Best Business til Start i Kina

Best Business til Start i Kina


Kina fortsætter med at være den næste store business grænse. Expat iværksættere og amerikanske eksportører har travlt med at trykke den disponible indkomst og marked nå at køre verdens næststørste økonomi. De bedste business ideer til Kina har rødder i de vestlige industrier og kan tilpasses til den østlige kultur.

Ti virksomheder at starte i Kina

Uddannelse Provider

Universiteterne dominerer amerikansk uddannelse i Kina, men der findes muligheder for ledelse, erhvervsskoler og sprogskoler uddannelse både lokale og expats. Udenlandske undervisere kan undervise expats med minimal bureaukrati. Korrekt licenser kan kræves fra Undervisningsministeriet til at uddanne kinesiske statsborgere. Find en kinesisk partner til at håndtere ansøgningsprocessen når målretning lokalbefolkningen for dine tjenester.

Wine Maker

Udenlandske vingårde bryder ind på det kinesiske marked, udnytte voksende disponible indkomster og diskriminerende smag. Være bevidste om prispunkter og lokale ganer. Mindre vingårde i Washington og Oregon gør indhug. Kinesiske vinelskere er endnu ikke vin snobber, gøre uddannelse og påskønnelse en stor networking værktøj og gratis service.

Forarbejdet mad Importør

Kineserne er farende til byerne for professionelle job og 21. århundredes livsstil, og behovet for praktisk mad vokser sammen med brand awareness. Store markedsandele stadig på højkant, især i Kinas sekundære byer. Opsætning distribution gennem en etableret, international supermarkedskæde med en kinesisk tilstedeværelse.

Green Tech Leverandør

Kina har verdens største byggebranchen. Initiativer er på plads til at bygge miljøvenlige, bæredygtige strukturer, skabe muligheder for producenter af både vedvarende energi og grøn-byggeprodukter. Kina er en dominerende sol spiller, men stadig grøn byggematerialer og teknologier, der opfylder strenge miljøkrav.

Medicinsk udstyr Leverandør

Sundhedsreform og en aldrende kinesiske befolkning har skåret ud af en massiv marked for udenlandske leverandører af high-tech medicinsk udstyr. Den amerikanske Commercial Service har øremærket Kinas sundhedsindustrien for vækst og er en fremragende ressource for kontakter og viden. Industrien er primitive. Priser, intellektuel ejendomsret og registrering produkt forbliver store udfordringer for de vestlige udbydere ind på markedet.

Rejsebureau

Kina er den største marked i Asien og vokser hurtigt. Ifølge FN World Travel Organization (UNWTO), kan verden forvente 100 millioner kinesiske besøgende i 2020. Den amerikanske rejsebranchen har markedsført deres tjenester i Kina siden 2008, bygge alliancer og fremme udenlandske destinationer. Den kinesiske regering udvidede nationale feriesæsonen, skabe flere muligheder for udgående rejse.

Consulting Firm

Kina har brug for hjælp at forvalte sin eksplosive økonomi. Boutique konsulentfirmaer har fulgt etablerede multinationale selskaber i en gammelklog markedsøkonomi med behov for ledelse, menneskelige ressourcer, juridiske, og investeringsrådgivning. "Consulting" ikke eksisterede i Kinas tidligere økonomiske sprog og indfødte midler stadig sparsomme.

High-Tech Security Leverandør

Kina er en stor byggeplads. Penge strømmer ind store projekter, der forlader banebrydende overvågning og sikkerhedsudstyr i høj efterspørgsel. Videoovervågning er nødvendig til kommercielle, transport og indkøbsmuligheder. Dør-adgang og indbrudstyv-bevis udstyr aptering regeringsbygninger, sport stadioner og transportsystemer. Amerikanske leverandører konkurrerer bedst i den højere ende af sikkerhedsmarkedet.

Luftfart Parts Manufacturer

Kinas civile luftfartsindustri har haft tocifret vækst i flere år og er budgetteret til at købe i 4000 nye fly i 2020. 480 milliarder dollar er på spil, og flydele og producenter samling er Paltrows for et stykke af aktionen. Kina er ved at udvikle en lave ende af markedet, men køber sofistikerede dele og samlinger, der opfylder strenge branchestandarder fra udenlandske leverandører.

Chokolade Importør

Kinas tegnebøger er vokset sammen med deres søde tand. Chokolade er big business, og det ekspanderende forbruger klasse ønsker både gourmet og unikke produkttilbud. Chokolade er nu at ramme hylderne i andet lag byer med uudnyttede markeder. Forbered dig på at konkurrere med de mere etablerede konfekt fra Hershey, Mars og Cadbury.

Kinas Golden Opportunity

Analytikere mener Kina, i omkring et årti, vil jagte USA for verdens økonomiske overherredømme. Flade finanspolitiske skyer lurer i USA og Europa, og virksomhederne regner med Kina for fremtidig vækst og velstand. Kina er forskellige, og de er stolte af det. Være rede til at operere i et bureaukratisk miljø gennemsyret af tradition og protokol - udenlandsk jord for vestlige kapitalister.

Hvad at vide, inden du rejser

Kina er en fagre nye verden for selv de savviest vestlige forretning. Gør dit hjemmearbejde, før du forsøger at bryde det kinesiske marked:

  • Undersøgelse og værdsætter kinesiske forretningsmetoder
  • Udvikle en skarp forretningsplan for regeringens godkendelse
  • Lås partnere i ind- og udland
  • Varemærke din idé når det er nødvendigt
  • Leje lokale talenter med hands-on erfaring

Kinesisk Tålmodighed er en dyd

Kinesiske smag er blevet mere kosmopolitisk, men tålmodighed dikterer tempoet i enhver virksomhed transaktion. Fiasko er overhængende, hvis du spiller med dine egne regler. Efterlad din cowboy hat bag, fordi Kina har gjort forretninger på samme måde i århundreder, og vil ikke ændre sig for blot ét spil skiftende produkt eller service.

Gennemtrængende den kinesiske markedsplads tager udholdenhed, men de fleste opportunister overskriften over med en god forretningsplan og et need-baserede idé er glade de gik - og holde sig til de finansielle byttet.