hvis du vil vide mere om farerne ved online gambling, kan du læse den Internet Gambling Addiction artikel om LoveToKnow Recovery.

Afsluttende tanker

At have en kilde til supplerende indkomst kan være en udmærket måde at give din familie en følelse af økonomisk sikkerhed, men it,Äôs vigtige at huske, at ingen kan gøre dig rig natten. Der er mange forskellige måder at tjene penge online, men de alle kræver tålmodighed og vedholdenhed, før you,Äôll se en forbedring i din bank konto.